Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakers
tag
Sziasztok!
1. kérdésem:
for(;
ciklusnak mi a jelentése ilyenkor? Grafikai programozásnál fordul elő, és nem értem, hogy ez miért működik
semmi inicializálás, feltétel, léptetés nincs benne, de működik. (c++/c nyelvnél)
2.kérdésm: Hol lehet használható teljes körű iphone programozáshoz vagy mobil programozáshoz (android, winmobile) tutoriált vagy bármely segédletet találni? Google-t használtam, csak olyan érdekesek nekem, hogy egyikben van ilyen téma a másikban nem. Ilyen téren olyannok kéne a véleménye akik már benne vannak, vagy találtak maguknak egy-két oldalt, hogy ők mit ajánlanak nekem.köszönettel: Lakers
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ciklusnak mi a jelentése ilyenkor? Grafikai programozásnál fordul elő, és nem értem, hogy ez miért működik
semmi inicializálás, feltétel, léptetés nincs benne, de működik. (c++/c nyelvnél)