- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
http://www.codeproject.com/ - projektek
http://www.c-sharpcorner.com/ - projektek
http://www.asp.net/general/videos - ASP.NET oktató videókAE
-
FehérHolló
veterán
Én PHP-hez az Adobe (régen Macromedia) Dreamweavert használtam/-om. Java-t nem támogatja, de ASP-t igen.
A fent ajánlott Eclipse-szel azért járnál jól, mert nagyon sokszínű, rengeteg plugin van hozzá, támogat szinte minden használható nyelvet és modulárisan fejleszthető. (Hogy a főbb előnyeit említsem.) Azonban inkább profi eszköz, mint kezdőbarát.
-
PazsitZ
addikt
Itt gyakorlatilag bármilyen állapotú a panel1.visible, megfordítod.
panel1.visible = ( panel1.visible ) ? false : true;Ha felcseréled, akkor pont, hogy megőrzöd az addigi értéket.
panel1.visible = ( panel1.visible ) ? true : false;De ha felcseréled akkor a feltételt is "meg kell fordítanod" - negálnod, hogy ugyanúgy működjön, mint a mostani példádban.
panel1.visible = ( !panel1.visible ) ? true : false; -
Első lépésnek a Beginning Androidot ajánlanám, bár nem olvastam még én se.
-
cucka
addikt
Ezt hogyan csinálják? (csak mert saját magam számára egy html oldalon elmenteném őket, és ez nagyon frappáns, tetszik.)
Pontosan melyik részére vagy kíváncsi?A szöveg színezését és behúzását nyilván css-el oldják meg.
Ha van egy szöveget és azt szeretnéd kiszínezve megjeleníteni, akkor vannak előre elkészített programok erre, például itt egy ingyenes: [link].
Ha a kérdés arra vonatkozik, hogy hogyan kell ilyet írni, akkor az sokkal izgalmasabb..
-
Én azt vallom, hogy először programozni tanulj meg, utána állj neki egy konkrét nyelvet megtanulni. Tudom, hogy ez visszásan hangzik, de amíg nem érzed az imperatív (vagy ha az a zsánered, a deklaratív) gondolkodásmódot, bármilyen nyelvvel találkozol, botladozni fogsz. Viszont ha látod, hogy hogy működik egy program, látod a problémáktól a megoldásig vezető utat, a nyelv már szinte mindegy lesz.
-
doc
nagyúr
csinalni kell, ennyi a titka...
a konyv jo, de ha csak a peldakodokat potyogod be, az keves lesz, talalj ki egyszerubb feladatokat, esetleg nezz valami feladatgyujtemenyt, abbol tudsz magadnak a szintedhez illoeket valogatni, kezdesnek pl. atlagszamitas, sikidom teruletenek kiszamitasa jo, aztan johetnek a komolyabbaj
ha nem megy, van itt a PH-n jopar topic, segitunk szivesen -
ALI_G
veterán
Hát .NET-ben nem egészen ugyanaz az AJAX amit egyébként megtanulnál, úgy hogy ha .NET-tel akarod akkor ne tanulj külön AJAX-ot, mert ott nem kell javascriptet írnod.
Egyébknt az igazi ajax-ban PHP is van / lenne. Esetleg ha szereted a java-t akkor nézd meg a Google Web Toolkit-et. Abban sima java-ban fejlesztesz és egy fordító átalakítja neked a kódot javascriptre meg xhtml-re.
-
8nemesis8
veterán
Bocs, de nem oszthatom meg.
Ha más is látja a forráskódomat és bíróra beküld belőle (SZTE-TTIK), akkor amikor alga kötprogokat hasonlítanak össze a stanfordi egyetem programjával és egyezést vélnek felfedezni, akkor elbuktam az adott egész tárgyat.
Tehát bocs, de nem adom ki a kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest