Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
aktív tag
Sziasztok.
Egy teljesen általános kérdésem lenne, kíváncsi vagyok, hogy vajon tényleg hülyének nézik-e az embert egy cégnél. Adott egy elég komplex ügyvitei program, sajnos nem tudom milyen, nyelven íródott. Az egyik funkciója az, hogy programon belül meg lehet nyitni egy weboldalt, ami egy nyilvántartás, a kitöltendő adatokat a program saját adatbázisból gombnyomásra be tudja tölteni, a lekérdezett eredményt pedig pdf-ben tárolni és nyomtatni. Az adott weboldal egyébként kívülről, böngészőből is használható, maunálisan. A program elmondás szerint a feladatra internet explorert használ, azonban mióta az explorer használata elmondásuk szerint le lett tiltva (gyanítom a nyilvántartónál központilag), ennek okán a programból a továbbiakban nem használható a funkció.
A kérdésem arra irányul, hogy általánossában, meg lehet-e határozni, hogy milyen fejlesztési idő szükséges ahhoz, hogy pl. a program egy másik, használható böngészővel dolgozzon? A fejlesztő legalább egy hónapot mondott, én bár nem értek a programozáshoz, de ezt egy kissé eltúlzottnak érzem...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest