- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
salieri.
üzenetére
C# winforms komponens jelenségbe futottam, amit nem értek, és annak okán javítani sem tudom

A komponens System.Windows.Forms.HScrollBar. Arra használnám, hogy a felhasználó értékeket tudjon beállítani 3 .. 36 tartományban 3-as lépésenként. Beállítások:
.Value= 36;
.SmallChange= 3;
.LargeChange= 3;
.Minimum= 3;
.Maximum= 36;Program induláskor a kiírás 36, de amikor jobbra nyilat nyomok a hscroll-on (fölfelé növelném), beáll 34-re
és nem megy tovább. Elkezdem csökkenteni, a 3-as lépésszám stimmel. Lecsökken 4-ig, aztán következőre beáll 3-ra. Onnét elkezdem növelni, megy 33-ig, de következőre nem 36-ra megy, hanem 34-re. Nem tudok rájönni, mitől olyan bűvös szám az a 34, vagy ugyan hol adok én neki olyasmit?Természetesen nekiesek részletet kinyiszogálni, és úgy is megnézni, aztán visszapakolni, meg ilyesmik, de ha véletlenül valaki futott bele ilyesmibe, és emlékszik rá, mi volt a baj, tippeknek örülnék.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

és nem megy tovább. Elkezdem csökkenteni, a 3-as lépésszám stimmel. Lecsökken 4-ig, aztán következőre beáll 3-ra. Onnét elkezdem növelni, megy 33-ig, de következőre nem 36-ra megy, hanem 34-re. Nem tudok rájönni, mitől olyan bűvös szám az a 34, vagy ugyan hol adok én neki olyasmit?