Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nincs megállás akkuméretben
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
salieri. #20616 üzenetére
C# winforms komponens jelenségbe futottam, amit nem értek, és annak okán javítani sem tudom
A komponens System.Windows.Forms.HScrollBar. Arra használnám, hogy a felhasználó értékeket tudjon beállítani 3 .. 36 tartományban 3-as lépésenként. Beállítások:
.Value= 36;
.SmallChange= 3;
.LargeChange= 3;
.Minimum= 3;
.Maximum= 36;Program induláskor a kiírás 36, de amikor jobbra nyilat nyomok a hscroll-on (fölfelé növelném), beáll 34-re
és nem megy tovább. Elkezdem csökkenteni, a 3-as lépésszám stimmel. Lecsökken 4-ig, aztán következőre beáll 3-ra. Onnét elkezdem növelni, megy 33-ig, de következőre nem 36-ra megy, hanem 34-re. Nem tudok rájönni, mitől olyan bűvös szám az a 34, vagy ugyan hol adok én neki olyasmit?
Természetesen nekiesek részletet kinyiszogálni, és úgy is megnézni, aztán visszapakolni, meg ilyesmik, de ha véletlenül valaki futott bele ilyesmibe, és emlékszik rá, mi volt a baj, tippeknek örülnék.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest