Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
martonx
üzenetére
De pont elhiszem, mert volt velük kapcsolatom, és a saját szememnek csak hiszek.
Ők nem egy kamu cég, nem strómanok, nem csak papíron léteznek, hanem tényleg valóban vagy egy csomó szoftverfejlesztőjük akik szoftvert fejlesztenek.Attól mert közbeszerzés és NER közeli, a munkát valakinek el kell végezni. A stadion nem épül fel magától, az út nem lesz ott a semmiből, és a szoftver sem írja meg magát.
És ha te betont szállítasz a teherautóval az építkezésre, akkor neked kb. édes mindegy, hogy a projekt hogyan van finanszírozva, és hogy a haszonélvezőknek milyen politikai kapcsolatai vannak vagy nincsenek.
Persze lehet önérzetesnek lenni, megértem, egyáltalán nem kötelező ilyen helyen dolgozni. De ne feledd, ugyanígy fel lehet hozni erkölcsi érveket amellett, hogy miért ne dolgozz a McKinsey-nek, egy nagy pénzügyi vállalatnak, vagy mondjuk egy fogadóirodának.
Én speciel nem értem, hogy miért problémás az állami szféra erkölcsileg, ugyanakkor teszem azt a blackrock pesti irodája meg nem problémás erkölcsileg. De ez mindenkinek a saját szíve joga eldönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest