- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Érzek némi szubjektivitást a véleményben. Épít-épít, van is logika az ajánlásodban és értem én, hogy az alapos tudást reklámozod, de ilyet ma nem találsz, aki a "latinnal" kezdi. A leány is csak hallotta, hogy frontend felől egyszerűbb a történet, így gondolta megnézi (amivel nincs is semmi baj). Ám ahogy el is hangzott, nem úgy van az, hamar kisül, hogy nem betanított munkakör lesz a jussa. Ma a skript kiddie-ség felől közelítendő a téma: esetleg beles-beleesik valaki, aztán ha nagyon úgy van szakosodik valamilyen irányba, ami persze a te vagy az én szememben dicséretes, gondolom te sem ma kezdted. De ha kerekedik is kedv, akkor is a töredék töredéke lesz az, aki beágyazott-assembly mélységekbe merül el 2023-ban, amit én őszintén szólva meg is értek.
A C++ miért szemétdomb? Jó középútnak gondolom az érdemi tudás és a gugliprogramozók között az előbbi javára és az életkedv is könnyebben megmarad. Az meg nem lehet - a logikád mellett sem - vezérelv, hogy majd könnyebb lesz átnyargalni egy másik, elvárt nyelvre - egy programozói munkakörben nem, ez eleve magolásra való támaszkodást feltételez. Pár szintaktikai különbség menjen már, ez a legkisebb része. De aki billegő, tehát szereti az egyszerűbb utat választani, de van esze különben, annak sem tesz jót ha úgy csap bele, hogy azt lesi hol tud összevonni, egyszerűsíteni már az elején - annak később lehet helye.
Eleve olyanra kell élezned magad, hogy ne szívathassanak soknyelvvel, juniorként sem, úgyhogy valahol egyet mondunk. Akárhogy is, nagy falat belevágni.
Szerk.: az egyik fajta örökséget nagyon pártolod, a másik fajtát szemétnek látod. Az igénytelen elődök munkásságát szerintem felesleges az adott nyelv számlájára írni... Túrtam elég szemetet, de sosem a C++-ra haragudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest