-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
totron #19114 üzenetére
Jóvanna, ha már nagyon a torkomat harapnátok érte keresztül, had mutassak rá, hogy a C90 a listám első eleme volt. Mindjárt utána ott voltak a C#, a PHP, és a teljes webes front end világ klasszikusai. Nem tudom, miért kellett az elsőnél leragadni, végig linkeltem én mindent. Akinek nem tetszik az első, nem kötelező ott ragadni.
Ja hogy miért azt írtam elsőre? Mert annak legalább lenne jelentése, ha valaki azt is lenyeli elsőre. Akkor tuti van elég jó feje hozzá, hogy jövője legyen az IT-ben. Ha akárhová is kerül. A többiről ugyan az nem mondható el. Pythonnal kezdeni? Nem jelent az semmit. Hamis önbizalom. Az minden, amit a pythonnal kezdés ad. Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest