Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
vagy veszel egy gp-t és egy hét alatt kipörgeted
-
VikMorroHun
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én azért tartok a Witcher 4-től, mert a harmadik részben Ciri remek mellékszereplő (illetve McGuffin) volt, de mellékszereplőből főszereplőt csinálni nem biztos, hogy jó ötlet. A Star Citizen egy remek univerzum szimulátor, amiben akár játszani is lehet. (Nem annak indult.)
arpi6k: A Baldur's Gate 3-at én is csak ajánlani tudom. Mondjuk nekem sokáig 50%-kal erősítenem kellett a kis csapatot, hogy fel tudjam venni a harcot az ellenfelekkel (és nem ez volt az első csapat alapú, körökre osztott szerepjátékom).Clair Obscurra meg kíváncsi vagyok, de még nem döntöttem el, hogy most vegyem-e meg, vagy majd a karácsonyi vásárban.
-
arpi6k
addikt
Olyan sokan emlegetik már ezt a BG3-at is, és nekem még is kimaradt. Lehet hogy most már ideje lenne kipróbálnom..
-
janeszgol
félisten
Az utóbbi évek egyik legjobb játéka. BG3 magasság, ami ritka.
-
Gothmog
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az ER az én fejemben is ott van kiemelkedő alkotásként, illetve a BG3 is egy különleges darab (amit nagyon élveztem, míg végigjátszottam, zseniálisnak éreztem, de azóta képtelen visszahúzni magához, teljesen elmúlt a varázsa nálam, miközben pl olyan régi klasszikusokat, mint a BG1-2 vagy a M&M VI: The Mandate of Haven kb bármikor újra tudok játszani, mert 25+ év távlatából, számtalan végigjátszás után is újra és újra magukba tudnak húzni).
Illetve én a Pathfinder: Wrath of the Righteoust is egy különlegesen jó és amúgy bizonyos szempontból különlegesen összetett darabnak tartok.Az viszont biztos, hogy legalábbis számomra, az Exp33 a semmiből jött, a nagy hype miatt (ami hamar körbevette) úgy gondoltam, hogy inkább kicsit csalódni fogok benne (de azért nézzük meg!), s ehhez képest szinte gyermeki lelkesedéssel vittem végig, élvezve minden pillanatát! Ezért is használtam rá a "legüdítőbb" kifejezést.
A többi általad sorolt alkotást (black myth wukong stb) azért nem említem, mert nem játszottam még velük.
Én különben az Exodust (a még a klasszikus bioware-t képviselő ex-bioware arcok sci-fi rpg játéka lesz), meg az Owlcat szintén sci-fi tematikájú crpg-jét (cím most nem ugrik be) várom
-
TESCO-Zsömle
titán
Csak eddig és csak ami eszembe jut: GoW Ragnarök, Baldur's Gate 3, Elden Ring, It Takes Two, Black Myth Wukong, Ghost of Tsushima
Ami még jön/jöhet: GTA6, Star Citizen/Squadron 42, következő God of War játék, Blood of Dawnwalker, Witcher 4, Crimson Desert, Intergalactic: Heretic Prophet...
-
Gothmog
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
+1 (Nálam is az év legjobbja, sőt az utóbbi pár év legüdítőbb játékélménye, de azért még messze vagyunk 2030-tól...
) -
Chalez
őstag
Év játéka nálam is, sőt, talán az évtized játéka is.
-
arpi6k
addikt
Év játéka nálam.

Még annyit bele lehetett volna írni a hírbe hogy a következő patch-ben érkeznek tartalmi frissítések is.
-
Jó játék és tényleg igazi meglepetés szvl érthető az 5m....
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)