- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Én csináltam egy formot, amin van egy kis pörgentyű bizbasz (meg ki is írhatsz rá szöveget), ezt bevágtam egy classba, elindítod, közben fut a pörgentyű, amíg dolgozik, amikor végez meg vége a szálnak és bezárja az ablakot. Így a user tudja, hogy csill van, mert akciózik a program és közben nézheti a remek gifemet.

Egyébként meg igen, ha fő szál válaszra vár, mert mondjuk a háttérben futtat le egy tárolt eljárást, akkor amíg nem tér vissza a külső hívás az ui befosik és olyan, mintha megdöglött volna a program. Éljen a winforms.

De azt is csinálhatod, hogy a form opcityt 0-ra rakod, meghívod a loadban amit akarsz, előtte külön threadben kiírod a képernyőre mizu, majd mikor vége van, a shownba visszarakod a form opacityt 1-re, így a user nem a kifagyott képernyőt nézi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell PowerConnect 5548P 48 Port Ethernet Gigabit + 2 Port 10Gb SFP+ POE Switch - Több db
- SilentiumPC Astrum AT6V EVO TG ARGB ház eladó
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Sophos AP55C - Access point - Hozzáférési pont - 5Ghz
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest