Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Vision #16837 üzenetére
dolgoztam bankoknak, OTP-nél egy időben még külsős IT tanácsadó is voltam pont ilyen esetekre (mert én is csak egy nick vagyok aki ugatja a szakmát, mert nem atoi-t optimalizálok hehehe).
De mindegy is, semmi értelme egy ilyen fórum keretein belül mélyebbre mennünk. Írtál egy problémát, páran írtunk lehetséges megoldási javaslatokat, aztán ebből mindenki azt hoz ki, amit a lehetőségei, képességei (bankokat ismerve és pár kivételt mélyen tisztelve de a többség inkompetens, kezdve a menedzsmenttől, a programozókig) és a projekt scope-ja engednek.
Számomra az egészből egyedül az volt a lényeg, és amiért nagyon hálás is vagyok neked, hogy @pmonitorral ellentétben hoztál egy valós életbeli programozói problémát, szemléltetve, hogy nem az atoi-val kell szórakozni, hanem olyan robosztus rendszereket írni, tervezni, amik valós ügyfél problémákra reagálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest