Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Vision #16837 üzenetére
dolgoztam bankoknak, OTP-nél egy időben még külsős IT tanácsadó is voltam pont ilyen esetekre (mert én is csak egy nick vagyok aki ugatja a szakmát, mert nem atoi-t optimalizálok hehehe).
De mindegy is, semmi értelme egy ilyen fórum keretein belül mélyebbre mennünk. Írtál egy problémát, páran írtunk lehetséges megoldási javaslatokat, aztán ebből mindenki azt hoz ki, amit a lehetőségei, képességei (bankokat ismerve és pár kivételt mélyen tisztelve de a többség inkompetens, kezdve a menedzsmenttől, a programozókig) és a projekt scope-ja engednek.
Számomra az egészből egyedül az volt a lényeg, és amiért nagyon hálás is vagyok neked, hogy @pmonitorral ellentétben hoztál egy valós életbeli programozói problémát, szemléltetve, hogy nem az atoi-val kell szórakozni, hanem olyan robosztus rendszereket írni, tervezni, amik valós ügyfél problémákra reagálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- Autós topik
- The Witcher - Friss traileren a negyedik évad
- Kuponkunyeráló
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Spotify
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest