Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thiclyoon

aktív tag

válasz instantwater #13681 üzenetére

(#13675) Silεncε: terminal, teljesen jogos. Megoldható winen is, de egy idő után én is át szoktam nézni mac-re

(#13676) dabadab: a sok c++ kérdést nem tudom hovatenni, nálam is volt ilyen korszak (c#, gimiben), de az meg érettségiig bezárólag. Lehet, hogy csak ilyen korúak kérdeznek :DD

(#13681) instantwater: eltúloztam, de általános ismeretet bőven kap az is, aki hallani se akar a dologról, és nem csak elméletet, hanem gyakorlati ismeretet is. Ismét a mobilfejlesztést tudom felhozni, ahol alapokon kívül tényleg nincs szükség másra a tapasztalataim szerint. BME egyébként, és persze itt is volt, mikor kézzel írtunk bubblesortot (quicksortot pl nem kellett), vagy stringkezelést, de ezeken hamar túljutottunk. A git pedig az egyetem fele körül már többedik tárgyban is alapkövetelmény (akár házik beadása, akár laborok során, vagy kiadott csoportmunka során elvárás, a tanár ott is követi a dolgokat, stb.) Magát a "git elméletet" (ha lehet így mondani) is tanultuk, volt tárgy amelyikben kvázi száraz anyagként adták le, másikban gyakorlatorientáltan mutatták be :)

Új hozzászólás Aktív témák