Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Szia!
Rád vártam vazze'
Válaszok:
1) Minek visszatérni? Szerintem egy ilyen laza kis feladathoz felesleges.
2) Ez is visszatérésel toldja meg nem? Vagy így abszolút nem megy?
3) Nem rontom el a változót, nem közösségi felhasználásra készül.
4) Javítva köszi...
5) Szerintem ezzel Win alatt nem lesz gond, főleg, hogy a tanár a saját gépén csak rendelkezik fájl létrehozási funkcióval.
6) Sokat szívtam vele, így legalább működik...
Már nem tudom, hogy hol kell, hol nem, de azt tudom, hogy nélkülük nem volt tökéletes. Dev-C++ gcc-t használ, hát a fene sem tudja, hogy mikor mit ront el.
7) Nem működik, ha egy sorba van írva az osztással. Teljesen rejtély, de ha egy sorban van, akkor nagyon rossz számokat generál, így különírva megy.
Kérdés: Neked sincs ötleted, hogyan lehet pl 5-6 tizedesjegy pontosággal 0-1 között úgy, hogy 100000 generált szám között ne ismétlődjön túl gyakran? Tanár kötekedni szokott emiatt, de szerintem az én megoldásom sem rossz, szakmai fórumokon ezt a számot megírtam, plusz egyetemi tanárok is így használják. Neked esetleg valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest