- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
Ez semmit nem csinál.
-
béke
aktív tag
Sziasztok a kérdésem az lenne hogy van egy Prestigio Multipad 3270B Tabom, és szeretném frissíteni.
Ez lenne az első az android világában.
Leszedtem gyári oldalról ezt : FrissítésHogyan is kell akkor neki állni?
Vissza olvastam jó pár oldalt láttam egy két leírást de inkább első kézből kezdeném valaki segítségével nem szeretném elrontani.
A tabon beállítás menüben,biztonsági mentés,recovery, ezt megnyomtam töröltem mindent amit kellett,factory reset, ezeken túl vagyok most egyébként gyorsabb lett főleg hogy feltettem ezt a nova launchert amit olvastam tényleg jobb lett sokkal.
Jelenleg gyári ice cream sandwich van rajta.
És ha mindez meg van akkor jól jönne még 1-2 teljesítmény növelő/látvány progi ami szebbé jobbá gyorsabbá teszipl:Akku HD az egy szép hasznos jó progi
Ja és azért leírom hogy win8 64bit ha lényeges.
Köszi előre is mindenkinek.
-
béke
aktív tag
sziasztok újabb segítség kellene Prestigio multipad 7.0 Prime PMP3270B.
Jelenleg ugye gyári ice cream van rajta.
Frissítés van?
Ha igen hol és hogyan kell csinálnom?köszi.
-
béke
aktív tag
Akkor csak vennem kell egy wi-fi routert
köszi ezt jó tudni. wi-fi vel egyértelmű de így nem volt az de most már igen kösz.
-
béke
aktív tag
sziasztok hogy a pimplibe kell pc-ről játékot tölteni tabra usb-n keresztül?
Csatlakoztatva minden megnyomva bekapcsolva, google play áruház oldalán játékra kattintva,letötlés,majd ki irja hogy a játék hamarosan letöltődik a készülékre és ennyi se kép se hang ??
köszi előre is valakinek.
-
béke
aktív tag
Parkolós játékokat szeretem de csak egy normálisat találtam a busz-osat de eléggé akadozik rajta,
Az gyorsulási verseny Drag Race az hibátlanul megy egyenlőre ezek vannak fent. -
béke
aktív tag
na ez jó hír már mint a frissítés.
igazából csak a gépről Tabra játék felrakás érdekelne mint és hogyan kell.Egy picit akadoznak a játékok némelyike csak azért kérdeztem a váltást meg hiányolom a hátsó kamerát.
Milyen fotókat készít a duo?? -
béke
aktív tag
sziasztok nekem van egy Prestigio Prime 7.0-ás gépem, nem igazán értek hozzá mit és hogy volna pár okos megoldásotok? illetve érdemes lecserélni egy pro duo-ra? már csak a játék miatt is kérdezném.
Hogyan tudom számítógépemre csatlakoztatni és a játékokat áttenni? (Itthon nincs wi-fi-m)
Milyen okosító Progik vannak?
Most az eredeti IceCreamSandwich van rajta lehet frissíteni? és ha igen hogy is álljak neki hogy ne rontsam elköszi előre is mindenkinek.
Most tanulnám meg az android kezelését használatát mert telefont nyomkodósat használok azt szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest