Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
E-book olvasó vásárlás előtt állok, pontosabban május végén venném meg barátnőm születésnapjára, és igazából nagyon látni se láttam még senkinél ilyet, mert nem foglalkoztatott a téma, tehát kb semmit nem értek hozzá.
Mivel érintő kijelzős androidos telefonom van, arra alapozom a tudásom, és annál tudom, h különböző programokat kell hozzá felrakni, h ha meg akarok nyitni különböző formátumú fájlokat...
Ezt azért írom le, mert nem tudom, h ennél is hasonlóképp kell, vagy alapból ami fent van rajta azt tudja, és nem bővíthető a "tudása"?
Az ár amit megcéloztam az olyan 20eFt körüli összeg.
Az első, amit kinéztem az ez lenne: Prestigio MultiPad 7.0 Prime PMP3270B(20800Ft) és ez Prestigio MultiPad 7.0 Prime+ PMP3470B (21245Ft).De ajánlhattok mást is, ami szerintetek jó, és megéri...
A kritérium leginkább az ár, ennél többet nem szeretnék rá költeni, mert ahogy nézem, nem tudnak semmivel se többet, mint a 3 éves telefonom, a másik pedig, h szeretnék akkor már színeset venni, ha lehetséges.
Az egyik nagyobb oldalon néztem az e-bookokat, és a legtöbb/legelterjedtebb fájlformátumok ezek: prc,pdf,mobi,doc,rtf,epub. Az lenne a legjobb, ha ezeket karakterhibák nélkül tudná kezelni. Ahogy néztem, ezek már lejátszana avi fájlokat is, szóval nem lenne az se baj, h ha pl utazás közben filmet is lehetne rajta nézni szaggatás nélkül, persze nem ilyen fullHD minőségre gondolok, elég egy sima xvid is.Mennyire használható ez a készülék? Szóval kb. annyit képzeljek el, mint egy androidos telefon, sim kártya nélkül? "Tanulgatásra", szóval szövegszerkesztésre, tananyag olvasásra (benne persze képekkel) pl mennyire jó?
Látom persze a dupla magos változatot, de annyit azért nem szeretnék rá költeni, inkább az érdekelne, h filmnézésre/netezésre/olvasgatásra megfelelnek-e az általam említett modellek, vagy a mai világban már nagyon gyengének számít?Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv(Szerk: (#2022) Sztrego : Bocs, új helyett a válaszra nyomtam!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest