- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sevadevil7
csendes tag
válasz
SkyLine3000 #1926 üzenetére
Én főleg sorozatokat nézek rajta.
4-5 epizód simán nézhető, és még netezni is tudok rajta.
Nem mértem, de kb 4 órát kibír egy töltéssel. -
patow
senior tag
válasz
SkyLine3000 #1921 üzenetére
Vegyél Samsung tab 2-t Az aprod tele van újakkal, 45-körül már megtudod venni miota a t-hom részletre adja az internet mellé Az közel tudja a nexus üzemidejét. Ma ezen az áron a legjobb vétel.
-
Mezcal
addikt
válasz
SkyLine3000 #1921 üzenetére
Ráadásul a konckurencia akksija úgy kisebb, hogy közben a jobb felbontású kijelző miatt többet is fogyaszthat, mert a hardvernek nehezebb meghajtani.
-
seiko
senior tag
válasz
SkyLine3000 #1917 üzenetére
iPad 10 órát bír! ;-)
-
Mezcal
addikt
válasz
SkyLine3000 #1913 üzenetére
A konkurencia, vagyis az árkategóriában + - 5 ezer Ft körüli tabletek közül a Pro 7 Duo-nak a legerősebb az akkumlátora, hiába van némelyikben bluetootth, nekem a jobb akku többet ér.
Nekem december közepe óta van meg a Pro 7 Duo és semmi gondom nem volt vele. ICS alatt is jól működött, most JB-re frissítve még jobb lett, csak a root hiányzik.
HD filmekre, játékra, netre, ebook-ra kiváló. Tényleg nagyon erős hardvere van, amiben van még tartalék, mert a legjobb 3D játékok sem erőltetik meg. A JB ezen a hardveren nagyon finoman működik, akadás nélkül fut, de ezzel már ICS-en sem volt gond.
Mire akarod elsődlegesen a tabletet?
-
válasz
SkyLine3000 #1913 üzenetére
nekem megvan január közepe óta.
előtte sem volt különösebb bajom, de mióta feltettem a 4.1 jelly beant, végképp hibátlan és gyors lett a rendszer. személy szerint nekem nagyon jó vétel volt, és csak azért árulom, mert telefont kellett vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest