Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arcsi84
aktív tag
A 1-es hsz-ben leírt pro duo rootolás, garancia vesztéssel jár? Vissza lehet úgy állítani az eredeti állapotot, hogy ne maradjon nyoma?
-
arcsi84
aktív tag
Hali!
Holnap jön meg a multipad 7.0 pro duo tablet, amit rendeltem. Mivel ez az első tabletem még ismerkedem a dologgal. Szeretnék kérni egy kis segítséget abban, hogy mivel teszteljem a tabletet, hogy minden rákfenéje kiderüljön. Teljesítmény tesztelő programok, olvastam, hogy a wifi vacakol, illetve esetleg az akksi kijelzés se pontos, pixelhiba kereső teszt stb.
Minél széleskörűbben ki szeretném próbálni, hogy beleférjek a 8 napba. (ha esetleg mégse jönne be)Ehhez kérnék program tippeket illetve jó tanácsokat.
Köszönöm
Amúgy, ha jól tudom, akkor nem kell a tablet beépített memóriáján tárolni a dolgokat, apps2SD programmal mindent ki lehet rakni külső kártyára.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged