Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
-
-
daninet
veterán
Van egy telepítő "varázsló" (nyilván androidnál máshogy hívják) ami első indításnál végigvezet egy beállítási folyamaton. A fw-ben van egy mappa (data) ami az apk-kat tartalmazza. Simán van egy leíró melyiket rakja fel, illetve egy másik ami kilistázza mi telepíthető.
Wendal tool-al ki tudod csomagolni az fw-t és megtalálod benne az apk-kat amiket utólag telepíthetsz. De egyszerűbb playstoreból azt a párat felrakni. -
daninet
veterán
Ha megvan valakinek akkor is apk-ban kapod meg és egyesével kell telepíteni, úgyhogy semmivel nem jársz jobban, mintha egyesével leszeded playstoreból azt ami neked kell.
Gondolom a gapps megmaradt (plusz az alap dolgok, browser, galéria, zene, számológép, naptár, youtube), azt már nem kell leszedni, freenote helyett Evernote jobb, Explorer helyett Total Commander vagy Astro File Explorer, videóhoz MX playernél nincs jobb, kb ennyi. Egy office-t kell vadásznod, de itt ha valaki megosztja a teljes verziót az wareznek számít, a fantáziádra bízom hol szerzed be
4 alkalmazást kell kb telepíteni. -
Departed
őstag
Így van, feleakkora belső tárhely, gyengébb aksi, 2 helyett 1 év gari, és tokot sem adnak hozzá. Ennyire tellett hónapokkal későbbi megjelenés ellenére.
Még mindig ez a Prestigio a legjobb vétel 10 colon, megerőltethetné jobban a konkurencia magát.Mondjuk lecserélni ezt majd csak egy négymagos retinakijelzősre valamikor, csak az lenne előrelépés.
-
rabbitfriend
tag
Még mielőtt eladtam, elmentem a pesti szervízbe.( Prestigio)Közölték, hogy ők szívesen megnézik a tabot, pénzért. Miskolci szervízük a jótállásos...Felhívtam a miskolci szervízt, határozottan felléptem, és elnyekeregték, hogy más típusoknál van ilyen halk hang probléma...persze, csak más Prestigiok-nál....Futár elviszi tőlem Budapestről. Mikor érkezik vissza?-kérdeztem. Hát kb. 3 hét. Miért olyan sok? Mert az ilyen hiba alaplap cserés valszeg...azt meg kell rendelni-mondták...Miért nincs raktáron? Nem szokás-jött a válasz. Ez klassz dolog! Mondom mi van, ha az új alaplappal is ennyire halk? Hát újra küldjem vissza, és valamit kitalálnak...Na ezek után biztosan játszik az alaplap csere...sumák disznók, mint a többi szervízes banda!
-
rabbitfriend
tag
A durva az, hogy ez a tablet halk, ráadásul rosszul kezeli a filmek AC3-AS hangját. Nagy hiba. Ugyanakkor, hogy honnan szedték az MVA Led kijelzőt belé....Az IPS mellett iszonyat gyenge. Sarkalatos hibák ezek ám. És ráadásul minden ki-be kapcsolásnál nem ismeri fel a benne lévő SD kártyát, és állandóan ki kell venni. Ez sok(K):
-
Departed
őstag
-
-
Departed
őstag
-
csibu99
tag
Elméletileg töltenie kellene, nem? Bár még nem próbáltam.
Egyébként grat a választáshoz, hibamentes, boldog perceket kívánok a készülékhez!
(ui.: a hátlap érintése elsőre fura volt és zavart hogy hamar zsírosodik, viszont annyira kényelmes fogni és valóban nem csúszós a masina, aminek utólag nagyon örülök)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Netfone
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest