Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
-
csibu99
tag
válasz
aclandiae #648 üzenetére
Szerintem totál mindegy milyen kártyát raksz bele, csak ne legyen noname. Sosem volt még velük bajom.
Anno. én is ilyeneket kérdezgettem aztán rájöttem hogy erre nincs ilyen automatikus válasz mint mondjuk pc-re, hogy alapból felteszek egy böngésző+vírusirtó+office+irfanview+tcm pakkot. Előszeded, és amikor érzed hogy valamit csinálnál, de nem tudod megtenni akkor konkrétan arra keresel neten. (Pl. fájlkezelőt akarsz használni? akkor próbáld ki az astro manager-t, stb.) A Google play eléggé ki tud ezekben a dolgokban segíteni!Viszont egy tanács: ne legyen egyszerre túl sok alkalmazásod telepítve, nekem iszonyúan belassította a rendszert. Amit ritkán vagy egyáltalán nem használsz töröld le teljesen és gyakran fésüld át a futó alkalmazásokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest