- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorkmc
tag
válasz
sajti_pajti #673 üzenetére
-
gorkmc
tag
válasz
sajti_pajti #669 üzenetére
... vagy veszel hozzá egy ilyen forgatható tokot.
Teljesen jól belefér. Minden nyílása szabadon hozzáférhető. -
daninet
veterán
válasz
sajti_pajti #669 üzenetére
Nézd meg a tökéletes legó építményem kicsit fentebb
-
rabbitfriend
tag
válasz
sajti_pajti #486 üzenetére
A Steelcore-nál üvölt az AC3-as hang. Fejhallgatón keresztül. Hagszóró szokásos tré...
-
hamikike
tag
válasz
sajti_pajti #436 üzenetére
Te ilyet nem fogsz kapni, mert okafogyottá válna a hősködés!
-
rabbitfriend
tag
válasz
sajti_pajti #436 üzenetére
Szia! A saját lejátszó progiján kívül minden lejátszó programot végig próbáltam, amit csak lehetett. Bármilyen filmet lejáthatsz vele...legyen az mkv, MT2-es fájl....az AC3-as hangot hihetetlenül halkan hallani...Az Overmax ezt az akadályt szépen veszi.Saját lejátszójával is.A Prestigio egyedül a DTS hangokat kezeli jól...persze ezt is max. hangerőn.De legalább hallani a film hangját! A szinkronos filmek megnézésére nem ajánlott.
-
hamikike
tag
válasz
sajti_pajti #366 üzenetére
Konkrétan nálam vannak pendrivék, melyek FAT, FAT32 NTFS-re vannak formázva, sőt vannak ilyen SD kártyáim. Mindegyik 2GB-től 32 GB-ig. Eddig ezeket a problémákat nem ismertem, és eddig itt sem merült fel.
De kipróbáltam már Wincsiket is, azok NTFS voltak. Azt is kipróbáltam, hogy usb elosztón mi van, ott pl. nem működött, még akkor sem ha aktív volt. De simán igen, még OTG sem kellet csak egy adapter (bár van OTG-m és azzal is OKÉ)
Bocs, most ti valamilyen új kihívást jelentettek, de nem igazán tudom mit, mert itt nem nagyon lehet elbaltázni valamit. Semmilyen szoftvert nem használtam. Ez nem igaz, mert a hálózatomban lévő eszközöket egy-két macerás programon kívül kapásból igazán az ES FileExplorel látta, gond nélkül (Linux formátumot is!)
Az igaz, hogy más eszközt (fényképezőgép, más eszköz) -
hamikike
tag
válasz
sajti_pajti #356 üzenetére
Hát nem tudom ti mit csináltok, de én főleg a TCM-et használom, mindent felismer, de saját hálózatomban lévő nasokat, sőt még a wifi router usb csatijára dugot pendrivét is látja. A pendrivéim össze vissza vannak formázva NTFS, FAT32, FAT, mindegyiket látja. Nem is igazán gondolkozomtam eddig ezen a problémán!
-
hamikike
tag
válasz
sajti_pajti #338 üzenetére
Én mindent látok, szerintem ti valamit nem jól csináltok. Pl. Esfileexploreller min den hálózuaton lévő meghajtómat látom, legyen az bármilyenre formázva.
-
sajti_pajti
tag
válasz
sajti_pajti #356 üzenetére
Nézgelődtem Play store-ban: Van egy pár forintos "USB Stick Plugin-TC" amivel rootolás nélkül is kezeli a TC az NTFS meghajtót. Egyéb (általános) megoldásokhoz viszont kell a rootolás. Különösebben nem értem, hogy mi ebben a ráció, de ettől még ez van (de ez a téma szerintem már általános Android kérdéskör és nem feltétlenül specifikus).
-
Gulyopapa
addikt
válasz
sajti_pajti #351 üzenetére
Kipróbáltam és műxik
de tényleg nem elegáns, vagyis inkább nyűgös
Amúgy érthetetlen hogy mit nem lát rajta, vagyis látja de unsupported ...
Másnak a D90-ét látja. Mindegy ... -
rabbitfriend
tag
válasz
A Prestigio-nál kívülről nem lát semmit. Sem külső vinyót, sem fényképezőt, sem pendrive-ot nem ismer fel.
-
rabbitfriend
tag
válasz
Nekem ez a gép is volt, és Overmax Steelcore is..és újra Overmax....simán, minden app nélkül viszi a 64 Gigás pendrive-ot...a külső 500 Gigás vinyót...Nikon gépemet is...és nem kell az 5.1-es, és AC3-as hangot konvertálni sztereóba. Szépen, hangosan adja ki...A belső tárhely szabad 12 Giga, FAT32-es. A külső SD kártyát lehet NTFS-re formázni. A belsőt nem, így ide max. 2 Gigás anyagot tehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest