Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Hát akkor hajrá-hajrá, toljad csak.

szerk.: Én ha igazi Far Cry fan lennék (de kár, hogy nem vagyok). Akkor minden új rész megjelenése előtt, végigjátszanám az előző részeket is.
-
hadam98
senior tag
Nekem ez a Riders Republic nagyon nem bejövős… hogy gondoltak ezt az irányítást alapból azt nem értem, katasztrófa.
A Warzone-hoz mikor lesz már next-gen update?
Csak, hogy ide dobjak valami jót is ma jön az eFootball előzetes biztos villantanak a next-gen verzióból
-
3L1T3
addikt
PS.com beléptetés mást is megőrjít? Bevezették a captcha helyett, hogy keresd meg melyik képen nem jut el a tetves egér a sajthoz. Na most mire megcsinálod az eleve kisméretű képek alapján a hiperszuper feladványt addigra hiába jön meg a kétlépcsős sms, időtúlépés miatt kezdheted elölről. . . .
15 percig szórakoztam, nem bírok belépni a profilomba.
-
.LnB
titán
Elég fura volt ez a tegnapi Death Stranding trailer, azokkal a gagyi nagy feliratokkal. Szerintem én még ilyen gyenge Kojima trailert nem láttam, már ha tényleg ő csinálta ezt.
Dokév volt számomra a legemlékezetesebb bemutató. Többször csak néztem, hogy wtf?! a trailer alatt, érdekes egy cucc lesz az tuti.

Far Cry 6 rendesen ronda. Nem tudom, hogy csak én gondolom e így. De a gameplay jelenetek fájtak a szememnek. És most nem az utálat beszél belőlem, egyszerűen ez ma már csúnya.
Az új Saints Row se lesz egy "szépségkirálynő". Bár egy rendes gameplay-t meg kell várni. De nekem úgy tűnt, hogy a GTAV grafikai színvonalát alig hozza.
-
válasz
penge111
üzenetére
Hogy bejelentkezel PS4-re is az nem okoz semmilyen gondot. Viszont ha utána majd kijelentkezel, akkor feleslegesen töltesz le neki játékot, azt nyilván nem fogja tudni futtatni, csak ha majd megvásárolja ő is. Mikor digitálisan vásárolsz, akkor nem magát a játékot veszed meg, hanem licencet a futtatásához. A vendégfióknak nem lesz hozzá licence.
-
wolf13
őstag
Nem HZD gameplay 60 Fps [link]
-
-
Toncsi92
tag
Érdekes volt a végén ez a pislákoló fény meg az a hatalmas bálna ami elhaladt Norman Reedus előtt ugye moby dick studios utalás szerintem ami kojima kamu stúdiója volt amikor jött a phantom pain csak most megint akkor silent hill vagy mgs vagy milessz máár akkora troll ez az ember...

-
S e t h
nagyúr
Már nem tudom hol találkoztam olyan hírrel, hogy benne van a pakliban, miszerint a Dying Light 2-őt már inkább ps5-re fejlesztik és ki sem jön az elődre. Olvastatok erről vmit?
-
RazoR
veterán
Marvel fanoknak
Most hallok először erről a játékról. Hátha jobb lesz mint az Avengers.... -
KaitouP
nagyúr
Repül a
bálnaReeeduuuus!
#DSDC
LOL, azzal a robottal már te vagy magad a delivery.
-
keIdor
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nincs csúszás, sose mondták, hogy 2021, azt csak ebben a topikban mondta 1-2 ember.

-
zkxdn
őstag
Kojimát komolyan a show végére tették? Nem lesz ennek jó vége moreee
-
penge111
addikt
Ma vettem a sógornak egy Ps4-et, szombaton jön érte. Ha erre is belépek a az accountommal az okozhat gondot a Ps5-ön? Ha beléphetek és telepítek fel digitális játékokat, majd kilépek az accountomból ő vendég felhasználóként vagy már az általa létrehozott accountal gondolom nem játszhat ezekkel? Bocs, de ebben még nagyon láma vagyok...
-
-
KaitouP
nagyúr
Teljesen kiváló időzítés ez a HZD 60 fps patch, mert még soha nem játszottam vele, de az új rész előtt végignyomnám.
-
marquuard
veterán
Ja, ennyi a Forbidden West update?

-
Elderath
addikt
60 fps patch első részhez live
-
Lackooo84
nagyúr
Végre 60fps patch a Horizonhoz.... ideje volt!
-
marquuard
veterán
Forbidden West, az igen. Hát nem gondoltam, hogy van ennyi Geoff Gamescomjában. Szép.
Február.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Horizon Forbidden West megjelenése hivatalosan is:
2022. február 18.
-
marquuard
veterán
Ebben a vidámpark menedzserben jobb a lipsync mint a Far Cry 6-ban.
-
KaitouP
nagyúr
Mutatják most az új FC-t, de ez most eléggé műanyagnak hat. Remélem a final release szebb lesz majd.
-
marquuard
veterán
Remélem a Death Stranding extendedben megjelenik Kojima új címe is. Nem lenne példátlan leleplezés.
-
zkxdn
őstag
Úgytűnik jön/jött a 60FPS patch a Horizon Zero Dawnhoz

Forrás : [link] -
marquuard
veterán
DokeV az új GTA6
Kőkemény dallamtapadás
-
Bencus88
nagyúr
lego sw 2022 spring
Reménykedtem, hogy még idén meglesz, na de sebaj -
KaitouP
nagyúr
Cult of the Lamb nagyon jópofa, bár Devolver nem nagyon publikál vackot.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Mephike
üzenetére
14 éven keresztül, igen. Én a széria "hűséges" rajongójának vallom magam, de ennyi év elég volt most belőle egyelőre. Már nem tud nekem újat mutatni, és kicsit kényszeres "megveszem mert rajongó és gyüjtő vagyok" érzésem volt az utóbbi 2 évben. Viszont a jó multi fps-re igényem van, a BF széria több részével is játszottam, csak ez mindig másodlagos volt a CoD-al szemben. Idén fordul a kocka, de a CoD egyelőre teljesen késik a képletből. Már mások a prioritásaim, és az igényeim.
-
KaitouP
nagyúr
Na ez a Marvel cucc megint nagyon kell...
-
válasz
Steady74
üzenetére
Ha USB 3-as külsőre gondolsz, akkor azon kívül, hogy QLC-t inkább kerüld (a TLC az optimális), bármi jó ami 250 GB és 8 TB között van. Az is jó ha veszel egy SATA-sat (pl. 870 EVO), és hozzá egy átalakítókábelt.
Ha pedig beépíthető M.2 SSD-re gondolsz, akkor még nem elérhető a stabil rendszerszoftver ami kezelné. De SN850, 980 Pro, FireCuda 530, Aorus 7000s, ezek amik jók és itthon is kaphatóak. Plusz kelleni fog hozzá egy megfelelő kialakítású hűtőborda is. -
balazs025
senior tag
válasz
ElGatto
üzenetére
Én játékot vettem már tőlük, azzal nem volt semmi probléma. Viszont ők azok, akik már a kezdetek óta árulnak ps5-öt hatalmas felárral, ahogy nézem most is egy jó kis 50.000-sel. Ha sürgős, akkor jobban jársz már a ha-s hirdetésekkel. Ha nem sürgős, akkor érdemes megpróbálni vagy a konzolstúdót vagy a központi szalont.
-
KaitouP
nagyúr
No, villant-e akárki akármit is a Gamescomon... (alternatív megoldás is jöhet
) -
Wolfy33
senior tag
-
ElGatto
aktív tag
Sziasztok!
Van most olyan megbízható bolt ahonnan be lehet már szerezni a gépet normális áron?
Gamertech nevű bolt mond nektek valamit, vannak vele tapasztalatok?Köszi
-
-
Nektek a rendeléstől számítva mennyi idő volt míg megkaptátok a gépet?
-
Steady74
addikt
Sziasztok. Keresőt néztem: milyen ssd-k ajánlottak saját tapasztalatok alapján bővítésre? Ha nincsenek tapasztalatok, vannak konkrét típusok, amik javallottak?
Mivel sosem volt PS-em: használt játékok adás-vétele hogyan működik? Ha valaki feltelepített egy játékot, akkor azt használtként én a saját accountom alá felé tudom telepíteni? Vagy van valami megkötés hivatalosan használt játék adás-vételre? Köszi szépen
-
Tomix24
addikt
Srácok, 20 éve nem volt playstation-ön.
Tud valaki ezekre válaszolni? (röviden is jó)
1.PS NOW - Érdemes amcsi accountot csinálni, úgy megy?
2. Az első account-nál ingyen PS Plus is van? pl 1 hónapig?
3. A legolcsóbb ha Amcsi profilt csinálok a megvehető játékok
szempontjából? Illetve Magyar Visa kártyát is elfogad?
4. LEhet offline is PC-ről PS áruházba böngészni vásárlolni?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
Jó ideje figyelemmel követem a játék útját, próbáltam a demót is, de függetlenül attól hogy indie, helyenként eléggé lusták voltak a készítők (bénácska animációk, etc.), valamint jó lett volna pár eredeti ötlet is ahelyett hogy ennyire a régi klasszikusokra támaszkodna a cucc. Ez persze csak a demo volt, könnyen lehet hogy okozna számomra is kellemes meglepetéseket a final release, bár egyelőre úgy voltam vele, hogy leülök emuval újra Silent Hill-t nyomni.

Ha végignyomtad, szívesen olvasnék egy spoilermentes, részletesebb elemzést.
-
Lackooo84
nagyúr
Akik szeretik a régi fejtörős Resident Evileket és a Silent Hilleket, azoknak mindenképp ajánlom a Tormented Soulst. 2 órám van benne, de nagyon bejövős eddig.
-
Frod
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Jövendölésem a múlt hétről.
-
penge111
addikt
Ps+ szeptemberi játékainak neve ma kerül ki, vagy szept 1-én? Ma van a hónap utolsó szerdája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Reménykedtem, hogy még idén meglesz, na de sebaj
RangerFox