Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
PlayitStore egy vicc amit velem csinál. Felhívtak múlt hét előtt hétfőn ,hogy sorra kerültem és igényt tartok e rá , amire igent mondva örültem és nyugiba vártam . Aztán csütörtökön felhívtam , hogy mikor várhatóm , mert nem küldtek semmit se a futár, erre azt a választ kaptam , hogy a kiszállítás következő hét eleje a 15. ünnep miatt. Na ezután szerdán felhívtam , de a központból nem tud mondani semmit újra adategyeztetés és továbbítja, víszont infon emailben érdeklődjek. Arra viszont már nem reagáltak amit hétvégén írtam , hogy most valójában mikor is kapom meg és miért ilyen hitegetve igérgetősen zajlik ez náluk amikor már náluk van a gép. Nem értem vagy még nem volt náluk és előre akartak dolgozni , de azóta is már 2 hét eltelt és a központossal nem lehet előrébb jutni ,mert nem tud semmit pontosan és hiába ír fel , víszont a rendszerbe látja az adataimat és mégsincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kendek
RangerFox