Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
RangerFox #4349 üzenetére
Jó, de most nem lehet állandóan azért szar konzolt csinálni, mert a jó drága lenne, ez egy érdekes megközelítés. Akkor maradni kell a PS4-nél, az olcsó. Ha nincs fejlődés minek az új hardver... És nekem ne kezjen bele senki a "az erő nem csak a játékok számítanak" témába, mert a hajam kihulik tőle már.
Én a jó játékokat végre szaggatás, popin, tearing, loading time, stb. NÉLKÜL, min 60fps-sel szeretném végre játszani. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Erre kéne koncentrálni és az erőt használni nem a fostrészingre, meg a 8K felbontásra, ami a kutyuskát se érdekli. 1080p-re is lehetne olyan grafikát/részletességet csinálni, hogy összefosnánk magunkat. De itt sosem ez a cél, csak a marketing bullshit.
Ja, és a konzol VGA-nak közel nem kell olyan teljesítmény, azonos eredményhez mint egy PC-n, az alacsony elérés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest