Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Blyyy streamben olvastam hogy ki akarják venni Erangel-t? Most komolyan amúgy normálisak ezek hogy a legjátszottabb, legnépszerűbb mapot akarják kivenni? Akkor tényleg jó úton haladnak afelé hogy elveszítsék az összes eddig kitartó playert is...
-
niof
veterán
Hát, a casual bázis már erősen megcsappant. Maradtak a rajongók (ide sorolom pl. magamat, mert jó nem vagyok, csak szeretek vele még mindig játszani
), a jó játékosok, a streamerek, a try hard-olók, a félprofi és profi játékosok, valamint a csalók. Délelőttönként 1 perc körül kell lobby-ra várni, meg bent is még vagy 2 percet, mire összejön a 95 fő, mikor elkezd visszaszámolni.
Szóval, végül is érthető, hogy miért megy nehezebben néha... -
PeL
addikt
Nem tudom mi van megint, napok óta képtelen vagyok lelőni bárkit, olyan mintha silverként globalok ellen kéne játszanom. Jó ha 1 max 2 frag összejön egy meccsen, teljesen úgy érzem magam mintha hirtelen mindenki megtanult volna mindent a játékról és mindenki k*rva profi.
-
zo-lee
aktív tag
Halló!
Olyan problémám adódik a játékban, hogy a kép egyszer csak megmerevedik, a hangszóró kicsit bebúg, mintha épp kéklalálozni készülne, aztán pár másodperc után mintha mi sem történt volna, folytatódik a játék. Más gameben nem találkozom hasonlóval. A gépben vga és táp vadi új, memória teszt lefuttatva, hibátlan. Ez mitől lehet? Találkoztatok már hasonlóval ?
Válaszotokat előre is köszi!
-
adakiller
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
akkor lesz igazán értelme, ha a nagyobb VPN szervereket egyúttal bannolják, mivel a nagy többség VPN-ezik...
-
Most olvastam , hogy a PubG tesztelte a Ping lock dolgot és még további tesztek jönnek ,de hátha ezzel kevesebb lesz a mocskos rizsevő csaló .
-
scabi78
senior tag
A tesztszerver karbantartás miatt nem működik... Valaki ki tudta próbálni a tdm-et?
-
PeL
addikt
Ezt inkább nem is kommentálom, utolsó előtti meccsen történt.
De lényeg hogy jön a 8v8 TDM

-
sagem
addikt
Szerintem ne várj tőle túl sokat, kb. ugyanolyan lesz mint az előző COD BR. Az a baj, hogy ezek nem különálló, teljes értékű játékok. Az új részekhez hozzácsapnak egy ilyen játékmódot is, hogy legyen, ez úgy egy hónapig érdekes is, aztán unalomba fullad és a fejlesztők is elengedik a mód kezét, hiszen már régen az új COD részen és azok módjain is dolgoznak közben

-
Dictator^
veterán
És ugye az anticheat miért is venné észre, hogy rohadtul fura, hogy egy új accounton egyből ilyen stat keletkezik...
Kíváncsi leszek mint mondanak majd a havi összefoglalókban (az anticheatről amiről 1 éve nem esett szó)...
Múltkor meglepődtem, mert kaptam egy rakat banreportot, majd az utolsó képnél már nem is sorolta fel külön az embereket akik végleges bant kaptak.. sajnos az első pár screenshot lemaradt (hiányzik a gyűjteményből)

Azt hiszem megütöttem a napi 10+ ilyet..
https://pubg.op.gg/user/17---nb
Két "állandó" társa ugyanúg hackelt, de kétlem, hogy az lenne a +3 others.Kezd tényleg hasonlítani a Infestation Survivor Storiesra. Ott az volt a különleges már aki nem hackelt. Repülő emberek, aimbot, teleport, halhatatlanság stb..
-
niof
veterán
Ismét egy igazi őstehetségbe sikerült belefutnunk...
-
saen
Topikgazda
-
szbalogh
addikt
Jöttem panaszkodni.
Lépek be a játékba, fogad a hír, hogy kirúgták a csalókat akiket jelentettem. juhhééé!
Első kör, motoron száguldok szinte minden lövése betalál?
Jó, biztos szerencséje volt meg ugye álló helyzetben könnyű célozni.
Következő kör. Én lövöm a kocsiban száguldókat mire az utas menet közben kilő majdnem fullos páncélból meg életerőről?
Gondoltam megnézem hogy csinálta, erre kifagy ez a fos. -
Grave_444
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez tényleg kellemetlen, pont a sörömet ittam evés közben, erre lelőnek.
Egyébként is annyira érdekel ki kit lő le észre sem vettem.

Ha nézted előtte szarrá lőttem és elmenekült motorral, nem tudom melyik a gázabb.
-
Benhill
őstag
-
Dictator^
veterán
Ma második gamere kaptunk egy hackert magunk mellé.
Direkt mondtam neki angolul, hogy jelöljön.. nem jelölt, ezért jelöltünk 3-an mi.
A csávó direkt más irányba ment.. úgyhogy voice chaten küldtem egy saoni ma csungot neki
Mapon nézegetve azt láttam, hogy Karakint átfutba dél nyugatról - dél keletre egyenesen jön felénk.
Automata m4-el kb 200-mről kilött mindenkit a csapatunkból
-
-
JanR
addikt
-
VGNGR
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az faja.
Magyar börtön:
-Te miért ülsz?
-Fegyveres rablás. És te?
-Sikkasztás.Kínai börtön:
-Te miért ülsz?
-Apex aimbot. És te?
-Pubg wallhack.
-
VGNGR
senior tag
20 millió csaló acc, szerintem ezt max. 2-3 millió kínai hozta össze, mindig újat és újat vesznek. Ha nem is 30 eurós hivatalos steam árral számolva, hanem legyen valamilyen okosságos, kulcsboltos, ázsiai árazással mondjuk 15 euró, akkor az 300 millió dollár (92 milliárd) forint. És újra és újra megveszik, ha egy darabig hagyják őket játszani, és nem automatikusan vágja ki őket valamiféle anticheat rendszer. Biztos, hogy meg tudnák csinálni, ha más nem a stat figyeléssel, pl. akinek 5 K/D-ja van kapásból új accon, az minimum gyanús, vagy 60% feletti headshot rate, vagy 10-ből nyer 5 kört. Nem kéne hozzá túl nagy hókuszpókusz, fél nap alatt megírhatnák rá a scripteket. Csak ha ez így működne, és nem tudna a nyomorultja legalább pár napig/hétig (hónapig?) élvezkedni a csalásával, akkor nem venné meg újra.
-
sagem
addikt
mondjuk ezek jelentős része orosz, kínai, indiai bann lehet, ahol sokkal olcsóbb a játék, és ebből levesz még a Valve is + az Epic is, szóóóóval..persze azért sajnálni sem kell őket, ebből a pénzből tudnak most solo játékokat fejleszteni, elvileg kettőt is, egy PUBG tematikájút, meg egy "titkos" projektet, amit Brendan Greene fejleszt egy külön stábbal/stúdióval

-
JanR
addikt
válasz
luckynick
üzenetére
De itt nem azzal van a gond, hogy nem szűrik a csalókat, mert szűrik és serényen bannolgatják is, csak nincs igazi fellépés ellene, pedig tudnának mit tenni. Itt a legnagyobb baj, hogy nem akarnak! Mert a csalók újra és újra megveszik a játékot, ez pedig a pábdzsí korpnak folyamatosan bevétel.
-
luckynick
csendes tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
elvileg pedig kb 8 anticheat fut egyszerre
-
Az a dúrva , hogy 20millió a csaló de "hivatalos jelentések szerint 65 millió darabot értékesítettek a PUBG-ből 2019 decemberéig
, tehát a harmada a játékosbázisnak csaló és ez akiket elkaptak a makrós dologrol nem is beszéltünk. Még valaki azt írta a minap itt,hogy nem olyan rossz itt a helyzet ,de szerintem ez elég gáz. Ennyire szar egy játék sincs zero anticheat 
-
Dictator^
veterán
válasz
Dictator^
üzenetére
Szóval lemaradt amit írni kezdtem...hogy ha a szomszéd egy szadista állat lenne, aki terrorizálná a környéket, nehogy már miatta ne merjünk kimenni az utcára, mert ha észrevesz, akkor összever. Erre a problémára mondjuk lenne megoldás...
De a PUBG-ra sajnos nincs, kicsik vagyunk, hogy foglalkozzanak ezzel, nincs akkora visszhangja az egész hackeres témának, hogy foglalkozzanak vele.
2019. Januárban volt talán egy utolsó posztjuk ami taglalta az Antihack rendszert. -
Dictator^
veterán
válasz
luckynick
üzenetére
Végülis mindegy. Szar az egész. Megértem amit PeL mond, de ha totál a TPP miatt játszanék csak ezzel, undorító lenne, hogy ellehetetlenítik a játékot a cheaterek és amiatt kéne mást játszanom, hogy ezeket elkerüljem.
Ha a szomszéd reggel 7kor jár ki cigizni és mindenki
Most megnéztem azért, az a 16 ember akit megöl, az követi őt a következő gamebe és ugyanazokat üti el.
Gondolom STAT boost lehet.https://pubg.op.gg/user/woyaoai1238 ezeket őli meg, 113 game után 0 minden statja, avarage play time meg 2 perc. Szóval kb. tuti, hogy boostolja magát 16 másik accounttal.
-
Dictator^
veterán
Én átszoknék, viszont van aki tuti nem. NewZ-ben (Infestation Survivor Stories) anno megszoktam a TPP-t, de előtte elég sok FPS-sel játszottam, viszont van olyan tag a csapatba, aki most kezdte el pár éve az egész online gaminget, ő meg annyira megszokta a TPP-t, hogy az FPP egyáltalán nem megy neki.
Az egész gamet kéne itt hagyni, csak nincs alternatíva.
-
PeL
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
Adjátok már fel azt a TPP-t komolyan, FPP-ben legalább ilyenek nincsenek... Ha átszoktok rá, vissza sem akartok majd menni. Én is ugyanígy voltam, FPP-t nem akartam sokáig játszani aztán a nagy kínai csalóáradatnál elkezdtünk FPP-zni, onnantól meg csak azt játszottuk, mikor visszamentünk TPP-zni pár hónappal később, 2-3 kör után én voltam aki mondta hogy hagyjuk a fenébe azt a szart... Azóta is csak FPP-zünk.
TPP-hez képest fele akkora sincs a K/D-m, de nem érdekel. Soha többet nem TPP-zek amíg tele van kínaiakkal.
-
Dictator^
veterán
válasz
luckynick
üzenetére
Atom nagy csaló írtás lehetett..
Most léptünk be.. első kör Erangelen ugrás közben egy srác 10-et ütött el.. szerintem mind a levegőben.
Most megnéztem az adatlapját és az utolsó 3 gameben 16 16 17 killje volt.
Ha megnézitek mindegyik Hit by car üzenettel ölte, azaz gondolom felrepül és a levegőbe még elüti a lefelé ugrokat.
Nagy tisztítás lehetett
Még jön egy új game hozzá, mert amibe megcsinálta ezt, az a játék még nem ért véget (még mi élünk)https://pubg.op.gg/user/BLACK_Death--
Ezt hogy a fenébe nem veszi észre az anticheat?!
-
saen
Topikgazda
Még így is rengeteg végleges kitiltás van és próbálják megúszni azt, hogy ártatlanokat is kirakjanak. Nem hülyék ők sem, biztos vagyok benne, hogy ezerrel figyelik ezt és a döntéseknél az árbevétel jelentős szempont. A megoldás csak az lenne, hogy olyan védelmet tennének be, ami real-time észlelné és automatikusan tiltaná le a játékost, csak ezt nem érdekük megcsinálni.
Szerk: azért nem kap rögtön permát, mert el akarják kerülni, hogy valakit véletlenül rakjanak ki. Az ezzel járó negatív sajtót nem akarják...
-
sagem
addikt
Nemtom, ennek meg ellentmond az a totális hülyeség amit kitaláltak, hogy az egyértelműen csaló embereket is csak 3 napra, majd 1 hétre majd talán utána (ha még mindig van annyira ostoba, hogy nem tudja még a saját csaló szoftverét sem megfelelően beállítani) nagy nehezen tiltják ki véglegesen. Nem értem, hogy azt aki csal, az miért nem kap egyből permát..üzletileg is ez lenne az érdekük a jelek szerint.
-
luckynick
csendes tag
tegnap csaló takarítás lehetett, olyan könnyü volt a game, fpp-ben, nyertünk is rögtön.
de mára ez elmúlt, mindenki 6x m4a1 el megy megint, és falon, házon, erdőn keresztül lő mindenki
másik, egy kinai csalót, reportra felfüggesztették, 3napig, ma visszajött ugyanúgy csal.
hányingerem lett ettől a gametól megint. -
BaLee
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Az 20$-al megszorozva és gyorsan átszámolva 136 milliárd ft.
Csak a bannolt accok alacsony árral számolva.
-
saen
Topikgazda
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Aztán csodálkoznak az emberek, hogy nem csinálnak semmit a csalókkal. Ebből élnek...
-
PeL
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék mennyi ebből a TPP-ben játszók száma. Ott tényleg elhiszem hogy minden körre jut legalább egy, régen emiatt is tértünk át FPP-re. Meg akkor ugye erre még rájön az amit sprEEEzy taglalt a napokban, mennyi olyan lehet akit akár szezonok óta sem banoltak ki...
-
gyuribácsi88
addikt
-
protegum
aktív tag
Ha a játékosok halmazát ketté veszem akkor vannak akik csak játszanak a másik csoport akik nézik is. Akik csak játszanak vele azoknak kb. a Vikendi óta a pár fegyveren és a season-okon kívül semmi újdonság nem jött a játékba. Pár kör a barátokkal és aznapra el is unta az ember. Pubg lite-ban, habár rettentő ronda és a Vikendi ebben is akad, de szignifikánsan kevesebb a kínai, habár van helyettük török és közel-keleti csaló, de ők nem életvitelszerűen csalnak, hanem egyszerűen bénák. De uborkaszezon van már egy-két éve játszani meg kell. Az új cod nem jön be, az bfv meg elfuserált, tele csalóval anticheat nélkül és csak a skinek semmi egyéb a mapok háromnegyede infantry-s.
-
sagem
addikt
Szerintem nem a cheater probléma miatt hagyják el az embereket a játékot, benne van az is, de a lemorzsolódás kis százalékát teszi ki szerintem. Egyszerűen a fejlesztések/újdonságok nem ülnek, egyáltalán nem sikerül eltalálniuk, hogy mikor, mire hogyan lenne szükség.
Erőltetik az új pályákat, ebbe ölik az időt, energiát és sorra buknak vele. A Karakan előtti pálya konkrétan beleállt a földbe, ki is lett most véve ugye.. Karakan is megosztja a játékosokat és tipikusan úgy tűnik hogy pár hét és lecseng a hype körülötte, és megy mindenki vissza Erangelre/Shanhokra. Beszédes, hogy az Erangeles felújításnak jobban örült mindenki, mint a teljesen új pályáknak. A játékmenet újítások 90%-a tök felesleges, senki nem használja őket (item dobás társnak, szöges drót az utakra, robbanó benzines tank stb).
Eközben nincs megoldás az olyan alapvető problémákra, mint pl. a matchmaking (most a technikai problémákról nem is beszélve), nagy nehezen addig eljutottak, hogy elkezdtek kísérletezni vele az előző szezonban, nem sikerült, azóta erről is hallgatnak hogy mi lesz a sorsa. Az esport részt is elengedték, több profi csapat is kivonult, mert nem éri meg nekik az 5 fős csapatokat fenntartani. Sosem érdekelte őket igazán a streamerek "ereje" sem, amióta már a twitch sem rendez nekik kupát, sorra hagyják el a streamerek is a játékot, és közvetítenek mást, pl. Tarkovot
Behozták tök feleslegesen a PUBG lite-ot is, mai napig nem tiszta mi volt azzal a cél, mindenesetre, mostanra igen kevés embert érdekel az is, sok értelme volt 
-
niof
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem ismerem. Gyakorlatilag 3 embert nézek rendszeresen. Hulla-Szilva, FoDa (bár őt egyre kevesebbet...) és Kaymind. Wacky-nek csak a YouTube videóit nézem, Spreeezy-t pedig szinte soha, de ő még talán az egyetlen külföldi, aki belefér nekem.
-
Dictator^
veterán
válasz
ReFleXx
üzenetére
Nem. Csak ránéztem a "Kínai GANYÉ" listámra

-
saen
Topikgazda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Engem nem érdekel, hogy ő nő, öreg vagyok már az ilyesmihez. Egyszerűen egy vidám, élettel teli streamet nyom ami szórakoztató és nem is rossz játékos.
Ma már nem keresek új streamereket, de volt idő amikor igen, belenéztem minden magyar streambe, rendkívül gyenge volt az összes. Nem feltétlen játékostudásban, egyszerűen nem volt kedvem nézni, mint streamerek voltak gyengék. Nevekre már nem emlékszem persze...
-
saen
Topikgazda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mesélj.
-
-
LendvaiFeri1
veterán
Ma jönnek új küldetések, vagy holnap?

-
niof
veterán
válasz
anubis6
üzenetére
Fent van, ahogy DiszNóÓl is írta. Én is egy nap csúszással nézem a meccseket, mert ilyenkor, mikor hajnalban kelek, nem várom ki az éjféli meccseket, de még a 9 órait sem nagyon.
Inkább megnézem másnap, így a szüneteket is át lehet "tekerni". (Óránként van 1 meccs).
Mostanában egyébként kevesebbet rage-el, ami nem is baj. Nem kell minden vackon felkapni a vizet... -
anubis6
aktív tag
-
niof
veterán
válasz
anubis6
üzenetére
Ilyen még Spreeezy is. Én mondjuk szeretek PUBG stream-et nézni, ha nagyon nincs más, ami lekötne. Ilyenkor nálam Szilva az első!

Amúgy tegnapelőtt egész jót mentek PGS-en. Hatalmasat mentettek, a 9. helyről felzárkóztak a 2. helyre. Nem vagyok (e)-sport b*zi, de ez szép eredmény azért. Szerintem. -
Istvan2020
aktív tag
-
-
anubis6
aktív tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Őszintén szólva én se bírom Wacky-t, mindamellett, hogy sok oktató videója értékes, de nem mindenkinek jön be ez az erőltetett nyugalom és bölcsesség.. szerintem az lehet az ok, hogy kicsit el van szállva magától, ha melléteszel egy choco-t pl., neki meg bármilyen szituban fát lehet hasogatni a hátán, még top3-as helyzetekben is ő a nyugalom szobra, és anélkül oktat taktikát és módszereket, hogy észrevennéd, nem rágja a szádba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a jó játékosok, a streamerek, a try hard-olók, a félprofi és profi játékosok, valamint a csalók. Délelőttönként 1 perc körül kell lobby-ra várni, meg bent is még vagy 2 percet, mire összejön a 95 fő, mikor elkezd visszaszámolni.

, tehát a harmada a játékosbázisnak csaló és ez akiket elkaptak a makrós dologrol nem is beszéltünk. Még valaki azt írta a minap itt,hogy nem olyan rossz itt a helyzet ,de szerintem ez elég gáz. Ennyire szar egy játék sincs zero anticheat