Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Földet érésnél 10-ből egyszer kifagy a játék, ami nem lenne zavaró, de pont olyankor teszi ezt amikor vannak a közelemben. Nálatok van ez a jelenség? Van rá megoldás az uninstallon kívül?
-
Segal
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Persze
A fegyver skin equinox ládából nyitható a "bananaman" ruha skin meg gamescom ládából. Mindkettő kulcsos. -
PeL
addikt
Próbáltam, nem változott szinte semmi. Landolásnál ugyanúgy dropol 30-ig, majd egész meccs alatt random lagok, dropok, láttam end game felé 40-45 fps-eket is amik Patch #30 előtt sosem voltak a legnagyobb tömegben sem. Utolsó játékomban konkrétan másodpercekre elkezdett lagolni a játék mikor egyik alakalommal belenéztem a 6x-be, képtelen voltam miatta célozni. Az eddigi stabil 90-100 fps-ből lett össze vissza dropoló-laggoló 40-80 fps-em. A lagok közben a processzor 100%-on teker, a GPU terhelés meg visszaesik 50% körülre. Hivatalos PUBG fórumon is sokan panaszkodnak folyamatosan, én is megírtam hogy amíg nem kezdenek ezzel valamit, nem fogok játszani, csak felhúzom magam már ezen az egészen.
-
vigyori78
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
-
Segal
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Semmi értelme ládát nyitni. A kulcs nélküliekből semmi nem ér semmit a kulcsosból meg piszok mázli kell hozzá. Én most a szezon 3 alatt nyitogattam ládákat azokból a kulcsokból amit a kék kártyákból adott a játék. 1 tétel volt ami 5 eurot ért (ez már tiszta haszonként) a többi ilyen 1 euro vagy az alatti volt. Persze így hogy ingyen volt a kulcs azt mondom oké de ha csak 3 kulcsot vettem volna a ládáimhoz akkor az 7,5 euro lett volna és hiába mondjuk rögtön az első ami 5 eurot ér ha a másodikba 1 euros tétel van akkor már ugye csak 1 euro a nyereség (2 láda esetén) a harmadikba meg hiába van megint 1 eurot érő tartalom már 1,5 euros veszteséget lehet elkönyvelni... és ugye semmi garancia nincs arra hogy jön valami 5 eurot érő cucc is.
Egyetlen egy esetben érdemes esetleg ládát nyitni rögtön a megjelenéskor mert akkor mint újdonság még a gagyibb dolgoknak is van értéke de ebbe is van kockázat mert ugyanúgy lehet rajta bukni csak jóval kisebb a kockázat és itt nyerni is lehet. Én csináltam már mindenfélét a játék alatt de már csak a heti ládák eladása érdekel. Minden héten 2 láda nagy átlagban 0.05-0,1 euro hetente. Mondjuk már így is a többszörösét visszakerestem a játék árának
-
Segal
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Nem muszáj a végtelenségig lehet próbálni rájönni a megoldásra. Én csak arra írtam hogy az egy biztos megoldás a problémára. Én is szeretem kerülni a dolgot de ha valami nagyon nagy gubanc van akkor azt szoktam mondani az idegeim többet érnek és inkább lesikálom az egészet a francba és legalább újra tiszta alapokkal indulunk

-
Segal
veterán
Meg amikor aznap vette a kulcsot hozzá a piacról mert tutira csak nyerhet hisz 2,5 euro a kulcs és az összes tartalom 10-30 euro közt van belőle a piacon, aztán jött a pofára esés hogy 1 hétig nem árulhatja a kulcs miatt a tartalmát. 1 hét múlva meg sz*rt sem ért a skin

-
Nono76
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ha jól emlékszem pl amikor bejött a Raider crate kapásból kettőt sikerült behúznom, ami egyből 8 eur/db körüli áron el is ment. Voltak húzós láda és skin árak az biztos.
-
Segal
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Max a windows-t rakd újra az tutira megoldja a problémád.
-
LendvaiFeri1
veterán
Nem akarta frissíteni a játékot, gondoltam letörlöm, majd újra letöltöm. A játékot sem akarta letölteni. Akkor steam újratelepítés. Már a steamet sem hajlandó telepíteni.
Valakinek volt már hasonló?

-
Segal
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Régen amikor bejött egy új láda a játékba ha ügyes voltál és volt elég bp pontod is akár tizen eurot is kereshettél egyetlen nap alatt. Nekem nem volt régen soha sem nagyon sok bp pontom de még így is kerestem az ilyen lehetőségeknél 6-7 eurokat. Meg ugye heti szinten is simán 0,5 fölött attól függően épp milyen ládát dobott a játék, de ott voltak a durvább esetek pl a gamescom ládákkal nagyon sokat lehetett keresni ha valaki betárazta anno az igazi csúcs meg az előrendelős láda volt. Azért volt hogy több mint 1200 eurot adtak volna!!! (tehát nem ennyiért próbálta eladni valaki hanem ennyiért volt vételi ajánlat steamen
) -
Csokishurka
őstag
válasz
Nono76
üzenetére
Hát igen akkor még működött a trade funkció is, amit szerintem már nem nagyon fognak visszahozni. Hát régebben jobban lehetett szerezni pár €-t most már nem nagyon. Én egyedül a raider crateket szoktam eladni mert azok még érnek valamit, de a többi kb semmit.
Mondjuk most néztem egy árlistát, végül is már el lehet adni mindegyiket kb milliomos nem leszel belőle...
Akinek van pioneer crate az sztem adja el
-
VGNGR
senior tag
Nálam úgy néz ki megoldódott az update-tel a battleye ablakos, mindent elfelejtős bug. kop-kop
-
Nono76
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nem nyitom ki, csak a ládákat adom el. Kb a játék megjelenése óta jött ez össze, tehát elég sok idő alatt, de mondom ennél sokkal többet is ki lehetett belőle hozni ha valaki okosan csinálta. Ma már tényleg nem sokat érnek, a kulcsos meg egyenesen nem kell senkinek. Régen mikor bejött egy új láda akkor sokat ért ezért kellett mindig tartalékolni BP-t hogy egyből lehessen venni és eladni.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Segal hozzászólását megnézed ahol vannak a képek ott látszik, hogy egy opció van ami random ad ládát.....

-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egy félét lehet venni

-
Segal
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A bp pontból szerezhetőre gondol.
-
-
Segal
veterán
Mivel még nem láttam kiírva gondoltam megírom hogy ha valakinek van most sok bp pontja (van egyáltalán akinek nincs?
) az most tud ruha meg fegyver skineket is venni pontért. Én 2 cipőt bezsákoltam. Még mindig jobb mintha csak fölöslegesen áll a 100k+ pont a sarokba 
Plusz aki kapott szakáll skin-t próbáljon rá szerintem állati jó lett. Kép alapján sokkal rosszabbra számítottam
Karakterem most

-
norby91
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
az új itt van:
combat résznél a legutolsó lehetőség: radio message wheelquick mark meg itt van:
UI és az 5. lehetőség - ezt érdemes bal klikkre is beállitani, igy ha lősz valakire az iránytűn megjelenik az irány -
norby91
tag
Ennek a görgős dolognak van egy frankó előnye is, de úgy látom ezt nem vettétek észre.

Görgőt nyomsz, s középen van ugye a PING, onnan nem mész semerre, csak felengeded.
Nos és igy ahova célzol oda rak egy pinget a térképen, illetve quick mark-ot is az iránytűn.
Ellenség jelölésre kiválóan használható.

-
PeL
addikt
Nem tudom mit csináltak ebben az updateben de rohadt nagy fps dropjaim lettek... Volt olyan hely ahol 50-80 között ugrált folyamatosan az fps-em, olyan helyeken ahol előtte 80-100+ volt. Nem tudom mi okozza, de remélem csinálnak vele valamit mert ez kb nekem játszhatatlan lett...
-
adakiller
senior tag
hogy lehet kikapcsolni, hogy minden egyes tárgyat amit látok azt ne írja ki a csapattársnak? elég idegesítő ez az automatikus "chat"
-
Thome
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nekem is. Viszont ami új, hogy Mini14 is baromi jó, reddottal rövid távokon lőve is baromi effektív, tök könnyen megtartható, próbáld meg, hátha beválik.

-
Grave_444
nagyúr
Egye fene ma is jól laktam. [kép]
-
Csokishurka
őstag
Aki esetleg nem látta

[1000 GAS CANS EXPLOSION - World Record HUGE PUBG DOMINO] -
-
Dictator^
veterán
Ezt írtam le én is.
Az elején én is röhögtem rajta, nyilván több volt a noob akkor amikor indult a játék.. illetve van aki később csatlakozott a játékhoz és aboszlút 0 tapasztalata volt a játékból, így érthető volt, hogy sok embert megszivatott.
Viszont most már egyáltalán nem tudok röhögni rajta.
Meg maga a srác is irritáló lett (stream), egyáltalán nem szimpatikus már. -
BaLee
addikt
Szerintem ezek már annyira nem viccesek. Az első pár videóinak nagy részén tényleg jókat röhögtem most inkább arra tippelek, hogy ezeket beépített emberekkel dobják össze, mert érdekes módon én nem nagyon futok össze ilyen noob emberekkel. Hiába hangtompítós a VSS, az első újraélesztés után simán kellene hallani honnan jött a lövés, ha nem botfülű az illető.
Régen volt mindenféle vicces szitu most meg szinte csak ilyen noob trap-ekről szólnak a videói.
-
Csokishurka
őstag
Áhhh az sosem égeti, csak már érdekelne milyen skinek lesznek, bár mostanában inkább csak felidegesít ez a játék ahelyett, hogy örömet okozna. Mindenki shroud, mindenki 1mm hpval tuléli, nah már megint felk***tam az agyam

Veszek inkább egy csattogós lepkét oszt' tologatom egész nap az udvaron... -
Segal
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére

Kiindulva az eddigi szezonokból a negyedikbe lesz vagy 50 szint aminek minimum a harmada bp bost meg extra xp lesz. A fennmaradó skinekből meg jó ha lesz 2-3 jó.
Mondjuk én most úgyis pihentetem a játékot szóval kizártnak tartom hogy mélyebben beleásom magam az új szezonba. -
Új skinek nem lesznek ? Olyan régen adtak valami jó drága tök felesleges skint , hogy hiányérzetem van

-
Segal
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Égeti a zsebed a pénz?

-
saen
Topikgazda
válasz
Csokishurka
üzenetére
Még nincs.
-
Csokishurka
őstag
Még mindig semmi a kövi season-ről?

-
Grave_444
nagyúr
Rég volt kép.
[kép] -
PeL
addikt
Ez a WTF? Mondhatnám hogy esport ready de az közhelyes lenne
Már csak az hiányzott a végéről hogy a red zone meg is öljön... -
Dictator^
veterán
A videókat jól összedobja, vicces kontentet csinál, viszont maga az ember engem halálra idegesít.
A videókban lévő emberek tényleg elég noobok, jó pár ilyen videó kikerült, ebből is lehetne tudni.. de ha egy minimális alapismerete van a játékból, akkor is rá lehet jönni, hogy egy ember által készített csapdába futnak bele.
Kíváncsi vagyok hány fail szitucáió lehetett mire sikerült felvenni 4-5 ilyet.. -
Segal
veterán
Ninja megint élvezkedik

-
Csokishurka
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Igen átérzem, kell az a kis esti vérnyomás karbantartás

-
cintula187
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére

Ebben az extrém esetben ha nem oldódott volna meg (mondjuk tartós teszt még nem volt) akkor refund és másik védelem szolgáltatás keresése. Nehogymár ne legyen meg esténként a PUBG -által okozott ideggörcs adagom kedvelt csapattársaimmal.
-
Csokishurka
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
PUBG > Bitdefender

-
niof
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
Írtál nekik? Mennyire hivatalos válasz ez?
-
cintula187
addikt
Jött válasz a Bitdefendertől , ami megoldotta a problémát. Jelenleg aktívan futó, steamet rendszergazdaként indító gépen fut a PUBG. BPnusz, hogy a grafikai és keyboard beállításokat is megtartotta.
TSl és TSL_be -exéket (nem a mappát) kivételek közé kell rakni az alábbi 3 modulban Bitdefenderben:
- Antivirus
- Advanced Threat Defense
- Application Access
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De kulcsos ládából volt?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Ezt a bal egérgombosat biztos megcsinálom, a másikat meg majd csekkolom. Köszi!

) az most tud ruha meg fegyver skineket is venni pontért. Én 2 cipőt bezsákoltam. Még mindig jobb mintha csak fölöslegesen áll a 100k+ pont a sarokba