Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
protegum
aktív tag
Érdekes, hogy visszajött az a feature, amikor enemy van körülöttünk beesik az fps.
-
Segal
veterán
Azért az durva hogy most megint 0 pontról kezdi a szezonba a rank rendszer...
Ok a kettes szezonba is 0-ról indult de a hármasnál belátták hogy ez hiba volt és ott ugye 2000-ről kezdett. Most meg megint 0-ról.... Gratula nekik mert így esélytelen lesz kipörgetni az ernyő skint. Úgy érzem jól döntöttünk adakiller-el hogy végigszenvedtük a harmadik szezonba a dolgot de biztos rájöttek pubg-nál hogy úgy kemény munkával ingyen megszerezhető ami nekik nem jó.
Elnézve a 100 szintet is az is extra szint nélkül esélytelennek tűnik de persze már akciós a 20, 30 és 50 szint vásárlási lehetőség...

Vagyis 10 euroért kaphatsz egy halom értelmetlen skint de ha a jobbakat is szeretnéd akkor fizess még
-
niof
veterán
A map maga jó, a kinézet nekem is bejön, de az általad is említett fps dropok egyszerűen elfogadhatatlanok. Eddig sikerült kicsit javítaniuk rajta, 100 körül szokott lenni, most kb. ott tartunk, ahol az ea idején voltunk. Haverom szörnyeteg gépén (meg az enyémen is) 25-30 fps érkezéskor, mint nálad, meg az első percekben, pont az elején ez elfogadhatatlan. Meg hát ez a tetőről leugrás... Majd próbáljátok ki! Abban az épületben, ahol múltkor lepusholtatok minket (csak nem jött össze
), ugorj le a korlátos oldalról a tetőről. A régi mapon ezzel nem volt gond, itt meg vagy sikerül, vagy megsérülsz... Ezt, azt gondoltam, mikor még csak a tesztszerveren volt az új pálya, hogy kijavítják, de nem...
Az új terep egyébként nagyon hangulatos, sokkal több helyen el lehet majd bújni, vagy lehet kerülni az enemyre takarásból. Tetszenek a tankok, ágyúk, bombatölcsérek, ezeket csak azért említettem, mert majd memorizálni kell. Ha esetleg menekülőre kell fogni, nem árt nem nekidurranni izomból egy a domb mögül előbukkanó tanknak pl...
-
PeL
addikt
Nekem a mappal eddig nincs különösebb bajom, sokkal jobbak a fényviszonyok, könnyebb spotolni az ellenfelet, a fű is kisebb lett hála az égnek így talán kevesebb lesz a csúszómászó, szebbek lettek a textúrák az egész mapon. Meg van egy kis újdonság hatása az egésznek nálam legalábbis.
Ami engem zavar hogy Yasnaya-ban 25-30 fps van érkezésnél és az első pár másodpercben, a jobb oldali rendőrségi épület tetejéről kinézve a városra 60 alá is leesik az FPS. Scope-ba belenézve továbbra is beszaggat a játék néha elég durván. Meg kicsit felcsesz hogy tele van megint mindent is tudó profikkal a játék, gondolom annak is köszönhető hogy summer salen is meg most is -50% -on van a játék ára, meg hogy szezon eleje van.
90% biztos vagyok benne hogy előbb utóbb ez is követni fogja a CS sorsát, és ingyenessé fog válni teljesen, majd a skinek meg passok fogják eltartani.
-
mg1992mg
őstag
Nem lett egy rossz update, de skineket, stb. tekintve ez a Season Pass kimarad, viszont játszani továbbra is fogok vele, mert bejön még mindig.
Tetszik az új Erangel is, Yasnaya viszont még rosszabb mint volt, konkrétan 25 FPS-em volt míg leérkeztem, utána se volt rózsás a helyzet.. Elképesztő, hogy ezt nem lehet megoldani...
(nem, nincs potato gépem, úgy nagyjából, és nem is ultrán tolom a több fps, stabilabb game érdekében, de ez...) -
niof
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Erangel jó, de az update szar. FPS dropok, pont mint Vikendin, minden magyarázat nélkül. Áthozták Vikendiről a szélzúgást is, amit k@rvára nem kellett volna, borzalmasan zavaró. Van egy csomó új tereptárgy illetve gödör, amiket meg kell tanulni újra.
Véleményem szerint eddig messze ez a leghitványabb update, ami jött a játék történetében. Nem nagyon szoktam szidni a fejlesztőket, de ezt most elb@szták.Yasnaya, apartmanok. Mikor ugrasz le azokról a tetőkről, amire ki lehet menni, van, hogy megsérül a karakter, van, hogy nem. Először azt hittük, hogy összefüggésben van azzal, hogy mozgásból mászol e át, vagy álló helyzetből, de nem, tök mindegy. Volt mindegyikre példa.
-
Csokishurka
őstag
Még nem érkeztem gép elé. Milyen az új erangel?
-
saen
Topikgazda
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Igen, teljesen más játék.
-
rolio1
tag
Sziasztok! Van olyan, aki a Lite verziót nyomja?
Mióta van török szerver, 60-as pinggel már tökéletesen lehet játszani. Mostani update óta egyelőre nincs ranked, pár botot rak csak be, és az itteni játékosok nem olyan pro-k, így pl nekem is van sikerélmény. -
saen
Topikgazda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
kb 10gb.
-
LendvaiFeri1
veterán
Mennyi GB az update?
-
Segal
veterán
Találtam közbe jobb videót is de már nem linkelem mert ma megérkezett a frissítés így bárki nézegetheti.
Én azt mondom legalább level 50-ig csak trash dolgok szerepelnek a premiumba
A fél életem meg megint nem fogom arra áldozni hogy eljutni 100-as szintig. Szerintem az alapesetben fizikai képtelenség is lesz mert ahogy elnézem a szintlépési lehetőségeket ez a hármas szezonra hasonlít ahol 70-ig piszok sok játékkal lehetett eljutni.
Viszont a vector skin szerencsére nem premiumos arra szerintem rámegyek plusz esetleg az uzi skin-re is
-
Segal
veterán
bLYYY csinált egy videót a negyedik season skinjeiről. Nem vagyok elájulva a premium skinektől

Nekem ez kimarad. -
niof
veterán
válasz
lemusz
üzenetére
Is-is. Optimalizáltak is rajta sokat, egyik RAM-ból sem zabál annyit, mint régebben. Viszont én nemrég bővítettem 32GB-ra, és gyönyörűen látszik a W10 dinamikus memóriakihasználása is. 16GB-nál megállt olyan 13GB körül a kihasználtság, most meg 16-17-re is felkúszik, pedig a RAM-on kívül semmi nem változott a konfigban.
-
Dictator^
veterán
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Van a gépben SSD, csak most terveztem volna cserélni M2-re, aztán mondom addig nem babrálok már vele.
Az 1mp alatt mire gondolsz? Beszaggat, vagy beáll egy pillanatra?
Persze, a loot nálam is ilyen, később tölt be legtöbbször.. -
lemusz
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nálatok mennyi ramot eszik a játék? 2x4Gb-ról bővítettem 4x4Gb-ra, de elég furcsa érzésem van, a játék továbbra is csak 6-7 giga körül használja a ramot, úgy mint ahogy 8 gigán tette (pont ezért bővítettem, mert azt hittem nyújtózkodna 8 giga fölé), de inkább a virtuális memória használat nő. A 16 gigát felismeri minden, bios, win10, cpu-z, szóval nem tudom mi lehet a gond, ultrára rakva a dolgokat is csak 6-7 giga. Régen ddr3-as rendszeremen 1 bő évvel ezelőtt úgy emlékszem ez nem így volt win7-en, akkor ment szépen 8 giga fölé is. Win10 memóriakezelése lenne a háttérben vagy a játékot optimalizálták azóta ennyire?
-
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Az SSD ahogy a kolléga mondta jó ötlet lehet, már eléggé lement az áruk és betöltéskor is segíts. Nem annyira tapasztalom ezt a problémát egyébként, egy picit szaggat földet éréskor, de kb. 1mp és aztán már szaladhatok is. Az más kérdés, hogy a házak még üresnek tűnnek, ott kell ki idő a szervernek, amíg átadja mi hol van.

-
Dictator^
veterán
válasz
norby91
üzenetére
Igen, lassan már annyira idegesít, hogy fel fogom kutatni, hogy mi okozza.
Anno a WD Red parkolása csinálta.. nem volt rajta semmi, ami állandóan nyitva lehetne, vagy hozzá akarna férni, de ha valami miatt feléledt, akkor a PUBG (WD Blackról futott) teljesen kiakadt, és nem töltött be új házakat.. volt, hogy anno átmotoroztam San Martinon, úgy, hogy a házak alatt ment a motor
(A társam kérdezte is, hogy Militarból hova megyünk, aztán elindultam San Martin felé, majd megkérdezte, hogy itt átmegyünk ? - Itt akadt ki a vinyó - Aztán mondtam, hogy ja San Martinon át..
Erre rákérdezett, hogy "konkrétan át"?
)Na majd utána nézek.. ezek szerint egyéni hiba.
-
Dictator^
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Droppolni néha droppol, de ez totál megáll, szinte 1 fps.
(Ez majdnem mindenhol van, Sanhook Khao, stb..)
WD Black HDD-n van a game, és néha produkált már érdekes dolgokat, pedig a HDD is viszonylag új.
Sentinel szerint nincs probléma vele. -
Dictator^
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Apropó.. leérkezésnél nem szokott beakadni a játék nálatok?
Lobby 60 FPS korláton, utána a gépen 144 fps (korlátozva van).. esésig marad ennyi, majd érkezésnél úgy beakad, hogy szinte megáll a kép két mp-re, majd fps vissza 144-re, és megy tovább minden.
A játék többi részén nincs gond..Esetleg ilyen van, volt valakinek?
-
niof
veterán
válasz
A Medve
üzenetére
Akkor mégis ugyanarról a hibáról volt szó, mint nálam. Csak nálam nem mindig engedte az Alt+Tab-ot. Illetve Ctrl+Alt+Del-el el tudom indítani a feladatkezelőt, de hiába váltok elvileg arra, gyakorlatilag a PUBG ablaka marad elöl, és ezért nem lehet kilőni, csak a gépet újraindítani.
#24964) jozefgucci1
Sajnos mostanában ez hatványozottan igaz. Nem egyszer lettem first blood ez miatt. Yasnaya-ban apartman tetejére ugrásnál volt 1-2 cucc (kiegészítők, táska stb...), felvettem, de nem egyedül voltam a tetőn. Én az egyik oldalon, enemy a másikon. Aztán jópár mp után egyszer csak ott lettek a fegyók. Nekem persze kispisztoly, enemynek valami automata. De detto ugyanez van Sanhok-on is. Bemegyek egy házba, úgy tűnik, mintha már járt volna ott valaki, aztán egyszer csak tele lesz loot-al a szemem láttára...
Értem én, hogy optimalizálni akarják a betöltést, de ez így nem jó. Sokkal jobb lenne, ha a spawn point-ok elszigetelt helyeken lennének, és már a visszaszámlálás közben megjelennének a fegyók/cuccok, csak nem lehetne őket felvenni, meg mondjuk a várakozási idő alatt nem lehetne az épületekbe sem bemenni ez miatt. -
Az a hiba is megint előjött , hogy leérkezésnél az első házban érdemes két kört tenni , mert nem rak le mindent a játék
Ezek nem előre felé haladnak hanem hátra 
-
niof
veterán
válasz
hun-man
üzenetére
Most egy kicsit elgondolkodtam, hogy ehhez mi köze a VPN-nek, aztán még egyszer elolvastam az eredeti kommentet. Én az akad kifejezésre mást értettem, azt, hogy onnan nem megy tovább semerre. És ha sikerül előre hozni a feladatkezelőt, csak abból lehet kilőni a játékot, mert egyébként csak vársz a semmire. Még jó, hogy alig van benne bug, és csak ritkán jön elő...

-
A Medve
újonc
Sziasztok,
Találkozott már valaki olyan problémával ha vége a meccsnek a töltőlépernyőn akad a játék?
Nagy nehezen ha behozza a menüt egy restart lobby megoldja de van hogy csak Alt+F4.Ha valakinek volt már ilyen sikerült megoldani valahogy szívesen meghallgatnám a "történetét" XD
Újra telepítés volt már, az nem segített.Köszönöm előre is!
Sok csirkét srácok
Üdv
Medve -
PeL
addikt
Lesznek megint jó dolgok benne, meg olyanok is amiket feleslegesnek tartok...

- AR Nerf --> SMG Buff - gondolom hasznosabbá akarják tenni az SMG-ket, tény hogy eddig nem sok létjogosultságuk volt...
- Mirado HP nerffel nem igazán értek egyet, így is elég papír volt az az autó.
- Motorok 50%-al több üzemanyag fogyasztása nem hülyeség, kannákat lehet mostantól többen fogják használni
- BRDM-2 soloban 80, duoban 40 százalékkal több sebzést fog kapni. Helyes, helyes, tank camperek mostantól nem nagyon lesznek
- Folyamatos bandage heal nem hülyeség, viszont combatra elég nagy hatása lesz majd, mindenkinél 50 bandage lesz innentől kb
- Autóban zene, hát oké...
- A lemezjátszókat viszont hülyeségnek tartom, kb arra lesz jó hogy a trappolást elnyomja majd az épületeknél?
- Ahogy látom EU szerveren nem nagyon lesz változás matchmaking szempontjából, csak majd át fog dobálni más régióba ha véletlen nem talál meccset időben, vagy máshonnan jönnek ide többen (még több HuYaTV lesz)A többi újítás / feature teljesen rendben van szvsz, javítják az fps hatását a fegyver tüzelési sebességére elvileg, javítják elvileg a random szaggatást is. Kíváncsian várom igazából az egészet

-
VGNGR
senior tag
Season 4 cinematic trailer
Július 24-én érkezik. -
saen
Topikgazda
-
niof
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Az első 2 rész sem volt rossz, csak nem igazán frissítették, és tele van bugokkal a mai napig. A 3. részre viszont ráfeküdtek, és össze sem lehet hasonlítani az első kettővel, annyival jobb. VR-ék is kipróbálták anno, az első 1-2 küldetést tolták ki belőle, meg tudod nézni, hogy ténylegesen milyen.
-
Csokishurka
őstag
válasz
protegum
üzenetére
Akkor melyik részt tudnád javasolni kezdő bf-esnek?
Az 5 nem olyan rossz elsőre nekem de sajnos van benne 40-60 fpsem, és mivel mindig tűzharc van meg robbanás inkább a lenti határ felé húz. Az 1-el még csak pár meccset toltam. A többit meg nem isermerem abszolút. Azt vágom hogy a 4 az utolsó “modern” rész de azzal játszanak még egyáltalán? Csak hogy érdemes e megvenni vagy nem. -
Segal
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Majd a negyedik szezon visszahoz

-
niof
veterán
Én meg láttalak mindkettőtöket, még a háztól, mielőtt elindultam. Onnan tudtam, hogy a gyerek leugrott a gödörbe az árok végén, a shed-nél meg ott állt a Dacia, annyira nem volt nehéz kiszúrni, hogy mozog ott valaki. A killfeed-ből meg láttam, hogy te vagy.

Csak abból gondolom egyébként, hogy SKS lehetett amivel ellőtt, mert nem volt fullos sem a HP-m, sem a west-em, mert a #4-el megtúrtuk egymást kicsit, és ha egy sérült mellényt lő telibe AWM-el, nem full HP-val, akkor az ő killje lettem volna. Én is ellőttem őt, kb. egyszerre lőttünk, és mindegyikünk visszabújt. Pechemre, te jöttél thirdpartyzni.
De utólag amúgy mindenképp neked volt több esélyed, az én oldalamon csak bokrok voltak, neked kvázi egy ház, meg egy autó. A #2 srác is kényszerhelyzetben volt, jönnie kellett, és nekünk csak az árok maradt. -
PeL
addikt
Rólad tudtam hogy onnan jössz valahonnan mert hallottam mikor lövöldöztek arra, pont kimentem rád mikor hallottam hogy odajöttél és meglőtt előttem a srác téged AWM-el, ja talán 1-2 hit kellett még beléd
Nem tudom mi volt a másik fegyvere, engem is azzal akart leszedni, nem talált el de ő kapott 2-3 hitet VSS-el, pont jött rá a kör, leugrott a csatiba én meg kifutottam elé lelőni ahogy szalad be
Mázlim volt igazából hogy jó helyre crasheltem be a dachiaval, ha nekem kell futni lehet én halok ott. -
niof
veterán
Én tudtam, hogy hol vagy(tok), csak elfogyott a granyóm, akkor megszórtalak volna.

Akkor viszont a srác SKS AWM párossal ment a végén? Mert én kaptam egyet tőle mellkasba, mielőtt rám néztél, majdnem leszakadt a west rólam, és olyan 1/4-ed HP-m maradt. Szóval, nem volt nehéz dolgod. Próbáltam betolni egy FA-et, de előbb odaértél. 1 golyó voltam.
-
protegum
aktív tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Én alapvetően bf-es vagyok. Mivel az 1942 volt az első amivel játszottam és csak a 2142 volt amivel nem (nem jött be aztán az időájt cod/codou párossal játszottam, főleg bas-t) és
mindegyik bf-ben legalább 2000 órám van kivéve a bf1-et, ahol csak 800. Akár azt is elmondhatnám, hogy veterán bf-es vagyok. De a bfv-ről csak két pozitívumot tudok elmondani, hogy szép és hogy nem bf1. Körül-belül azon a szinten van mint a pubg amikor ea volt. Nincs benne semmilyen anticheat, ezáltal hemzsegnek a csalók, a többinek a fele fogalmatlan, azt se tudja mit kell csinálni, még a szimpla tdm-ben sem. A maradék fele valahol fekszik egy sniperrel vagy egy mmg-vel. Maradék egy-két squadnyi ember egy oldalon van és csalóktól függetlenül szarrá veri a másik oldalt, mert nincs balance semmilyen szinten. Az már csak hab a tortán, hogy lassan egy éves lesz a játék és a skineken kívül csak két map jött a játékhoz. És ez Battlefield lenne, ahol az átlag a 24-34 map a ciklus alatt. -
niof
veterán
Akármi is van a háttérben, tény, hogy mostanában rengeteg a profi játékos, aki mindig tudja hová kell nézni, mikor kell lőni, és soha nem lő mellé. De tavaly nyáron épp ez volt a helyzet, a sok vérpisti nem bír magával mit kezdeni. Nyerni magától nem tud, így elbassza mások játékát egy kis csíteléssel.
Amúgy múltkor szép volt a 11 killes wined VSS-el. Engem lőttél szét az árokban Gatka mellett. Én 3. lettem így.
-
Dictator^
veterán
Megint egy jó game mára:

https://pubg.op.gg/user/D3ATHMT
De legalább működik az anti cheat
-
niof
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Én ezért várom pl. az új Wolfenstein-t. Meg elvileg még idén jön a Sniper: Ghost Warrior új része is, a Contracts. A 3. elég jó volt, lazán bele lehetett tenni 40-50 órát, ha teljesen ki akartad maxolni a kampányt. Jövőre meg ugye jön a Cyberpunk 2077. Még messze van, de már várós!

-
protegum
aktív tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Szerintem, viszlát nemsoká

-
Dictator^
veterán
PUBG Anti Cheat update - ha még nem volt.
Vicc, hogy ugye majd 1,5 hétig nem játszottam, az első gamemben egy repülő buggy volt (posztoltam is), illetve mondom tegnap is játszok egy keveset, pár game alatt volt, hogy a végén 4v2- fölényben maradtunk a végén, majd a 2 úriember végigszántott mindenkit tőlünk.
Death Cam mutatta is, hogy dombokon át követ, amerre megyünk, gránátot kibiztosítja, majd halok.
Mondom egy reportot megért, mert hallani nem hallott, de max szerencséje lehet.
Report utána megvártam, hogy a többiek meghalnak, és kiléptünk.
Abban a pillanatban jött a visszajelzés, hogy temponary bant kapott.
Atom karaj!
-
Csokishurka
őstag
Én lehet most egy kicsit pihentetem, besokalltam.
Aztán BF5 meg most az újdonság erejével kicsit jobban izgat. -
niof
veterán
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Ma délelőtt szinte minden meccsben találkoztunk csalókkal mi is. Volt, hogy egy egész team minden tagját feljelentettük. Haverom kapott is szinte rögtön értesítést, hogy ment a ban. Gondolom 1 gamen belül nem csak mi nyomtuk fel.
Amúgy, bár csak futtában néztem át a dev lettert, de most úgy tűnik, a játék is át fogja rakni az embereket más régióba, ha túl sokat kell várni. Szóval a huya tv-s gyökerek nem lesznek kevesebben, hanem épp ellenkezőleg... Dömping várható belőlük.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Nekem is feltűnt, hogy mostanában kicsit veszélyesebb az élet, mert mintha megszaporodtak volna a csalók, beleértve a makróval recoilt kompenzáló egyébként komoly csalást nem használó egyedeket és a cikázva futtomban első golyóval fejbelövőket is...
A makrózókat nem annyira értem, hiszen pont olyan tiltás jár érte mint mondjuk az aim-ért...Messziről látom, hogy nem alap a lövési sebessége a fegyvernek és mindig ugyan oda teszi vissza a makró a célkeresztet, én meg nem győzöm őket riportolni.... A minap egy ügyes kezű emberke, 4x-et használva sorozatot lőve nem lőtt az ellen mellé. Biztos sokáig tartott belőni 4x-re a makrót... -
vigyori78
őstag
-
Dorcsika
junior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
A mobilos verzióban sem vagyok túl profi finoman szólva sem
Nekem az a lényeg hogy kikapcsolódjak ha egyedül vagyok. Nem nézem a k/d-t meg ilyesmiket. Mondjuk a bf3-4 elég jól ment de ahhoz másfajta játékstílus kell. -
-
Dorcsika
junior tag
Sziasztok! A pubg mobilos verziójával játszok már mióta megjelent és nagyon bejön! Gondolkozok hogy megveszem pc-re de ahogy itt olvasgatom a fórumot elég nagy a gépigénye. A gépem: i5 3470, 8gb ram, gtx 960 2gb, ja és csak 1366x768-as felbontás. Érdemes lenne erre a gépre megvennem?
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Custom match, war mode-ban lehet reportolni ?
-
Dictator^
veterán
11 napja játszottam utoljára, de ma az első squad meccsemben ő volt bent: -> Igaz, stat alapján nem nagy szám, de:
Persze tudom, régi hack, de vicces, hogy még mindig megy, viszont ami pozitív, hogy egy jó 5 perccel az ominózus találkozó után el lett távolítva a játékból. Bár nem csak ő, hanem még két másik ember.
Szóval tök jó a játék még mindig
Ui: Ja, és ugye az utolsó játékaiban lévő (lényeges) társai nevek, amik többször is felbukkannak:
WLJ_SY
Roinhuang
HuyaTv--18933093
Tényleg egy régió zár kéne, és negyed ennyi lenne legalább a hacker a játékban.. bár lehet a játékosbázisnak is vége lenne.
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Megvásároltam a játékot, de hamar rájöttem, hogy 0 időm van rá és számomra nehéz is.
Nincs valami könnyítés/beállítás lehetőség benne, hogy mondjuk lásd merre mozognak, honnan lőnek mint a mobilos emulátoros változatban?
Előre is köszönöm!
-
simii16
aktív tag
válasz
Grave_444
üzenetére
Az adatlapomon szereplő konfigra váltottam, de igazából a játékélményhez nekem nem tett hozzá semmit.
Volt nálam a Dell 7010-ben GTX 960 is, de ezt már csak tápcserével mertem megejteni. 75W TDP feletti kártyát nem mertem meghajtani a gyári táppal. Ezt követően váltottam 1050-re, ami tápcsati nélküli volt és ment vissza a gyári halk és hatékony táp. Viszont csalódás volt, hogy gyengébbnek éreztem a 960-nál a sima 1050-et. Komolyabb dropok is voltak és nem éreztem annyira folyamatosnak a játékot. A 1050Ti-re való váltással újra remekül futott. Kért a kártya plusz tápcsatit, de nem igazán értem minek.. a TDP szintén csak 75W, amit megkap elvileg a PCI-E foglalattól. Minden esetre egy sata-PCI-E 6 pin átalakítóról meg lett támogatva.
-
-
simii16
aktív tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Az a baj, hogy ahhoz már tápot is kellene cserélni.
Én is egy 7010MT gépen kezdtem el játszani ugyan ebben a felállásban. Először 1050-est tettem bele, de kevésnek éreztem. Később váltottam 1050Ti-re, na úgy már kellemes volt. Én mindenképp a Ti-t választanám.
-
Grave_444
nagyúr
Pár hete nem játszottam (1 meccset kivéve).
Történt valami érdemleges?
Ez ugyan nem ide tartozik, de páran segítettetek úgyhogy leírom.
Vettem egy Dell Optiplex 7010 MT brand alap gépet kemény 25-ért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
I5 3470, 8GB, 80+ Gold táp és a saját SSD-m került bele, szóval össz érték legyen mondjuk 32k.
Még egy kártyát veszek bele (1050 / 1050Ti, esetleg RX560), de megáll az egész buli kb 55-60-ból és kész a low budget 60FPS gép.Megjegyezném általános felhasználásra észrevehetetlen eddig a különbség, Windows is felment rá 11 perc alatt.
-
PeL
addikt
Egyébként vicces, mert pont most voltam fent nemrég ezt letesztelni training-en. AFK emberre lőttem 4x - 6x Kar98-al és SLR-el, mindegyiknél a feje búbját céloztam a karaktereknek, próbáltam reprodukálni azt amit nem rég linkeltem mikor a srác fején átment a lövedék. Nem igazán jött össze, minden lövés betalált minden konfigurációban, próbáltam különböző távolságokról is. Szóval mikor olyan történik hogy a lövedék simán "átmegy" az ember fején, az nem a 100m zero miatt van, hanem simán a desync, vagy nem tudom mi miatt.
-
protegum
aktív tag
válasz
scabi78
üzenetére
Annyit még hozzátennék, hogy a valóságban amikor scopeba nézel a másik szemedet becsukod. Célpont keresésnél meg vagy elemeled a fegyvert vagy szemet váltasz. Egyébként egy idő után megfájdul az ember feje. Ezt a hatást próbálják a játékokban kiküszöbölni, a másik megoldás a fekete háttér lenne a scope körül, de az szerintem mégzavaróbb.
-
niof
veterán
Ja! Nem ballisztikai okokból tettem be a képet, csak mert a poszt után eszembe jutott, hogy volt egy ilyen, és vicces.

Egyébként szerintem is a PUBG áll közelebb a valósághoz, mivel kevés kivételtől eltekintve, szinte minden játékban "lézerfegyverrel" lősz a PUBG-hez képest. Gyakorlatilag, amikkel én játszottam valaha, csak a kifejezetten sniper típusú játékok a kivételek ez alól...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Túra és kirándulás topic
- Arc Raiders
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), ugorj le a korlátos oldalról a tetőről. A régi mapon ezzel nem volt gond, itt meg vagy sikerül, vagy megsérülsz... Ezt, azt gondoltam, mikor még csak a tesztszerveren volt az új pálya, hogy kijavítják, de nem...
(nem, nincs potato gépem, úgy nagyjából, és nem is ultrán tolom a több fps, stabilabb game érdekében, de ez...)

Nekem csak akkor fordul ez elő, ha sokat alt tabolok
Ezek nem előre felé haladnak hanem hátra 

Kicsit stresszeltem ott a végén a shedben mert ötletem sem volt hol a másik gyerek, egész a szűkülésig