Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Nem csak állva lehet, lehet akár fekve is. 😀
-
niof
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
Jó, hogy nem futás közben akarsz heal-elni...

Ez nem a COD b@szki...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ReFleXx
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
az hianyozna még...
-
cintula187
addikt
Arról nincs gondolom szó, hogy megváltoztatnák, hogy ne csak állva lehessen heal -elni. Hanem bőven menet közben is.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Regirck
üzenetére
Szia?
Mondhatjuk, hogy kb erre számíthatsz: PUBG Gameplay Geforce 940MX Acer Aspire E5-475G i3-6006u (PlayerUnknown's Battlegrounds 1.0)
-
vaki
aktív tag
válasz
Regirck
üzenetére
Nekem i5 6200U (2 mag 4 szál, 2.8 boost) 8GB DDR4 Geforce945M a laptop konfig, ezzel 1366x768-on 40-45 fps van. Minden very low, view distance mediumon az ejtőernyőzés miatt. Nagyjából játszható, az enemy-t később veszed észre ennyi. Bár anno az első csirke pont a laptopon lett meg. Ja és még valami, figyelj a melegedésre, van hozzá laptophűtőm, de így is 80 fokig fel szokott menni huzamosabb játéknál.
-
Blu3Hell
csendes tag
[link]
Hát ugye ultra...
-
szbalogh
addikt
Meg van az első egyéni győzelmem!!!

-
Create.
addikt
válasz
Regirck
üzenetére
Youtube-s videó alapján minden very lowon 720p-ben 20-40fps között van. Nagyrészt, ahogy láttam meg volt a 30 és inkább tabos lootolásnál volt 20 körül, mert a karakter ábrázolás nem volt kikapcsolva. Nem tudom, hogy van-e itt olyan vki, aki ilyen gyenge géppel játszik, hogy pontosan meg tudja mondani mire számíts, illetve nem láttam olyan szituációt, amikor egyszerre sok ember van a közelben (lehet ilyenkor már játszhatatlan).
-
Regirck
senior tag
Sziasztok?
Gondolkodom a jatek kiprobalasan, de egyelore csak egy laptopom van.
Kerdesem, hogy az alabbi parameterekkel rendelkezo laptop (i3 6100, 8Gb ddr4, geForce 940mx) lowon sima hd-ba elvinne-e a jatekot 30fps folott. Nem profi szinten tolnam csak hobbikent aztan idovel ha ugy alakul lesz hozza vas is.
Elore is koszonom a valaszokat...
-
Grave_444
nagyúr
Egész jó az új map. 2-man squadba lőttünk haverral 18-at és nyertünk is pár próbálkozás után.
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Egy nagyon láma kérdéssel fordulnék hozzátok. Aki most kezdene el játszani ezzel a játékkal, az hova vegye meg? Konzolra vagy PC-re? Vagy másképp kérdezem, PC-n milyen sűrűn találkozni csalóval? Köszi a választ előre is!

-
malacka87
őstag
Test szerveren elvan csúszva a menü. Hogy a jó istenbe lehet beállítani így? van valami config file?
-
dudu5130
őstag
Mentünk este 1 kört és mikor végeztünk, kezdtük volna az újabb kört nekem nem reagált semmire a menüben. Újra indítottam a játékot a gépet de semmi. Leellenőriztem steammel nem talált hibát. Valaki ötlet?
-
VGNGR
senior tag
Ma belenéztem reggel WackyJacky streamjébe. Az elsők között tesztelte a havas pályát. Tetszett neki, dícsérte erre Playerunknown ajándékozott neki 2x100 subot. Lol
-
saen
Topikgazda
PS4-en kinnt a játék

-
Segal
veterán
válasz
lemusz
üzenetére
Egyertelmu hogy penzesek lesznek.
Meg azt is meg merem kockaztatni hogy uj lada sem jon csak az ideiglenesen elerheto skinek penzert igy vagy veszed vagy lemaradsz rola. Nincs utolag majd a piacteren veszunk ha nem sikerult nyitni.
Viszont azt mondom jol csinaljak amit csinalnak. Amennyi harley quinn meg bohoc skines taggal talalkoztam a kezdesnel pedig ezen nem olcso ruhak. Venni fogjak az ujakat is. -
lemusz
addikt
Vegyétek a fehér skineket marketen, meg fog ugrani az áruk.

-
ReFleXx
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
teszt szerveren meg mindig nem ugrik abba az iranyba, szal nem
de irtak valamit anno, hogy majd akkor javitjak amikor kiadjak az ernyozes fejlesztett kiadasat -
LLKobe
veterán
Vikendi a teszt szerón van ugye? Szóval nem az experimental szerón

-
VGNGR
senior tag
Stream alapján az első benyomás, hogy elképesztően részletes és kidolgozott az új map, az fps pedig jobbnak tűnik az eddigieknél. Remélem élesen is így fog menni.
-
saen
Topikgazda
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Közben igen, de néhány órája még "Soon" volt

-
VGNGR
senior tag
Szerintem ütős lett!

[Havas pálya] -
Tressy
senior tag
Miért van az az érzésem hogy az banhammeres ac valami új megoldás lehet amit mostanában vezettek be.Csak csönd van róla hogy ne nagyon tudjanak a működéséről.Igy szabis csak most bukott meg vele.Visszamenőleg meg nem tudják detektálni hogy tényleg csalt e az online selejtezőkön.
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
Újraraktam a pubg-t de és minden beállítás törlődött,ez így normális?Nem volt mostanában arre valami cikk,hogy hogyan lehet visszaállítani?
-
sagem
addikt
válasz
protegum
üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem tudnak, csak nem akarnak. Ez egy sablon válasz egy -jobb esetben- mezei ügyintézőtől/automata rendszertől, csak a "kiemelt" eseteknél van egyedi válasz, több 100 ezer bannolás van, jelentős részük biztosan ír valamit, nem fognak mindenkinek válaszolgatni
Permát elsőre sok reportért biztosan nem adnak (meg úgy általában a sok reportért sem jár automatikusan banán, elvileg csak megfigyelésre kerül az illető), még a tényleges csalók is sokszor csak x napos tiltást kaptak első és egyben utolsó figyelmeztetésként. Na most azt pl. nem tudjuk, hogy az illetőnek volt e már bármilyen figyelmeztetése 
Egyébként eléggé vihar a biliben dolognak tűnik, nem hiszem hogy a srác nagy PUBG-s esport/streamer karrier álmokat építgetne azért, mert egyszer elindult egy hazai rendezésű versenyen

-
protegum
aktív tag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Nyilván az ismertebb nevekkel vigyáznak, de ez esetben az elmondásuk szerint még nem tudtak konkrét bizonyítékokkal előállni. Akár elő is fordulhat, hogy gyakran reportolják sokan, összejött egy ezres vagy tizezres az automata meg bant ad. Aztán, ha panasz van akkor megvizsgálják. Vagy ténylegesen kikapta az anticheat.
-
protegum
aktív tag
Őt is megilleti az ártatlanság vélelme, bár első fokon elbukott. Aztán ő van tisztában vele, hogy csalt-e vagy nem. Az hogy a társai mit mondanak az még nem tisztázza, de ha ártatlannak vallja magát nyomnia kell a bughole-t, hogy kiderüljön. Lehet, hogy mennyiségi alapon kapta a bant, sokan reportolták, aztán nem akarják kiteregetni, hogy excelből banolnak, de elő is kerülhet egypár gameplay ami számára negatív következményekkel járhat. "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"
-
Årpi
őstag
"However, please understand that a restriction is placed because we have determined that there was a violation of our terms and services and is permanently restricted. Your account has been banned for manipulating the game settings on 2018-11-30 22:450 KST and the process cannot be reversed."
Ezt a választ kapta a supporttól, szóval nem 24 órás report felfüggesztésről van szó
de én örülnék ha kiderülne, hogy nem csalt. -
niof
veterán
Nem értem, ez a Szab1z gyerek mit értetlenkedik... Valószínűleg valami vérpistike felnyomta, mert túl könnyen lenyomta egy szituációban. Ha ez van, úgyis feloldják a ban-t, ha más a helyzet akkor meg így járt.
Amúgy elég komoly tapasztalat magasabb tudású játékosokkal összefutni pub-on. Valamelyik nap engem Headley rohant le úgy a Prison-nél, hogy pislogni sem volt időm. Aztán mikor megláttam a nevét, csak mosolyogtam egyet, és exit to lobby...
-
MeghaL0L
addikt
HONAHAVASMAP?!?!?!??! Fogadjunk, hogy idén azt nem látjuk.
-
pardeee
csendes tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Köszi
sok jó vidi van fent, lehet majd készítek valami igényesebbet, van benne potenciál, ez tesztelésnek jó volt 
-
pardeee
csendes tag
Sziasztok!
Más is szokott szórakozni a replay videókkal?
-
Dictator^
veterán
Most nézem, hogy kint van a 417.22-es Nvidia driver. Valaki próbálta már?
-
dudu5130
őstag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Azt tudom, hogy Heckler & Koch 416. A BF-ekben is van, meg elég sok a különbség kinézetre is a két fegyó között, de mindenki M4-nek hívja

-
dudu5130
őstag
M4 powa hihetetlen. A játék legjobb fegyvere.
-
-
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem is Bloody van, anno beállítottam fix dpi-re és minden extra funkciot kikapcsoltam. Így nem váltogatja a színeket és tökéletesen használható. Macro amúgy is hülyeség és fizetős.
-
szbalogh
addikt
Na összejött szólóban egy második hely 4 killel

-
ReFleXx
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
ha nem akar egeret cserelni, akkor megprobalhatja hogy eloszor torli a pubg makrokat
-
ReFleXx
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
a hiba az lehet hogy valszeg valami a4tech bloody egeret vett

-
Marmonkanna
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
a gamer egér, duh.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Havernál a következő probléma jelentkezett a mai nap. Rég nem lépett már be, ezért neki most jö le az összes update, ami az elmúlt 2 hétben volt. Vett egy gamer egeret. Belép és a játék rögtön unfair macro üzenettel kidobja. Gyakorlatilag semmit nem tud játszani. Nem használ semmi macrot. Mi lehet a gond?
Utóirat a múltkori grafikai beállításaimra, levettem lowra a post processing beállítást és láss csodát, drámaian megugrott a játék sebessége úgy, hogy a grafikában semmi romlás nincs.
-
MarioAna
senior tag
válasz
surgyi
üzenetére
Nem, a Double Commander fájlkezelő program (egy Total-Commander alternatíva) és arra is bejelez az AC.
Konkrétan IT-s haverom akivel játszani szoktunk, rendre elfelejti kikapcsolni, addig meg sipákol az anti-cheat a PUBG-ben.
Főként arra értettem, hogy a háttérben futó alkalmazásokat monitorozza és amiatt is crashelhet, nem csak driver problémák miatt. -
surgyi
senior tag
válasz
MarioAna
üzenetére
Úgy értve, van egér+billencs+g13 s már csalásnak veszi?? Bek@phatják akkor! Kezdem megutálni még mielőtt megszerethettem volna ezt a játékot.

Ingyenes ROE meg röccenés nélkül megy ugyanezen a gépen. Azt hogy érted ameddig fut a háttérben az anti-cheat? Kilőhető valahogy? -
getdizzy
aktív tag
Sziasztok,
Mivel nem rendelkezem erős pc-vel csak egy PS4-el, ezért örömmel vettem, hogy jön konzolra is a játék.
Ezért érdeklődnék, hogy fogja-e támogatni az egér-billentyűzet használatot mert akkor alap vétel lenne, csak mert eddig semmilyen infót nem találok róla sehol, miközben a jövőhéten már itt megjelenés dátuma.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( life drain )

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bejön! Főleg a borotva (értsd: motors szán)!