Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
Meglepve tapasztaltam hogy 4 magos CPU-n (i5-7300HQ) újra játszható a játék, durván olyan harmadával csökkent a CPU kihasználtság, és ritkán voltak csak beakadások. A játék még mindig elég csúnya, de ez azért örömteli hír
Hetek óta fikáztam itt a PUBG-t, figyeltem a release notes-okat, de sose volt benne semmi nagy hír. Lemaradtam valami performance upgrade-ről, vagy ez az elmúlt 4 hónapban javult apránként? -
vaki
aktív tag
Szerintetek elképzelhető olyan, hogy valamiért a Nagantot nem tekinti SR-nek a PUBG?
A mai napi küldijeim közt van olyan hogy loot 1 SR, 2x is volt nálam Nagant, de a küldi nem lett komplett... -
@tco@
aktív tag
válasz
Adebayor
üzenetére
Hát ez tényleg elég fura...szerintem nézz rá az SSD állapotára valami progival, biztos ami biztos. Én ott engedtem el ezt a szart, mikor endgame-ben 10 másodpercre befagyott úgy, hogy éppen egy fejre céloztam. Azóta nem támogatom a játékidőmmel ezt a hulladékot. De nagyon sajnálom is...meg azt is, hogy nincs alternatívája.
-
Adebayor
aktív tag
Folytatom a történetet, ha már ilyen nagy beszélgetés lett belőle. Megvan a hiba úgy néz ki.
Átraktam SSD-ről HDD-re, és játszható a játék. A proci 100-on pörög, de nincsenek nagy akadások és fagyás sincs.
Hát ez van. -
hegegabi80
addikt
válasz
Adebayor
üzenetére
Korábban nekem is i3-8100 volt kb fél éve megy egy GTX 1050Ti, és egész játszható volt, nagyon ritkán volt kisebb röccenés, igaz neme csak 1600*900 a moncsi.
Aztán jött az RX570, sokkal több fps nem lett, majd az R5 2600 és sokkal simább lett tőle.De szerintem nálad valami más gond lesz, ha ennyire megfagy, hiába sovány már hozzá a 4 mag.
Az a szomorú, hogy nekem korábban az i3 mellett még egy RX550 vga-val is simán megvolt a 60 körüli fps. Tehát a játék is egyre többet kér az tuti.
-
Adebayor
aktív tag
Az a fura, hogy kb 1 éve, vagy mikor játszottam utoljára, szóval régen, még úgy ahogy játszható volt. És akkor is ez a proci volt, és a 1050Ti. Most meg szinte játszhatatlan, pedig jobb a kártya, a többi alkatrész meg ugyan az. Gyakorlatilag megfagy, nem is droppol, hanem megáll a játék és feladatkezelővel tudom bezárni. Szóval valami nagyon nem kóser.
A végén egy videókártya csere miatt újra kell raknom a windowst? nemáár
De hát a másik játék az fasza. Akkor csak nem a rendszerrel van gond.Van egy teszt a youtube-on. 8100 proci meg 1060. Bár több mint 1 éves. Szinte végig 100fps.
[link]Mindegy, ma meló után estefele meglesem, vagy hétvégén. Valahogy kiderítem mi lehet, mert idegesít.
-
-
Adebayor
aktív tag
Köszi srácok. Majd meló után próbálkozok mindennel.
Az mondjuk gáz, ha kevés a 8. Gen i3. -
Adebayor
aktív tag
Hello. Nálam is fura szitu van. Már a 1050Ti-al is voltak nagy fps droppok, de most cseréltem 1660S-re, és most már le is fagy a játék... Nvidia drivert még újra is telepítettem. Már a játékot is.
Más játéknál meglátszik, hogy cseréltem. Ott dupla annyi fps (pontosan nem tudod, de sok
). Csak.a pubg a szar, de nem csodálkozom.
Tipp? Köszi. -
malacka87
őstag
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Grafikai beállításokban kutass. Nekem pl fixen 60 fps volt. Unlimited beállításon. Majd átraktam custom és beállítottam a 144Hz mellé az fps-t.
-
VGNGR
senior tag
válasz
Zoolee1976
üzenetére
4k-ban egy 3 gigás 1060-nal 50-80 fps??
-
lemusz
addikt
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Ez eléggé igpu szagú fps. Nincs véletlen alaplapra kötve a monitor? Nem mostanában lett esetleg - értelmetlen 12gbra - növelve a ram? Nem fut valami a háttérben? Nincs túlmelegedés, esetleg?
-
niof
veterán
válasz
Zoolee1976
üzenetére
10 hónap alatt volt 1-2 változás, de ennyire drasztikus nem. Valami más gond lesz ott!...
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Grave_444
üzenetére
Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy vagy egy i3 4170,12 gb ddr3 1866 ram,evga gtx 1060 3gb,msi alaplap, Samsung SSD.Ezen a konfigon tökéletesen futott a játék úgy 10 hónapja 4k felbontás és nagyrészt low beállítások mellett úgy 50-80 fps között.Azóta nem játszottam vele,de most feltelepítettem és láss csodát.Ugyanezen beállítások mellett 5-15 fps, és hiába veszem le a felbontást mondjuk 1280*720 rá nem javul a helyzet!!!Ez most mi, és lehet e valamit kezdeni evvel,vagy egyszerűen csak kedveznek a hardver gyártóknak és ezért emelték az egekbe a gépigényt,mert ugye ez a játék minőségével nem arányos.
-
DiszNóÓl
senior tag
[link]
megint lecserélik az m4 hangját
beryl nerf/556 buff még mindig várat magára
-
nincsnév007
addikt
ps4en be lehet kapcsolni hogy az inventory menüben mutassa a karaktert?
-
saen
Topikgazda
Lesz szóló ranked

-
niof
veterán
válasz
lemusz
üzenetére
Attól függ... Ha belépsz a kezdőpontra, és még nem számol, csak szép lassan kúszik fel a playerek száma 75-ig, és ott kezd számolni, akkor minimum 75 player lesz, tehát "emberes" meccs. Ha már belépéskor számol (huszon-harmincpár embertől), akkor a botok lesznek többen.
-
-
niof
veterán
válasz
DiszNóÓl
üzenetére
Most, hogy mondod, ránéztem a konkrét listára, és csak 2018 júniustól kezdődik, az op.gg-n meg januártól. Érdekes, mert anno benne volt (ez biztos) az early access időszaka is. Akkor donateltem is az alkalmazás fejlesztőjének. Akkor viszont én is többnél járok, de akkor passz, hogy mennyi... Lehet, hogy valami adatbázis inkompatibilitási gond volt, és a régi eredmények azért nincsenek fent sehol? Vagy ilyesmi... Na, de végül is mindegy.
-
VGNGR
senior tag
[link] Szerintem ez mindent elmond a szerverek jelenlegi állapotáról.
-
niof
veterán
válasz
adakiller
üzenetére
Ma egy meccsben 3* volt network lag detected. Egyszer olyan hosszan, hogy kivágott a lobby-ba, de amint kiértem, rögtön írta, hogy lehet visszacsatlakozni. Aztán még kétszer volt ilyen, csak lobby nélkül. Persze csak botok maradtak, meg 2 tök kezdő player. Vicces volt, ahogy a botok rohangásznak egymás körül és nem bántják egymást, mintha teamupolnának
. Megnyertem persze, de a legszarabb win volt. Ennél még az is jobb, ha az utolsót a kék öli meg... -
@tco@
aktív tag
Őszintén csodálom a kitartásotokat
Egyéb élhető battle royale híján egy polírozott új játékban reménykedem, PUBG már kiidegelt a tonnányi buggal, és élhetetlen optimalizáltságával
-
adakiller
senior tag
válasz
Grave_444
üzenetére
11 napja én sem toltam, de első meccsen egy ilyen fogad, öööö hogy is mondjam, nem ez fog visszacsábítani😃. A win-nek nálam már semmi jelentősége nincs ha közben a fontosabb dolgok még "a lenne mit csiszolni rajta" státuszban stagnálnak 🙂. Na mindegy csak az érdekesség kedvéért tettem fel a két képet. Amúgy a duos spannál is ugyanígy spawnolta az itemek egy részét.
-
vaki
aktív tag
Glideren korábban se lehetett first aid-et használni, vagy csak a mostani update sikerült megint "jól"?? Elkezdni beszúrni, de rögtön abbahagyja, ugyanakkor a bandage, meg a painkiller megy.
-
niof
veterán
Jó ez a mai ~300MB-os peccs. Csak néhány észrevétel.
Random ki ads-el, vagy nem ads-el. (Az egérnek nincs baja.
)
Végtelen matchmaking, vagy egy idő után canceled matchmaking.
A játékból csak úgy kidob connection timeout üzenettel.
Eltűnik a lelőtt enemy lootbox-a, pedig pontosan tudom, hogy hol kellene lennie, de nincs ott.
Ehhh... Miért lepődök meg még mindig ezeken?...
-
niof
veterán
válasz
adakiller
üzenetére
Ja, erről a klasszikus vicc jut eszembe, mikor sorakoztatják az újoncokat a honvédségnél az udvaron, teljes menetfelszerelésben. Az egyik kiskatona elfelejtette vinni a fegyverét. Ezt meglátta a kiképzője, és odasétált hozzá.
- Katona! Maga ment már f..z nélkül b..zni?
-
malacka87
őstag
Jó a game erangel pochinki. 6db ház 1db szaros pisztoly. Kérdezném én hogy ennek mi a fasz értelme van?
-
adakiller
senior tag
reggeli köszöntő
:Dear Players,
Welcome back to Playerunknown’s Battlegrounds!
As we strive to meet and exceed the expectations of our players, we would like to take this moment and get to know you a little better, in order for us to make your experience more enjoyable than before.
The survey should only take about 5 minutes to complete and responses will be kept confidential, used only for research purposes.
Thank you for coming back to PUBG and hope to see you on the Battlegrounds!
--PUBG CORPORATIONNektek is jött ilyen mail? mióta megvan a game, ebben a szezonban játszottam a legkevesebb játékot, 4 napja el se indítottam, de welcome back, és Thank you for coming back to PUBG
. -
adakiller
senior tag
válasz
dudu5130
üzenetére
nekem már csak a karakin adja, de azt is csak duo/squadba. soloba nem vagyok képes elinditani már egyik map-et sem. ebbe a szezonban 3-at játszottam soloba mindhárom win lett; perfect KD-val, köszönhetően a botoknak, mert messze nincs ilyen tudásom ami ezt indokolná.
szezon3-ba még a 6000 pontot képes voltam soloba megcsinálni; ami 749 meccs alatt lett meg és #523. lettem (persze ez az eredmény sem a tudást prezentálja). Onnan ide jutottam el

-
dudu5130
őstag
válasz
adakiller
üzenetére
Igen, amíg nem jött Vikendi. Mondjuk nekem tetszett, de csak a javított loottal. A felújított mapok közül is csak az Erangel lett jó, szeritnem. Én már elengedtem a játékot. Néha Karakinra megyek ha a többiek jönnek, de egyedül sose megyek, pedig regneteg órát beleöltem és nagyon szerettem.
-
-
niof
veterán
válasz
adakiller
üzenetére
Hát igen, egyet kell értsek.
Amúgy van némi fejlemény. Tegnap csak duo-t és sqad-ot játszottunk, és ott tapasztaltam a fenti problémákat. Ma mentem pár solo meccset, meg egy duo-t, és a helyzet a következő. Solo meccsben a patch előtti cpu terheltség van, és tök jól fut, nem akad, néha felugrik 90% környékére a terheltség. Mentünk egy duo-t, ott olyan 80-95%-ig mocorog, egy-két megtorpanással. Squad ma nem volt még, de ebből sejtem, hogy a játékmódokkal van valami bibi inkább...
-
adakiller
senior tag
egyetértek veled. az az állapot emlékeim szerint 2018 nyara plusz-minusz 1 negyedév még. azóta így vagy úgy de kisebb nagyobb lejmenetbe került a game.
bő 1 évig nem lehet egy félig-meddig kész játékon ülni és szinte csak skineket gyártani. meg a pályákat (jóindulattal) félévente átalakítani, majd 1-1 új fegyver, 1 új pálya, és egy tdm mód. én gyanítom, hogy a pubg már nekik nem prioritás; max a mobil ahol ismét beindul(t) a fejőstehén effektus. pc-n meg pár fejlesztő mókol vele és ennyi. mostani update-nél is haver irja van 4x karakinon: hurrá anno így jelent meg a pálya... meg csaligránát, meg egy új fegyver (talán droppos)... gondolom következő negyedévre letudva fejlesztés
.
ami van online csiter bejelntő oldal, már onnan is csak automata üzenet jön, hogy a játékban légy kedves riportolni. onnan is kivették a humánerőforrást.
gyanítom, hogy már vmi más játékon dolgoznak ebből meg ami beesik pénz az mind "ajándék" már nekik... -
niof
veterán
válasz
adakiller
üzenetére
Lassan egyébként kezdem elhinni azt a teóriát, miszerint szándékosan rombolják a játékot, hogy ne kelljen annyi szervert bérelni, meg fejlesztőt pénzelni. Szép lassan adagolva nyírják ki az egészet. Ha csak az utóbbi év "fejlesztéseit" lajstromba vesszük, gyakorlatilag egyik sem arra irányult, hogy új játékosok jőjjenek, vagy a régieket visszahozzák, hanem inkább telerakták egy rakás értelmetlen hülyeséggel, amit szerintem gyakorlatilag minimális számú ember használ.
Volt egy állapot, már nem is emlékszem mikor, amikor különösebb panasz nem volt a játékra, "csak" a csalók ellen lázadt mindenki, de maga a game jól futott (relatíve...). Na azt kellett volna fenntartani, nem glider, meg effélék kellettek volna bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

+gyors ram

Még ki se próbáltam.