- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
pityaa23 #18310 üzenetére
Ez nagyon nem php téma. Ha alá akarnád nyitni, akkor az JavaScriptes kérdés. De én inkább simán csak a logó fölé pozícionálnám, az csak CSS. Z-indexet kell állítani. Vagy a logónak kisebbet, vagy a datepickernek nagyobbat.
-
Mr Dini
addikt
válasz
pityaa23 #18299 üzenetére
Szia!
Én is ezzel szívok (l. pár hsz-szel feljebb). Valamiért mindig az else ág hajtódik végre. Azt pontosan nem tudom, hogy mi a változó tartalma, de nem jó.
Én Apache webszervert használok (saját fordítás) és a google féle example-captcha tökéletesen működik is, csak ez nem akar...
-
fordfairlane
veterán
válasz
pityaa23 #18282 üzenetére
A második, hogy sql-be menteném a regisztrációkor bekért magasságot, de ha a felhasználó vesszőt ír nem pontot pl 185,5 akkor az intval -on keresztül ment input levágja a végét és csak 185.0 lesz. Erre van valami megoldás?
Az intval mindig az egész-részt adja vissza, ez a dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest