- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter #11603 üzenetére
Hálozatok tantárgyból néztük meg, mert rákérdeztem, wget, telnet stb. wifishark, hogy behúzás melyik gyorsabb, aztán így rákérdeztem, hogy a java platform melyiket használja, aztán kitértünk a php-ra is. Igaz annyira nem néztem meg, hanem a módszer amire épül azt beszéltük át. Igen itt ferdítettem.... ha így nézzük
, hanem a matematikai hátterét vizsgáltuk meg a módszernek
(Nem vagyok penge matekból, csak szeretem) Mint az algoritmusok tantárgyaknál is akinek ismerős...
Amúgy valahol van is erről leírás a neten, valamelyik amcsi egyetem honlapján találkoztam, ahol ki volt elemezve.Engem mindig is érdekelt az ilyesmi. Meg hogyan zajlanak ezek hardver közeli szinten... Feltételeknél melyiket értékeli gyorsabban, false vagy true, rövidzárak alkalmazása, bitenkénti átfordítás stb.
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #11603 üzenetére
Szerintem igazából innen ízlés kérdése, kinek melyik tetszik. Nálam a debug modul print_r el rakja ki az infókat, de valószínű a var_dump-al is pont ennyire meg lennék elégedve
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Iqos cigaretta
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest