Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hálozatok tantárgyból néztük meg, mert rákérdeztem, wget, telnet stb. wifishark, hogy behúzás melyik gyorsabb, aztán így rákérdeztem, hogy a java platform melyiket használja, aztán kitértünk a php-ra is. Igaz annyira nem néztem meg, hanem a módszer amire épül azt beszéltük át. Igen itt ferdítettem.... ha így nézzük
, hanem a matematikai hátterét vizsgáltuk meg a módszernek
(Nem vagyok penge matekból, csak szeretem) Mint az algoritmusok tantárgyaknál is akinek ismerős...
Amúgy valahol van is erről leírás a neten, valamelyik amcsi egyetem honlapján találkoztam, ahol ki volt elemezve.Engem mindig is érdekelt az ilyesmi. Meg hogyan zajlanak ezek hardver közeli szinten... Feltételeknél melyiket értékeli gyorsabban, false vagy true, rövidzárak alkalmazása, bitenkénti átfordítás stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, hanem a matematikai hátterét vizsgáltuk meg a módszernek
(Nem vagyok penge matekból, csak szeretem) Mint az algoritmusok tantárgyaknál is akinek ismerős...