Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ritkán szoktam használni, pl hírekhez, tartalmakhoz tartozó kategória miatt. De magától a sok táblától még mindig félek. Eddig a legtöbb 15 tábla volt, hát nem örültem a végén. Nyáron valószínűleg lesz egy webshop rendszer, amiben be fogok segíteni. Na ott hát...60-70 tábla van előre láthatólag. Több nyelv, több raktár, több ország. Előre félek mi lesz ott.

De majd a legközelebbi projektben már így fogom megoldani.
Amúgy meg pont, hogy szerintem ez a sztrignes megoldás az egyszerűbb, vagy legalábbis annak tűnik. A cimkefelhő és keresés miatt is. Eddig 4 oldalon használtam ezt a megoldást, nem volt lassulás az oldalon és könnyen átlátható.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi