Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudnátok linkelni JÓL BEVÁLT képkezelő osztályt? Tudjon arányos átméretezést és testreszabható vízjelezést (pl. kép melyik sarkába legyen pakolva vízjel, vagy hogyan is legyek egész pontos, lássa el logóval a képet), ezenfelül ne rontson a kép minőségén.
DE még jobb lenne, ha esetleg túl nagy méret esetén (azalatt NE) le tudna faragni a méretből mégis úgy, hogy kicsit butít a képen, hogy ne foglaljon el olyan rohadt nagy helyet (bár igaz, sok esetben az igazán nagy méretű képek jó nagy kiterjedésűek is, ha átméretezek, valószínűsíthetően a méret is jelentősen csökken - de nem mindig van így, mindegy, lényeg, hogy legyen valahogy megoldva).Lehet, hogy ez így egyszerre sok, nem tudom, én implementáltam ezekhez hasonló jellegű függvényeket (a 'butítós' módszert leszámítva) még jóval korábban, amikor azért a jelenlegihez képest is bőven voltak hiányosságaim (most is rengeteg van), és elég időigényes lenne újból, igényesen megírni, szépen osztályba szervezve, megfelelő hibakezeléssel (pl. dobjon kivételt).
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo TAB M11 tablet
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest