- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudnátok linkelni JÓL BEVÁLT képkezelő osztályt? Tudjon arányos átméretezést és testreszabható vízjelezést (pl. kép melyik sarkába legyen pakolva vízjel, vagy hogyan is legyek egész pontos, lássa el logóval a képet), ezenfelül ne rontson a kép minőségén.
DE még jobb lenne, ha esetleg túl nagy méret esetén (azalatt NE) le tudna faragni a méretből mégis úgy, hogy kicsit butít a képen, hogy ne foglaljon el olyan rohadt nagy helyet (bár igaz, sok esetben az igazán nagy méretű képek jó nagy kiterjedésűek is, ha átméretezek, valószínűsíthetően a méret is jelentősen csökken - de nem mindig van így, mindegy, lényeg, hogy legyen valahogy megoldva).Lehet, hogy ez így egyszerre sok, nem tudom, én implementáltam ezekhez hasonló jellegű függvényeket (a 'butítós' módszert leszámítva) még jóval korábban, amikor azért a jelenlegihez képest is bőven voltak hiányosságaim (most is rengeteg van), és elég időigényes lenne újból, igényesen megírni, szépen osztályba szervezve, megfelelő hibakezeléssel (pl. dobjon kivételt).
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest