- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudnátok linkelni JÓL BEVÁLT képkezelő osztályt? Tudjon arányos átméretezést és testreszabható vízjelezést (pl. kép melyik sarkába legyen pakolva vízjel, vagy hogyan is legyek egész pontos, lássa el logóval a képet), ezenfelül ne rontson a kép minőségén.
DE még jobb lenne, ha esetleg túl nagy méret esetén (azalatt NE) le tudna faragni a méretből mégis úgy, hogy kicsit butít a képen, hogy ne foglaljon el olyan rohadt nagy helyet (bár igaz, sok esetben az igazán nagy méretű képek jó nagy kiterjedésűek is, ha átméretezek, valószínűsíthetően a méret is jelentősen csökken - de nem mindig van így, mindegy, lényeg, hogy legyen valahogy megoldva).Lehet, hogy ez így egyszerre sok, nem tudom, én implementáltam ezekhez hasonló jellegű függvényeket (a 'butítós' módszert leszámítva) még jóval korábban, amikor azért a jelenlegihez képest is bőven voltak hiányosságaim (most is rengeteg van), és elég időigényes lenne újból, igényesen megírni, szépen osztályba szervezve, megfelelő hibakezeléssel (pl. dobjon kivételt).
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest