Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    Tudnátok linkelni JÓL BEVÁLT képkezelő osztályt? Tudjon arányos átméretezést és testreszabható vízjelezést (pl. kép melyik sarkába legyen pakolva vízjel, vagy hogyan is legyek egész pontos, lássa el logóval a képet), ezenfelül ne rontson a kép minőségén.
    DE még jobb lenne, ha esetleg túl nagy méret esetén (azalatt NE) le tudna faragni a méretből mégis úgy, hogy kicsit butít a képen, hogy ne foglaljon el olyan rohadt nagy helyet (bár igaz, sok esetben az igazán nagy méretű képek jó nagy kiterjedésűek is, ha átméretezek, valószínűsíthetően a méret is jelentősen csökken - de nem mindig van így, mindegy, lényeg, hogy legyen valahogy megoldva).

    Lehet, hogy ez így egyszerre sok, nem tudom, én implementáltam ezekhez hasonló jellegű függvényeket (a 'butítós' módszert leszámítva) még jóval korábban, amikor azért a jelenlegihez képest is bőven voltak hiányosságaim (most is rengeteg van), és elég időigényes lenne újból, igényesen megírni, szépen osztályba szervezve, megfelelő hibakezeléssel (pl. dobjon kivételt).

    Előre is köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák