- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
A távirányító funkció elrendezése szerintem se problémás. Engem inkább az zavar, hogy szűk a hatóköre, némileg célozni kell vele, hogy észlelje a tv a jelet.
Van nálam egy régi lapos philips távirányító, azt bármerre forgathatom akár állítva is lehet a kezemben annak a jelét úgy is fogja a tv. A hétköznapi dolgokhoz azt használom a jobb érzékenység miatt, valamint ott az aktuális programot 1 gombnyomásra mutatja. -
sebgutkopf
őstag
Minden hang és kép jusson be a tv-be, majd a tv digitális koax kimenetén vidd a hangot a DAC-ba, vagy digitális jelet fogó erősítőbe. Ha nem így teszel akkor külső jelforrás esetén (mondjuk dvd) a tv input lagja miatt a hang hamarabb fog jönni mint a kép, míg a tv a saját kimenetének a késleltetését igazítja a képmegjelenítéshez.
Nekem ez vált be, amit tudok hdmi-n csatlakoztatok, de videó és dvd nálam is scart-on csatlakozik és a tv szépen küldi ki a hangot a digi kimenetén akármi van. -
Mr Paris
tag
"Tényleg, van olyan szolgáltató, amelyik megoldja úgy, hogy csak kódkártyát rak a TV-be oszt kész, nem kell set top box?"
Mindegyik szolgáltató STB-al adja az előfizetést, diginél hallottam eseteket ahol a szerelő bekötötte úgy is a kábel TV-t, hogy nem lett felhasználva a STB.
T-Homenál meg oldható, hogy kihagyja az ember az STB-ot de akkor is kapsz max elrakod a szekrénybe, de azt magad kell megoldjad mert ők nem foglalkoznak ilyen bekötéssel. De a retkes UPC-nél a kártyát összerendelik a STB-al szóval hibába teszi az ember a TV-be vagy használ conax modult nem működik...HDMI-s box meg csak a HD-s csomaghoz jár legalább is a UPC-nél így van...ennyit a digitális szolgáltatásról
Jól írtam?
hát egy ismerősömnek t-home van közvetlenül a tv-be kötve a cucc és egy 37PFL7605-ön nem látni nagyon nagy különbséget a SCART összekötéssel de valószínű 42 vagy 46" felett már nem így lenne.
Valaki itt ebbena topicba még azt írta, hogy RCA-val összekötve jobb a kép mint SCART-al -
-
Gaben360
senior tag
-
Gaben360
senior tag
Jó ötlet ez a topik,kiváncsi leszek hogy meddig lesz életképes,illetve hogy a moderátorok nem lövik-e le.
Nekem 47 pfl9664-em van és nagyon elégedett vagyok vele,mind szolgáltatásban és képminősegben is,meg a dizájnja sem utolsó.
Milyen tapasztalatot gyűjtöttél a házimozi-show-n??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest