- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hanolfe
tag
Szia!
Nekem 42PFL5405H van, legfrissebb fw-el és én is tapasztaltam ilyen hangkimaradást, pár másodpercre elnémul. Sőt a nejem múltkor szólt, hogy néha olyan érzése van mintha dadogna a tévé, időnként kimaradozik a szavak eleje. Először az erősítőre gyanakodtam, a fejhallgató kimenetet vittem az erősítőm analóg bemenetére. Nem valami elegáns megoldás, de sajnos nincs az erősítőmön digit bemenet. Szóval erre gyanakodtam, lekötöttem az erősítőről próbaképpen és így is csinálja. Nekem leginkább az első órában csinálja, de nem mindig, teljesen rapszódikus. Érdekes módon egy hete nem tapasztaltam, igaz kevesebbet is ültem a tévé előtt.
Már gondoltam arra is, hogy lehet az adásban van a hiba. De akkor a másik tévémen is tapasztalnom kellene a jelenséget, nem? -
Ezt tartom én is pofátlanságnak. A gyártó kiírja hogy húde milyen hangcucc van benne, minden marketing ami kell, erre meg a legalja. Inkább hallgattak volna róla és akkor nem csalódtam volna ekkorát, mert nem a legjobbat várom, hanem egy átlag vmit. Azt is alúlmúlta volna, de legalább nem ekkora a csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged