- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
válasz
szemcso1 #8264 üzenetére
Tudom, hogy 2013-as de más sem támasztja alá az ellenkezőjét. Ha valaki tud hitelt érdemlő forrást megjelölni, hogy ez változott akkor elhiszem.
A másik pedig, hogy a korábbi 5000-es Philips TV-mhez képest (ami 50Hz-es volt) a mostani 6309 mozgás megjelenítése látványosan jobb.Amúgy pedig szerintem is szinte mindegy, hogy hány Hz-es, én nagyon meg vagyok elégedve a 6309 képminőségével. Egy 7-8000-es biztosan jobb de én továbbra sem bántam meg, hogy ezt a típust választottam.
-
Dealer95
őstag
-
mckay
aktív tag
válasz
szemcso1 #8196 üzenetére
Húha, micsoda eszmecsere bontakozott itt ki az elmúlt három napban, amíg nem voltam!
Szóval nem csak három panelgyártó van, és ha csak annyi is lenne, az is mindegy lenne, mert nem jelentené azt, hogy háromféle dolog közül lehet választani, ugyanis az alaplap sokat számít. Háát, ez tényleg fontos tudnivaló, nem vitatom, de nem mondhatom hogy könnyebb választani! A következtetés fontosabb lenne!...
A)
Feljebb arról írtam, hogy az itt ajánlott Philips 6309 nagyon szimpi 137 ezer forintért, mert van benne Ambilight is, de sajnos nem tudom felrakni a falamra úgy, ahogy eredetileg akartam, azaz minél laposabban a falhoz simúlva. Kövérebb konzollal vagy szekrénykével persze lehetne, de az nem cél.B)
Aztán jött az ötlet, hogy a Sony 40W605B csatlakozói pont kiadják magukat a falam furcsaságaihoz, könnyű lenne felszerelni. Csak hát ez alig kerül valamivel kevesebbe, mint az előző Philips, és értelemszerűen nincs benne Ambilight. A minősége meg ki tudja, hogy eléri-e a Philips 6309-et.Gondoltam alszom/bulizom rá kettőt, és eldől. Erre most annyi infót írtatok, hogy hogy csak nehezebb lett a választás.
Például hogy a Sony igazából egy Samsung panelt ad, míg ez a Philips egy LG-t. Márpedig ha így van, akkor nem gazdaságosabb az ilyesmiket olyan gyártótól megvenni, aki az adott panelt is gyártotta??
És egyáltalán, tudnátok valami rosszat mondani erről a Sony modellről?
A 6309-ről már mondtatok nem kevés jót, de végülis arról is jöhetne még bármi, hiszen azzal versenyez.Jah, Szemcso1, köszi a tippedet ami a 42PFH5609, akár ez is lehetne, de égre-földre nem találok róla olyan fotót, amin hátulról lenne. Nem is értem, miért fotózzá mindig szemből a tévét, amikor az úgyis csak egy photoshoppolt ábra kerettel...
-
csalafinta65
senior tag
válasz
szemcso1 #8196 üzenetére
Köszönöm az infókat...leginkább a 7109 csábít...írod, hogy TVP panel van benne. Annyit még megtudnál mondani, hogy VA, vagy IPS-es? Szerinted az LG-nél jobb lehet? A7109, és a 6309 között 42"-on 50 ezer ft a különbség. Ami nagyon nagy eltérés. Természetesen megpróbálom élőben is megnézni. Előre is köszönöm segítségedet! ( egyébként találtam egy tesztet, ahol a 7109-t szétbontották, és valóban az általad leírt típusú TVP van benne.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest