- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
-
hedgehog
senior tag
Szia, van valami korlátozott fiók, de a beállításokba ettől függetlenül be lehet lépni, csak az alkalmazások elérését lehet vele korlátozni.
Viszont van gyári beállítások visszaállítása, meg a csatornalistát lehet exportálni pendrive-ra, szóval nagyon elnyomkodni nem tudják.
Teljes értékű Android, vagyis van rajta rendes play store, bár az appoknak azért kompatibilisnek kell lennie, úgyhogy nem minden látszik benne. De lehet sideloadolni mint rendes androidokon, bár a touchscreen hiánya nagyon észrevehető(usb egérrel megoldható az is).
-
-
csalafinta65
senior tag
Egy TV vásárlás nem 1-2 évre szól...A Sony-k, főleg alsó kategóriákban gyengus készülékek.Ott van a lehetőséged venni egy 5(!!!!) év garanciával rendelkező Philips42 6309-et venned. Végtenül jó áron. Köztudott, hogy a Sony, de valszeg a Philips is nagy eséllyel, vagy bármely más márka terméke szeret 2 év után beszarni. Majd amikor a Sony szervíz benyújtja a javítási számlát, akkor fogsz meglepődni...miért nem ad élből legalább 3, vagy 5 év garit a nagy Sony? De arra sem emlékszem, hogy valaha csinált volna kiterjesztett akciót....Hogy hol vannak a csatlakozók, az meg nem szempont.Nem lehet az.
-
mckay
aktív tag
Azt hiszem sikerült döntenem: VA panel lesz hazulra.
Ez azt jelenti, hogy mivel csak max 140 ezrem van, hogy a Philips sajnos nem jön szóba, mert ennyi pénzért "csak" LG-s IPS panelt ad. No meg persze Ambilight-ot és +3 év garit is, ami egy másik nappaliba tök best buy lenne.
De nekem, mivel a délutáni nap oldalról a tévére süt, és mivel ráadásul a tévé bal hátulján nekem betonfal van (jobb hátulja csak gipszkarton), le kell mondjak a 6309-es Philipsről. Árban lejjebb meg nem mennék nagyon (ti is ezt mondtátok), feljebb meg nem tudok. De talán legközelebb!
És hogy végülis milyen VA panel lesz, például Samsung-e vagy Sony? Azt még nem tudom, de az talán off is lenne. De a tanácsotokat megfogadom, és ott is olyan modernet (akár smartosat, 3d-set) fogok választani, ami csak a pénzemből kitelik.
Köszönöm szépen az útbaigazításokat és az együttgondolkodást!
BUÉK! -
csalafinta65
senior tag
Üdv! Már kezdek belefáradni a tesztek olvasásába. Nálam a mai napig 2 versenyző maradt állva. Sony 42 KDLW829 és Philips 7109 . A mai nap voltam a Sony Centerben, és az MM-ben. Egyértelmüen győzött a 7109. Valami elképesztő szép, és éles képe van. Szerelem első látásra. A Média Markt-ban a 7109 mellett sajnos nem a 6309 volt. Az ár miatt, és a 42" miatt még ő játszana...Egy 47 "-os szintén Philips volt a 7109 mellett.Nem emlékszem pontos típusára, de 2014-es modell volt...5-ös sorozat...talán 56xx...Zongorázni lehetett a különbséget. Ugyanaz a demo ment rajtuk. Egyébként, ha van módotok, keressétek meg a PC WORLD 2014. 06. számát. 6 féle márkájú tv-t teszteltek. Tesztgyőztes a 7109 lett. Nem véletlenül. ( egyébként a 6309 LG paneles, a 7109 TPV-s). Külön köszönet illeti sebgutkopf fórumtársunkat segítségéért!
-
süti5
őstag
Szerintem mindegyiknek van hibája. Tegnap egy marha drága 140 centis, ívelt uhd-s samsunghoz volt szerencsém, amin ugyanazt a kisfilmet néztük, amit én szoktam az enyémen, és szebb volt az enyém képe, ami sokkal de sokkal kevesebbe került.
Biztos ezen is van hiba, de szerintem ha akarunk, mindegyiken találhatunk. Én pl. a belépőszintű másik philipsemmel is meg vagyok elégedve, ami 3606-os és a szakik tuti egy csomó hibát találnának rajta. Ezt anno fullhd-stól mindenestül kifutó akcióban hoztam el 78 ezerért, 2011-ben azt hiszem.
Ár/érték arányt kell nézni, én mindig ezt mondom. Most sem vettem volna uhd-t, ha nem lett volna jó áron, mert még nem szükségszerű. Viszont ha közel azonos áron van a fullhd-val, miért ne vegyem ezt? -
TIT
veterán
Hangulatfénye nem lesz másik cégnek se de az a sony szerintem gyengébb képminőségre(túl olcsó)ne falra rakd hanem asztalra akkor.
Értem,hogy nem fér el de ez alapján csak rossz választás lehet,ha az dönti el mi fér oda.
Előtte megetetnék pár filmet,hogy viszi nehogy otthon jöjjön a meglepi. -
Szia!
Amit ajánlottál nem rossz választás de ugyan ebben az árban inkább a kecsesebb PFH5509-ajánlanám Minden sárga "E****pertben " megtalálható.
Bocsi de a házszabálya..
Elvileg ott lehet vásárolni plusz garanciát is.
De még ott van a 4509- is ami igaz nem olyan kecses mint a 4208 vagy a PFH5509-es de az is jó. és mindegyiken jobb oldalt van a csatlakozója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest