- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rich_
újonc
válasz
pepe0419 #8584 üzenetére
Tegnap nekem is előjött ez a probléma (SmartTV-nél Philips szerver nem elérhető), de nem oldódott meg. Még csak néhány napos a tv-m (42PFS7109), eddig rendben működött. Szinte minden neten található megoldási javaslatot végigpróbáltam, de semmi eredmény.
A menüben mutatja hogy a net csatlakozás sikeres, wifin és kábelen is próbáltam. Router többször újraindítva, nem látni, hogy tűzfalnál akadna. Internet memória törlés és TV gyári újratelepítés is megvolt. Firmware-nél azt jelzi, hogy nem kell frissíteni.
Valakinek esetleg további ötlet? -
mckay
aktív tag
válasz
pepe0419 #8291 üzenetére
Szerintem ne vidd vissza.
Egyrészt az eladó nem állított valótlant, hiszen a tévéd valójában 200Hz, már ami a szoftveres képjavítás utáni teljesítményt (panel+elektronika) illeti. És jó az. És ez alapján szokták eladni, és gondolom a vásárláskor sem hangzott el olyan mondat, hogy "Uram, ebben a panel natív 50/60Hz-en fut."
Másrészt azért ne vidd vissza, mert LG LB650 -et akarnál hozni helyette. Márpedig arra rohadtul nem adnak +3 év garit. És rohadtul nincs hangulatvilágítása. Igaz, van egy gyorsabb és szebb operációs rendszere, de hát az nem ér annyit.
Harmadrészt azért ne vidd vissza, mert valószínűleg van egy jó tévéd.
:-) -
-
macii97
senior tag
válasz
pepe0419 #8258 üzenetére
Nem fogsz csalódni szerintem
mi nagyon szeretjük, ráadásul kikapcsolva is vonzza a tekintetet a design! Aki eddig látta, mindenki szerint nagyon jó a képminőség! Van itthon 2013-as 6xxx-es samsung, az sem rossz, de sokkal több a képhiba ( bal alsó sarok felhősödik, sötétebb jeleneteknél néha zavaró, zajosodik a gyors mozgásoknál, a fekete inkább szürke) pedig ugyanaz az adás megy mindkettőn (invi digitális kábel cam modullal). Az ambi pedig egy olyan hozzáadott érték, ami megéri az árát.
A lassú menü pedig túlélhető, a 026-os frissítéssel javult a sebesség, azóta le sem fagyott (elötte kétszer).
-
dualcore
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- Samsung QE55QN95A 55" 4K HDR Neo QLED 2 év Garancia!!
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- GRADO GW100x bluetooth-os és vezetékes fejhallgató eladó.
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged