- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
FJC
senior tag
válasz
Stevenstyle #23586 üzenetére
Erősítőt és a TV-t is húzd ki a konnektorból és pár perc múlva dugd vissza....
Hát ha észhez térnek.
Frissítés után amúgy is jól jön egy plusz reboot! -
FJC
senior tag
válasz
Stevenstyle #23584 üzenetére
Nekem ugyan ez a TV, HDMI-ARC szintén. Frissítettem én is, de semmi problémát nem tapasztalok...
-
redhunter
senior tag
válasz
Stevenstyle #20213 üzenetére
Amikor rendeltem még volt belőle,vagy pedig csak napokkal később frissitik a honlapot,mult hétfőn rendeltem és a honlapon péntektől nem elérhető,szval elég érdekes brigád.
-
Alien!
senior tag
válasz
Stevenstyle #20191 üzenetére
na igen ezt a japán dolgot szépen benéztem...
egy 9es Sonyt azért én is megnéznék szívesen....
btw a Philips is érdekes: nekem a 6 éves 7008k mozgásban sokkal jobban tetszik mint a tavalyi 8303, mivel valszeg egy sokkal gyorsabb válaszidejű panellel szerelték annó. Ezáltal minimális a blur és sokkal élesebb és részletesebb marad a kép mozgás közben. -
TIT
veterán
válasz
Stevenstyle #20191 üzenetére
Semmi gond,komolyan kérdeztem mert nem követem annyira a dolgokat már,csak annyira eltünt a 2 japó a süllyesztőbe,hogy csodálkoztam,hogy annyira jók.
-
djnice
veterán
válasz
Stevenstyle #20186 üzenetére
Play áruházban van MédiaKlikk app, de ha felteszed a Kodi-t, ahhoz is van plugin.
-
Alien!
senior tag
válasz
Stevenstyle #20186 üzenetére
furcsa amit az interpolálásról írsz. szvsz a Philipsé messze a piac egyik legjobbja. Nem is értem mit láthattál a koreai márkáknál jobbnak...
-
redhunter
senior tag
válasz
Stevenstyle #20180 üzenetére
Ez elég jó hir,én is azt olvastam külföldi tesztben hogy nem tudják egyértelmüen megmondani hogy milyen panellel van szerelve,sem látószög torzulás alapján ,sem azzal a hagyományos ütögetős panel teszttel.Amugy mik az első tapasztalatok ?
-
Voice24
őstag
válasz
Stevenstyle #20122 üzenetére
Nálunk sarokban van a tévé, mivel a bútor kialakítása miatt csak ott volt hely, de így is sokat dob (szerintem) az élményen az ambilight.
-
Alien!
senior tag
válasz
a 2013/14-es tévék annó valóban pocsék szoftverrel voltak, ahhoz képest a mostaniak már nagyon használhatók.
Az ambilight ilyen "beszorított" helyzetből is élvezhető (egyik haveromnak is így van), de Philips Hue lámpákkal is kombinálhatod, úgy meg aztán a határ a [csillagos ég...] -
éN79
addikt
válasz
Nagyságrendekkel nálunk sincs több helye az ambilightnak kibontakozni oldalt, de szerintem így is zseniális a hatás.
-
NoMagix
addikt
válasz
Az ambilight úgy is látható és élvezhető lesz, persze jobb lenne több hely neki.
Nálunk sem jobb a helyzet, de a családnak nagyon tetszett, ezért csak is philips tv lehet otthon. -
blg
senior tag
válasz
7304 nem lassú. nézegess yt videókat róla (7354 is ugyanaz), és meglátod
-
TIT
veterán
válasz
Stevenstyle #8579 üzenetére
Tényeket,tapasztalatokat írtam,működésüket meg ismerem szakmámból adódóan.
Valószínű nem volt rá kereslet.Ezt is olvastam.Maci97: Még nem raktam fel mert semmi érdemlegeset nem javít vagy csak titkolják.
-
TIT
veterán
válasz
Stevenstyle #8577 üzenetére
Nekem a philips-em 6 éves,akkor még led se volt,mégis felhős,ha az újnál nem látom az olyan mintha nem lenne.
Lg plazma volt ami tiszta zöld volt,nekem teljesen jó a 9603 feketéje,de a legelső pana plazmáknak(2000) se volt feketéje és tudom mert ott dolgoztam.
A betiltós dolgot meg olvastam és milyen érdekes,hogy be is szüntették a gyártást(a nagy pioneer is)
Promoterek és eladók csak beszélgetni járnak be(kis kivétellel),aki dolgozik azt meg kirúgják. -
csalafinta65
senior tag
válasz
Stevenstyle #8570 üzenetére
Milyen méretű a 7109-ed?( Holnap este hozza a futár a 47-et) Mióta van meg? Tapasztalataid milyenek? ( a rámutatás funkció mit takar?)
-
TIT
veterán
válasz
Stevenstyle #8551 üzenetére
Én azt írtam amit olvastam véleményeket(árukereső)és többen ezt a hibát írták igaz a 650-re(az alaptípus?)
Az enyém nem felhősödik és a régi is csak akkor ha nincs jel,de az lg sportközvetítés alatt is zöldül és foltosodik.
Nekem csak jó ha az lg jó730-as milyen?
A 6509-hez sincs querty-s táv.
Plazma ingyen se kéne,nem kell radiátor és borzalmas a képe is.Tiszta zöld nuku fekete,nem tudom mit istenítik+az eu is betiltotta(nem véletlen)és zabálja az áramot. -
lorinser
senior tag
válasz
Stevenstyle #8521 üzenetére
Egyetértek, én sem szeretnék hitvitát indítani.Amúgy sem vagyok hívő
-
lorinser
senior tag
válasz
Stevenstyle #8518 üzenetére
Pedig nem felezi a felbontást. Nálam sem recések a vonalak pedig egy 47-es TV-t nézek kb. 1,8 méterről.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Stevenstyle #8513 üzenetére
Azért bízom benne, hogy a 47PFS7109 beválik. Elméletileg csütörtökön hozzák. Nagyon nehéz már ezen típushoz hozzájutni.
-
Gabir
aktív tag
válasz
Stevenstyle #8497 üzenetére
ÉS az SSD?
Tudom, pazarlás.. -
nababika
aktív tag
válasz
Stevenstyle #8468 üzenetére
Próbálom, de ha elindítom a filmet és utána megyek a beállításokba akkor kilep a filmből. Ha meg újra indítom visszaáll alap állásba. Megpróbálom előtte átállítani, hátha. Azért koszi.
-
nababika
aktív tag
válasz
Stevenstyle #8453 üzenetére
Ez a serviio ígéretes, csak az a baj, hogy a 3d filmek nem működnek rendesen. Biztos én csinálok valamit rosszul. A tv-n automatára van állítva a 3d, ha elindítom a filmet egymás mellett van két kép, ha pedig bemegyek a tv menübe azonnal kilep a lejátszásból. Mi a gond, mit csinálok rosszul?
-
pepe0419
tag
válasz
Stevenstyle #8455 üzenetére
Ezt egy antennaszereléssel foglalkozó oldal írta
Amúgy csak kipróbálás miatt érdekelt, hogy milyen a képe az úgy sugárzott HD adásnak, ezért nem akartam invesztálni bele, bár lehet, hogy tudok szerezni egy lepkeantennát kölcsönbe.
-
pepe0419
tag
válasz
Stevenstyle #8453 üzenetére
Nem, nem vicc, tényleg írják antennaszervizek, hogy elég lehet a torony közelében a drót, de nem javasolják, legalább egy szobaantenna felszerelése kellene. Nem akartam invesztálni bele, csak kipróbálni. De tegyük fel, hogy van antennám
, akkor elég csak átállítani a tv bemeneti jelét antennára, a digitális frekvenciát megadni és már jönnie is kellene az adásoknak? Ilyen egyszerű?
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Stevenstyle #8423 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest