Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #597 üzenetére
Ez azért nem 230 kategória.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #597 üzenetére
jaja, a dualsimes topicban is előkerült már.
én hoztam pont fel, mert a mostani 5"-osról 5,5-re váltanék,
és pl. az tetszik hogy majd mindegyiknek van a kijelzője körül egy fekete 'keret' ennek meg nincs.vannak vele bajaim, de összességében azért tetszik.
-
Rodzser Mór
senior tag
Új Phicomm lesz a palettán.
Phicomm EX780LEgész komoly belsővel. Az ára sem alsó kategóriás ehhez mérten, most 223 USD
5.5inch OGS IPS touchscreen,1920x1080 pixels
CPU: Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core Up to 2.5GHz, GPU: Adreno 330
13.0MP back camera and 5.0MP front camera,with flashlight and auto focus
Dual Cameras, front camera 5.0MP back camera 8.0MP
Dual SIM Card Dual Standby, two nano sim card
Support WiFi Direct, Fast Charge, Smart Wake, Fingerprint ID, WLAN display, breath light
Networking: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA: 850/900/1900/2100MHz 4G: FDD-LTE 1800/2600MHzÉrdekes a képek egyikén, hogy a 3GB RAMból, csak 1,7GB szabad. Mi a bánatos francot foglal le egy véljetően nem agyontelepített telefonon 1,3GB-ot?
Én továbbra is azt tartom a legnagyobb bajának a C230W-nek, hogy a memóriával elég vacakul bán. Nekme azóta is 0-20MB szabad RAM van, ha a Beálálítások / Alkalmazások menüpontban nézem.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
aytukabozs #595 üzenetére
Sajnos nem annyira elterjedt ez a telefon, hogy sok híredetés "zavarná" a diskurzust. Sőt most direkt jó, mert máris kicsit jobban pörög a topik!
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rodzser Mór #594 üzenetére
Nem szerintem baj, a fórum szabályzata szerint az;
"A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni tilos."
De végülis te vagy a kvázi topicgazda, ha szerinted nembaj, akkor én sem ágálok tovább
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
aytukabozs #593 üzenetére
Azért még nem baj, hogy ide beírta. Bár az aprós oldalon nagyobb esélye lehet.
-
aytukabozs
addikt
eltévettél, ITT a Hardverapro
-
youkon
csendes tag
Sziasztok!
Van 2db vadiúj, jól működő, Karbonn-osított Phicomm c230w-m, akit érdekel, privátban keressen!
Üdv.
youkon
-
steve500
csendes tag
Az én kis "négymagosom" igazán massziv, ellenáll minden kisérletemnek
Root Geniusra azt irja
our phone is so solid to root! iRoot meg csak annyit, hogy Phicomm C230 Root failed...
-
steve500
csendes tag
Sziasztok! Elnezest, ha olyasmit kerdezek, amire mar lett valasz irva, sajnos nem talaltam azt meg! Nekem egy 4magos qualcomm 1.2GHz-es CPU, 512MB RAM, 4GB total memoria "kiepitesu" telefonom van. Semmivel nem tudom rootolni! Segitsegeteket kerem, milyen progiva lehet legyozni? koszi!
-
attos71
tag
válasz
freeapro #583 üzenetére
Olvasgatom én folyamatosan a fórumot...és a Karbonnal is lett itt már 'féltégla' csinálva...
Ezért akarnék egy megerősítést, (valami hozzáértőtől) hogy melyik Karbon verzió a tuti...
Van ahol be van linkelve, csak éppen ott meg nem találni meg azt a verziót, amire a megadott paraméterek illenének...
-
attos71
tag
Mindenki elmenekült a fórumról?
Most már nagyon esedékes lenne egy ROM csere a telómon így továbbra is várnék egy -4 magos verzióra-bevált ROM-ra javaslatokat...'Valaki pls!
'Most akkor melyik KARBON jó a sok közül, ami ide be lett linkelve?Mert van itt pár száz MB-ostól a 2GB-ig minden fajta méretben...
'
Előre is köszi!' -
attos71
tag
Valaki pls!
'Most akkor melyik KARBON jó a sok közül, ami ide be lett linkelve?Mert van itt pár száz MB-ostól a 2GB-ig minden fajta méretben...
'
Előre is köszi! -
attos71
tag
Ez gond, hogy ezeken a körökön már túl vagyunk...látszólag minden felmegy és működik szépen, de egy újraindítás, vagy ki-bekapcsolás után csak a PC-ről újra belépve hajlandó csak betölteni a rendszert...
Nem felejt el semmit, minden beállítás megmarad.
Ettől függetlenül sokkal rugalmasabb és gyorsabb lett a telefon, szinte bármikor megnézem 100MB fölött a szabad memória, gyors a Wi-Fi is, nem szakadozik le meg ilyesmi...Ezen felbuzdulva -mint már írtam is- az én 4 magos telómon is le kellene cserélni a ROM-ot valami használhatóra. Most akkor melyik KARBON jó a sok közül, ami ide be lett linkelve?Mert van itt pár száz MB-ostól a 2GB-ig minden fajta méretben...
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #570 üzenetére
Rögtön produkálja a fekete képernyőt, így jó lenne rá valami okosság...
-
aytukabozs
addikt
A fekete kijelzőt hívásindításkor produkálja rögtön, vagy ha a füledhez emeled a telót?
Mert ha utóbbi akkor a közelségérzékelő hülye, azon lehet segítenia topicban 1 vagy 2 lappal korábbanszerk. vak vagyokitt a fejünk felett le van írva hogyan.
A másik problémát nem tudom, (csak néha van a közelemben a telefon, nem az enyém) én újraraknám hátha elmúlik
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #553 üzenetére
Na sikerült részleges eredményt elérni...PC-vel összedugva felmegy rá minden...elviekben a T27 rom lett felrakva rá és működik is szépen: wifi megy, SIM-et látja, gps-t még nem próbáltam, telefonásánál viszont van egy kis zavar: híváskor, hívás kezdeményezéskor elsötétül a képernyő és nem is reagál semmilyen taperolásra sem...
...Ez eléggé zavaró, erre a probléma megoldásra létezik valami beállítás, vagy megoldás?
Ja, igen...kikapcsolás/újraindítás után csak a PC-vel összedugva, az adb-ből újra futtatva egy boot.img-t, a telefon bekapcs. gombjával 'játszadozva' jön elő a recuvery, vagy bootol be teljesen a telefon...?...Ilyennel valaki? -
-
petybar
csendes tag
Sziasztok! Karbonnosítás közben nekem is sikerült elrontanom, azota nem tudom bekapcsolni és semmire sem reagál. A forumot olvasva megpróbáltam a emmc dl programot viszont az mindig invalid user hibaüzenetet dob. Ha a telot radugom a gépre az eszközkezelő QHSUSB_BULK-nak ismeri fel vagyis nem ismeri fel csak ezen a néven jeleníti meg.
Van valami ötletetek vagy kukázzam.
Segítségeteket köszönöm előre is. -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #561 üzenetére
IMEI már van, viszont rádió kikapcsolva, tehát hiába teszek bele SIM-et, semmi.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #558 üzenetére
Nah, a Karbonnos Multi-download cuccal sikerült helyreállítani csak az EMMC DL for Customerrel, sajnos a C230W-s EMMC-s mentés kevés volt hozzá. Viszont most már fel is toltam rá a szoftvert, viszont nincs IMEI.
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #553 üzenetére
Szintén köszi!
A 4 magos, akkor ezzel a Karbonos android verzióval működne rendesen?
Bocsi a sok kérdésért, de én teljesen 'láma' vagyok a témához, de a 'buheránál' lesz hozzáértő segítségem, én most csak az infókat gyűjtöm a akcióhoz...
-
RVR400
veterán
Ez le van takarítva 0-ra.
Nah, az EMMC Download For Costumer után már 9008, nem pedig 9006. Az EMMC Software download így végigmegy, látszólag meg is csinálja a partícionálást, aztán megint 9006 lesz a végén. Viszont ezután mit kellene csinálnom? Mert ha lehúzom a telót, és visszadugom, akkor mintha nem csináltam volna semmit sem.
-
aytukabozs
addikt
qpst is megvolt?
pont a héten néztem hogy upgradelték vele az XDA-s threadet..."If your phone isn't booting or is in bootloop without recovery or bootloader and you only get HS-USB QDLoader or HS-USB Diagnostics in Device Manager then here is the Revival Package to the rescue (thank to nikan06), don't forget to make backup of all the partitions before, especially mmclbk0p10 and p11 that contain the IMEI of your phone."
-
RVR400
veterán
Van egy ilyenem, ami full kukának tűnik. Bedugom, és annyi látszik, hogy Qualcomm HS-USB Diagnostics 9006. Egy sikertelen Karbonnosítás után került ilyen állapotba, mivel úgy néz ki, hogy törölni mindent lehetett a telóról, de írni rá már nem annyira...
Valakinek van valami ötlete esetleg a helyrehozásra? Én már kifogytam. -
aytukabozs
addikt
Itt egy 'kisebb' gyűjtemény mindkét verzióhoz
a Quad_Core_Version mappában van egy tuti flashelő csomag, semmit nem kell gondolkodni, pötyögni meg imádkozni, csak rádugni a telefont és elindítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest