Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
A fekete kijelzőt hívásindításkor produkálja rögtön, vagy ha a füledhez emeled a telót?
Mert ha utóbbi akkor a közelségérzékelő hülye, azon lehet segítenia topicban 1 vagy 2 lappal korábbanszerk. vak vagyokitt a fejünk felett le van írva hogyan.
A másik problémát nem tudom, (csak néha van a közelemben a telefon, nem az enyém) én újraraknám hátha elmúlik
-
aytukabozs
addikt
Itt egy 'kisebb' gyűjtemény mindkét verzióhoz
a Quad_Core_Version mappában van egy tuti flashelő csomag, semmit nem kell gondolkodni, pötyögni meg imádkozni, csak rádugni a telefont és elindítani...
-
aytukabozs
addikt
A "nem volt rajta semmi buhera" az egész pontosan mit jelent..?
Soha semmilyen szinten nem is lett összehaverkodtatva a PC-vel? (driverek)
Előbb próbáld meg a fent említett akksi ki-be dolgot hátha,
ha nem segít próbálj bejutni a recovery-be (hangerő le+power egyszerre nyomásával bekapcsolás).
Ha működik, csinálj egy factory resetet (ezzel az összes telepített app és beállítás elszáll, de a képek, zenék, egyéb fájlok megmaradnak a kártyán meg a belső memóban, de legalább esélyes hogy bebootol).Ha ez sem megy, innentől lesz érdekes hogy voltak-e telepítve a gépedre driverek, valamint hogy be volt e kapcsolva a telefonon az UDB hibakeresés (debugging).
-
djpoti
aktív tag
Na szóval, elnézést, hogy nem voltam eddig, de a munkám miatt, csak olvasni volt időm.
Figyelem, csak 4 magos telón működik tökéletesen!!!
Innen válaszd ki, a megfelelő romot. : karbonnroms
ezek a paraméterek:
Karbonn S1 Plus Titanium Stock Rom
Model: S1 Titanium +
Country: all
Version: Android 4.4.4
Rom Size: 2.2 GB -
djpoti
aktív tag
Kicsomagolod, Adb -ből indítod ac230wJA_fastboot_flash_all.bat-ot és megcsinál mindent.
Szabad ramkapacitás 100MB és 160MB között. Érezhetően gyorsabb a teló. Antutu 5.6 ugyanúgy nem fut le, de ez a rész már nem fontos. A lényeg, hogy fasza a rom.
Nem root -olt és nem is tudtam rávenni semmivel, hogy az legyen, a fölösleges salkangok,amik felkerülnek letilthatóak szepen. Cleanmaster és társai.
Hogy swap, vagy zram, azt nemtudom, nem vagyok most gépnél.
Recovery -t lecserélni,de ha akarod, visszateszed a számodra kedvezőt.
Az IMEI -es kérdésről fogalmam sincs. -
Rodzser Mór
senior tag
Igen, tök egyszerű a rendelés. regisztrálni sem kell hozzá. De a csomag státusz miatt talán megéri, de emailben is értesítenek, ha már postára adták. Én Paypallal fizettem, az oldalon ezt írják:
"Payment is preferred by paypal or by credit card."
De menet közben úgyis látod, ha a kosárba rakás után viszed tovább a fizetésre. -
Rodzser Mór
senior tag
Utána szétporciózni, elpostázni külön macera lett volna, sokat nem nyertünk volna vele. Egyébként megjött a fólia, kb 3 napra rá. Az elsőt kicsit eltolva raktam rá, a jobb oldali hosszabbik szélén 1 mm-t rátakart a kávára. Ezért megpróbáltam újra. Az meg buborékos lett már. Úgyhogy a másodikat kellett felrakni. Az már a helyén volt, de alatta pár bubi (porszem) van. Ígyhagytam, nem akartam tovább rontani . Engem nem zavar így. Bekapcsolt kijelzőnél nem nagyon venni észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest