Új hozzászólás Aktív témák
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #553 üzenetére
Na sikerült részleges eredményt elérni...PC-vel összedugva felmegy rá minden...elviekben a T27 rom lett felrakva rá és működik is szépen: wifi megy, SIM-et látja, gps-t még nem próbáltam, telefonásánál viszont van egy kis zavar: híváskor, hívás kezdeményezéskor elsötétül a képernyő és nem is reagál semmilyen taperolásra sem...
...Ez eléggé zavaró, erre a probléma megoldásra létezik valami beállítás, vagy megoldás?
Ja, igen...kikapcsolás/újraindítás után csak a PC-vel összedugva, az adb-ből újra futtatva egy boot.img-t, a telefon bekapcs. gombjával 'játszadozva' jön elő a recuvery, vagy bootol be teljesen a telefon...?...Ilyennel valaki? -
attos71
tag
válasz
aytukabozs #553 üzenetére
Szintén köszi!
A 4 magos, akkor ezzel a Karbonos android verzióval működne rendesen?
Bocsi a sok kérdésért, de én teljesen 'láma' vagyok a témához, de a 'buheránál' lesz hozzáértő segítségem, én most csak az infókat gyűjtöm a akcióhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Tudományos Pandémia Klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged