- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
focvis #199883 üzenetére
Én már nem tervezek olyan sokáig az autóval, eladásnál pedig a legtöbb tuningcucc ma már inkább "átok", a márkaszervizes számla pedig talán "elöny" lesz majd a jelöltnek.
Magától a DCC-töl én sem vagyok elájulva, szerintem a userek nagyjának tök felesleges, mióta nálam van 99,5%-ban komfort módban járunk vele, eddig talán ha 3-4x mentem vele Cupra módban kicsit, de nem ad annyi pluszt.
(A váltó gyakrabban van S/ manuál állásban azért.)Munez:
A Te TT-d firkált, azért úgy más a buli, a Cuprával papás üzemben is elég gyors az ember.Valamikor össze kellene már futni valóban.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
focvis #199793 üzenetére
Nah közben rájöttem, hogy miért nem volt jó.
Nem elég a hely a 32-es pendriveon neki. 275mb kellene még, hogy felférjen.
Gondolom kitörölni meg nem lehet belőle.Körbekérdeztem nincs senkinek ekkora. Szerencsére annyira nem fontos, úgyhogy várok, hátha lesz valami BB SD kártya vagy pendrive.
De már a külső 2,5-es HDD/SSD-n is gondolkoztam.
-
VGYke
addikt
válasz
focvis #199687 üzenetére
Köszönöm! VW írta be a könyvbe hogy ráérek...
Szeptemberben menni fog szervizbe (olaj meg ami kell), de már nem biztos hogy a VW márkaszervízbe, sajnos nem nyertem a lottón. Addig megyek vele max 3 000 km-t 100-250 km adagokban, így 19-nél lesz cserélve 30 helyett.Qru: 1 liter / 1000 km komoly?
-
Lacess
tag
válasz
focvis #199668 üzenetére
A linkelt behúzó szerintem jó lehet, képeket nézegetve nem tűnik a gyári szerszám sem ennél többnek.
Golfban lehet-e ez a cucc? Mivel kb. egyidős lehet Doki paszulyával, ugyanúgy MQB, szerintem simán.
Viszont ha leveszed/leveszitek az ablaktörlő karokat, illetve a levélrácsot, nagyon vigyázzatok, nehogy szélvédőcsere legyen a vége. Ha a levélrács a szélvédő alá, teljes szélességében bepattanós fajta, annak a helyét érdemes nagyon alaposan kipucolni. Valamint a levélrácson azt a részt is ami bepattan elpucolni, esetleg szilikonzsírral bekenni és úgy visszatenni. Feszegetéssel könnyen oda a szélvédő. -
Doki16
addikt
válasz
focvis #199654 üzenetére
Én ilyet vettem most [link] Ez szerinted jó lehet? Mit kellene befújni egészen pontosan? Mindenre fújtam ahova értem, sokkal jobb lett, de nem az igazi. Szeretném végre használni a tetőablakot és jól megakarom csinálni. Az esővíz elvezetőt te mivel szoktad takarítani? Nagyon lassan folyik le rajta a víz, egyértelműen el van dugulva.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
focvis #199412 üzenetére
Oké hogy szabályosan csinálta, rendes szerelő
De egy anyaghiba mindenbe lehet, és jön a tűz amit ráterjed a elektromos kocsira és mélygarázsban el se tudnak oltani, és lehet hogy még a vasbeton is elég a hőtől, és akkor jön a statikus hogy mi legyen az épület sorsa
Na meg a felelős keresés, és ha nem volt papír az utólagos módosításról
Ha társasház ott kellenek engedélyek bármifajta szereléshez, főleg ha közös térbe történik mint egy mélygarázs...................
Esetleg Golf VII tulajok
Újracsomagolt
Petex Gumiszőnyeg, 4 db, VW Golf VII
[link]
5.890 FtÚjracsomagolt
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, hiánytalan bontott kiegészítők -
-
-
Viktor677
csendes tag
válasz
focvis #199191 üzenetére
Gondolom a lényeg az új szériaszám, és az Ah-érték a lényeg, onnan tudja már a rendszer.
Két éve cseréltem egyébként, de mivel nem használom a Start/Stop rendszert / kikapcsoltam állandóra engem nagyon idegesített, ezért át írtam a 7.6V-ot 12V-ra / ezekután lehet nem is kellet volna drágább AGM-es aksit vennem?
-
llacee
őstag
válasz
focvis #199179 üzenetére
Tegnap egy hosszúra nyúlt telefon kihangosítóval, 35perc parkolóban állás után már nem indítózott.
Előtte üzenet nem volt, hogy merülne. Bikázás, haza és 1 óra után az einhell 6A töltő jelezte, hogy full.
Viszont határozottan lagymatagul indít és startstop nincs.VCDS kábelem nincs, elvesztem az aliexpress rejtelmeiben(nem tudom melyik a tutijó), meg kb ide sem érne, egy hét múlva mennék a tátrába a családdal.
Véletlenül sem reklám, de ezt néztem EFB-sben [link]
Agm-nek jobban örülnék, de akkor ezek szerint nem úszom meg a programozást -
válasz
focvis #198617 üzenetére
Koszi szepen, en is ugy gondoltam, hogy "kulsos szerviz" azert nem úgy áraz, mint a márkaszerviz.
#198618 rbalint88
"Keretet szándékosan nem írtam, de, nagyonmax 5m körül terveztem."Emiatt vagyok szkeptikus, mert, úgy látom, az értelmes kompaktok ára már ottkörül van (10 évestől idősebb autót nem biztos, hogy szeretnék). (AT, csendes beltér) . Vagy inkább türelem?
Ülést mindenképp' ki kell próbálnom, sajnos az alsóháti gerinccsatornám adott : )
-
kisza25
félisten
válasz
focvis #198592 üzenetére
ok köszi
leonból nem tetszik ez az évjárat, abból az első széria akadt be, de ma már azt lenézik
a kettes az nagyonnemgyerebe
ez az ibiza forma beakadt nálam, nézetm fl-t is, de azokból csak rosszabbakat találtam és drágábbak is, nem akartam sokat kiadni, lett volna egy jó, az meg ért volna + 500eFt-ot, de azt este felrakták, reggel hívtam, már le volt foglalózva (magyar, 58ekm 2014-es 2,5M Ft)
yodamester10: van 5-6 fajta belső kárpit, nekem amúgy ez jobban bejön, de néztem ilyen belsőjűt 1 2 ott sok volt az egyéb hiba -
Kiskokó
veterán
válasz
focvis #198502 üzenetére
Várj, a 2 DPF miatt én 4x gondolom meg
Ebben 2 van
Munez, a Golfot eladtad vagy árulod ? Már késő van majd vissza keresem milyen a TT-d.
De ha gondolod meg is írhatod, évjárat, motor váltó stb ? Gratula hozzágrizlisandor
Köszi ezt nem is tudtam.aero.
Most hirtelen a te autód se vágom pontosan, majd holnap megnézem.
Hát amúgy nyilván semmi értelme, én megelégszek az 5,5 körüli időmmel 2 személlyel, 20as felnin. De mindig jobb ha erősebb nyilvánde hát amúgy ki gyorsulgat... én ritkán pedig még öreg sem vagyok. Max a pályán elküldöm neki ha úgy van.
Sajnos ezzel már a 170-180 is utazó tempó érzetű. De általában megállom 155-160ig. Nem szoktam letúrni amúgy se nagyon, csak az a baj ha betartod a követési távolságot, az előtted lévő azt hiszi hogy neked is elég a 130-140, és persze nyilván már felette nem is szabályos és "miért engedne el ha.." de igen is kötelező lemennie amúgy. Jobbra tartás van alapból a z meg a másik. -
Kiskokó
veterán
válasz
focvis #198509 üzenetére
Én csak annyit tudok hozzászólni, saját tapasztalatból, hogy a 3.0 V6 Tdi BMK az DPF nélkül padlógázon nem kormolt szinte semmit , amennyit csak este, a mögötted lévő kocsi lámpája épp hogy előhoz.(az is lehet, hogy csak a lefelé álló kipu fújta fel a port) Napközben nem látszott szemmel látható kormolás, de azért a cső belseje kormos volt, viszont annyira nem hogy se körülötte se sehol máshol. Hogy ezen mit változtat egy chip az jó kérdés, de ha annyira kormolós szarra írják meg, az azért legalább gyanút keltően füstöl még DPF-el is szerintem.
-
válasz
focvis #198502 üzenetére
Kifejtenéd ezt! Az eddigi tapasztalataim szerint semmi baja nem lesz a DPF-nek, ha jól megírják. Nem regenerál sűrűbben, ezért nem is amortizálódik gyorsabban, nekem a CC 1300km körül regenerált előtte is és most sem teszi sűrűbben. Olajat nem "eszi", nem találok még olajpárát sem sehol. Akkor mi baj lehet??
-
hdanesz
őstag
válasz
focvis #198480 üzenetére
Köszi! Akkor marad minden a régiben. Spotify-t bluetooth-on hallgatom...csak jól jött volna a Waze is vezetéknélküli üzemmódban. Néha jól jön ha rendőr urak strázsálnak az út mentén.
@rbalint88: neked is köszi! Carplay lenne a lényegesebb, de akkor elengedem a témát ha minden alkalommal külön csatlakozni kell.
-
bul07
nagyúr
válasz
focvis #198371 üzenetére
Pénzmagba megegyeztünk, bár lehet lehettem volna keményebb
(#198373) Winne
Megvártak de nehéz eldönteni mi volt a szándék
Mentem oda a kocsihoz másik oldalról ép akkor ált ki a tanuló kocsi majd elment másik sorra
Ekkor látom hogy valami fehér van a lökhárítón odanyúlok és mintha kréta por lett volna, ekkor jött egy zokni árus, vegyek zoknik, gyorsba elküldtem hogy most hagyjon mert ép nekitolattak a kocsinak
Ekkor nézegettem tovább és ekkor jött hangosan mondva hogy nem mentünk el itt vagyunkÍgy utólag még olyan is megfordult a fejembe hogyha nem jön oda hozzám a zokni árus akkor nem jön oda az oktató, mert azt hihette hogy a zokni árus tanúnak jelentkezik hogy látta hogy a tanuló kocsi volt, és ez egy kis város egy két autós iskolával így simán beazonosítható
Utólag tesco parkoló kamerák, az lehet látszott volna hogy mellé kezd el tolatni de az hogy össze is értek már kérdésesAmúgy képen sokkal rosszabbnak látszik szerintem polírozással kijön a nagyja egy két mélyebb karc az nem fog
Viszont festetni nem akarom több okból se
Ugye ez egy 17éves kocsi
Okok
-Szerintem eladásnál sokkal többet vesztene az értékéből ha meglátszik hogy festve volt, minthogy van rajta pár karc, őszintébb (bár ez is olyan dolog mert nem tervezem eladni)
-Másik a kora miatt, ugye az egész kocsi 17éves, na már most ha lefestik a elég nagy hátsó lökhárítót szinte biztos hogy nem fogják eltalálni a színét, környezeti hatások, fakulás (képek itt hogy milyen a színe), akkor meg az egész kocsival kezdeni kell valamitAmúgy szegény tanuló kislány hatalmas könnycseppekkel sírt a sofőr ülésben, nem jött oda amúgy, de jöhetett volna mert rá nem is haragudtam
De a nyomorult oktató, minek ül a kocsiban ha nem akadályozza meg hogy másnak nekitolasson a tanuló, de tényleg egy gyök kettős tolatásnál ne lenne ideje fékre lépni
És látszott a tanuló kocsin hogy nem ez volt az első, össze vissza volt nyomorgatva, az ilyen nem való oktatónak
Most gondolkozok hogy Google értékelésében leírjam, hogy milyen oktatóAmúgy kezdek belenyugodni hogy megesett, főleg hogy bármikkor elüthetek egy vadat és az meg sokkal nagyobb kárt okozna amit senki nem térít meg semennyire, rengeteg nyúl fácán, sőt őzt is látni az utak mentán és elütve is
-
grizlisandor
veterán
válasz
focvis #198152 üzenetére
+1.
(#198151) zeus_2k14:
Információk után azt mondom ráérsz cserélni Szlovén utad után.
Két Mann szűrő választásod hibátlan, pollenszűrőt én minimum aktívszén szűrőset vennék, ez a Denckermann M110112 2404 Ft(fentebb ajánlották is) a legolcsóbb Kovácséknál; ha flancolni akarsz, akkor antibakteriális Kamoka 3523 Ft és Denckermann 3971 Ft. -
maximilian4
addikt
válasz
focvis #197877 üzenetére
Aha. Sima 1.8 szívóbenya. Ez már az injektoros, pár éve kapott új tömítéseket, gyűrűzés stb. Így 30+ év után. Nem egy vadállat, plusz nem is takarékos, de brutálisan megbízható. Ma már ilyet nem gyártanak. Ha apokalipszis idején egy szerelő marad a világ végén, szerintem ő is meg tudja csinálni. Sőt, ha beleásnám magam a témában, még lehet én is.
Gyári alufelni nem tudom milyen volt hozzá, de szerintem ez a borbet a nagyon passzol a géphez. Bbs rs van még tervben, klasszik arany színben, de mint tudjuk elég drága mulatság.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
focvis #197704 üzenetére
Témához csatlakozva, ha nincs kő/tégla/vas oszlop/szegély nem lényeges/stb és nem is tökéletes gyep kell, akkor egy (3 ágú) ütőkést tennék fel. Nekünk egy 33,5 ccm négyütemű van, gyümölcsösben fák alatt tősarjakat vágunk főleg vele vídiabetétes koronggal (metszés helyett kényelmesebb, gyorsabb, és nem igazán kopik föld alá vágva sem), nameg szedés előtt, telepen gépek között damil. 40-50 óránként olajcsere, cserébe aránylag halk és szag szinte semmi. Amúgy csak 95-öst kap, de ősszel és tavasszal is megy. Tuning is történt, a szöghajtás zsírzószemet kapott, így nem kell mindig csavart ki-be tekerni és tubusból nyomni, mondjuk ehhez kellett a zsírzó (gépek miatt adott volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest