Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
A CD-k a discreeten teremnek
by: tesóm -
GrotESC
aktív tag
Lanparty PH! arcokkal topic #155 F-ECT$ valasza TexT-Boy-nak, miutan kozolte, hogy apukajaval jonne a partyra:
''Apukáddal??? Ő is játszik??? Ha azt mondom neki a harcok hevében, hogy ''b@szd meg, te g*ci!'', akkor nagyon berág?
...''
Bővebben: linkBrit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
Cathfaern
nagyúr
Nagy fizikus topic (Bővebben: link):
#7-es hsz: bdav: ''engem mindenki tök hülyének nézett a gimi során (amit most fejeztem be), mert szerettem a fizikát + értettem is főleg az elektromosság, az atom és magfizika meg az asztrofizika érdekel hőtant nem szeretem.''
Erre Esmein válasza: ''Én meg info szakos középsuliba jártam, de én voltam a máyer, hogy számtekórán meg tudtam csinálni a kukacos játékot pascalban. Micsoda színvonal...
Sőt, kicsit őrültnek is tartottak ''Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Esmein
nagyúr
Gonoszok
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Sick Boy
őstag
OPERATOR hozzászólása a ''Félek az emberektől'' Bővebben: link topicban
Sick Boy (én ) megosztja frusztrációit fórumtársaival. A téma a ''hogyan védjük meg magunkat'' c részbe torkollott. A topicnyitó elmesélte, hogy beugráltak a kertjébe kisebbségi emberek és ellopták féltett virágait (!!!). OPERATOR segít:
''...Egy nagy, vadállat németjuhász: kb. 5-10e ft.
Egy pici lépityu: 10e ft.
Egy állat légpityu: 20e ft.
Egy vadállatultrsüvegnagyonbrutál, távcsöves légpityuk, ami csuklóból lenyomja a dupla-leszúrt-giga kombót, minden ember álma: kb 50e Ft.-ha félsz, ilyet vegyél, plakátold ki a képével a kutyóladat, és nem fognak beurálni..sem.''
[Szerkesztve]Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ez zsenialai!!!!
n0_gAboR a #16-ban:
''egyebkent ZA pro, és nem crackelt, hanem toltottem serialt hozza.''
Bővebben: link
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
And
veterán
Tithian hozzászólása a ''Mit szóltok hozzá?'' Bővebben: linkc. topicban:
''Kérlek légy kicsit elvontabb, ez így túl érthető.'' -
lol
senior tag
''Na a kérdés az lenne tönkremehet-e ha a vinyó alá berkakok egy 8cm-es házhűtőt? Másoktól halottam hogy kifújja a vinyóbol a levegőt'' by GHouL^
Szerk.:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Ez zsenialais divot jar Neked is a meleg sor!!!!
''Maximum annyit tudok elképzelni, hogy hasznos tanácsokkal lásd el a népet a zökkenőmentes válás mikéntjéről, de azt meg emailben is lehet.'' from Bővebben: link #57
udv
neduddki
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
sky77
aktív tag
Ez kész!!!
A PH!-s depeche mode találkozó és csere-bere Bővebben: link topicban bogingrol #122 hsz-e:
''...csak mondom bekoszonok, mert epp az iment nyomott retinan a forum cime..
Érdemes egyben is elolvasni, mert nem piskóta!''Emberek, vessetek a mókusok elé!''
-
joola
aktív tag
Na ezen jót röhögtem, érdemes az előzményt elolvasni hozzá #166
előzmények: #152 , #163 , #165
Bővebben: linkNE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
-
difit
tag
'' OsX tökéletes (olyan mint az XP csak sokkal grafikusabb) ''
by: Grafiqs (#3)
Bővebben: link„Ha ötvenmillió ember mondja is a butaságot, az attól még butaság marad! '' (Anatole France)
-
WN31RD
addikt
PH!olitika topic (Bővebben: link), #4165, divot írta:
''[...] nem vagyok valami turáni átokkal mérgezett mélymagyar [...]''
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
neduddki
nagyúr
HI!
Eszt most tanatam ez nem aranykopes, hanem aszem akor legnagyobb baromsaga aszem felert a legnagyobbak hozza nem ertesevel
''Xp-t felejtsétek el egy nagy 0! Még egy p4-es 512Mb ram-os gépen még az mp3 is szaggat alatta! A 98 a királyt, az alatt még 366-os is jol menne az mp3-ak, de win95-tel akár 486 dx2 66on is!'' az elkoveto ki mas lennemit rgb valahanyadik reinkarnacioja......:- ((((( from Bővebben: link #48
Szeretnem benevezni eszt a legnagyobb ookersegea aranyermese cimre. Vegul is hogy valaki hujje az nem baj, de meg hogy fennhangon es ijjen kitartoen hirdeti....:- (((
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na vaajon kivel kapcsolatos a kovetkezo aranykopes???:- ))))
''építs gázturbinás sugárhajtóművet, de szigorúan windózkilencvennyolccal irányítsd majd, és a tv-tunered videbemenetén a fényképezőgéped képét tömörítsd bmp-be mjpeg kodekkel! Viszont ne engedj kamionsofőrt a közelébe, mert azok mind állatok, a végén még túllépnék vele a sebesség-határokat! Ettől talán még egy nap a nap is fel fog robbanni...'' by plömplöm from Bővebben: link #136
udv
-
szucsi
őstag
''ezt meg toleranciának hívják ami bennem megvan. Viszont azt gyűlölök akit akarok, ha úgy látom jónak a dolgot''
by Vikthor -
divot
veterán
Érdekes jelenségek a világban című totyik. vtechun X-aktás élménye: ''egyszer álmodtam, hogy pisilek az udvaron - közben meg bepisiltem az ágyba...''
Gyönyörű -
Gambit
őstag
''Én már pörgettem 100 000 felé egy kis vacak műagyag procihtőventit és érdekes nem robbant szét, igaz a fülem még csngett fél óra múlva is! Nyomásviszonya is vót neki rendesen!''
Na szerintetek ez a gyöngyszem melyik beteg agyacskából pattant ki? Hát persze, hogy rgb! Szerintem ez a gyerek nagyon messze lakik a bekötőúttól, azért ír ilyeneket, hogy ''vót''.
Az eredeti: Bővebben: link
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Vki
tag
''Szent Péter sem bírta már tovább nézni ezt a T-Mobile féle buzirózsaszínt. ''
by:Simonzé
''Másrészt most úgy 350 hozzászólást nem fogok nekiállni törölni egy szénalapú szubhumán miatt'' by: Bullseye
[Szerkesztve]Nemigaz,hogy mindig,mindenki csak útálni tud engem... :(
-
Vki
tag
UP!
Nemigaz,hogy mindig,mindenki csak útálni tud engem... :(
-
burgatshow
veterán
heihachi aláírása:
''Multiplayer gamma Doom 3 graffal hmm.... nem rossz, csak mire a masina kiszámolja a grafot meg a hangot, közben mindenki lő mindenkit, addig az os leküldi stand by-ba a hálókártyát!''
Na kimondta? Hát én! -
Vki
tag
''Az élet egy sz@r játék,de qrva jó a grafikája.'' By:-Ismeretlen-
''Kinyomom a szemed,eltöröm a lábad.Aztán mehetsz,amerre látsz''
By:-Ismeretlen-Nemigaz,hogy mindig,mindenki csak útálni tud engem... :(
-
vtechun
veterán
rATdrAgOn:
''Hehe, szerinted elektroncsoveket legkalapaccsal, utvefuroval es 10 kg-s forrasztopakaval csinaltak?
Ez kb ugy hangzik, hogy a 19. szazadi zseb es karorak fogaskerekeit lemezvago olloval vagtak ki nem?'' -
vtechun
veterán
aDM|RaL^ :
''
nemtudom ennek a számnak a címét: és fontos lenne:
egy szaxis nyomja benne:
türürírütürürírütütütütürürürü és egy csaj mondja hogy: 1, lips, blablabla. meg még azt is mondja hogy: Lets go straigh to number one.
:X kiba jó szám, és naon kellene.
''
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
''AZ hogy lehülye kurvázott oké még elfogadom''
az elkoveto pedig tildy
hozza tartozik meg ez is, a tisztanlatas vegett: ''[...] Egyébként igazad van, azt kellet volna írnom, oké erre még nem háborodok fel'' -
neduddki
nagyúr
HI!
En kaptam a megtiszteltetest, hogymiutan megszereltem a szeket beirhassamide:
''RBG vel beszélni olyan mint egy sajtreszelővel maszturbálni.Enyhén szórakoztató,de leginkább fájdalmas'' by anyonyimus from Bővebben: link termeszetesen FordFerlin atalkitas:- ))))))))
udv
-
WN31RD
addikt
aesir :
''Akkor szoktam le a hitemről, mikor rájöttem hogy szeretek kef*lni.''
Topic: Bővebben: link, #4987
[Szerkesztve]''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
burgatshow
veterán
''Harcias kedvű duál DDR-ek egy uszkárral közösen támadtak a gyanútlan járókelőkre Budán...''
Az elkövető: aesir
Ebben a topicban: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
''sokféleképpen el lehet küldeni vkit a picsába, ha pl okosan és igazán diplomatikusan teszed, akkor az illető alig várja, h indulhasson'' - Lord Zero
-
divot
veterán
RGB a saját, Bmp-ből jpg-t című topicjában:
''Matek előképzetségem ezen a téren nem nagyon van, de tanulni még tudok!
A kinézet engem sose érdekel, lényeg a program tudása (kb. ezért nem szeretem az xp-t se...)''
Azért Csernus doki tudna mit kezdeni a sráccal. -
VladimirR
nagyúr
enigma7 remekmuve - meghajlok elotte
alaptortenet: srac nyit egy mit vegyek? intel vs amd topicot, jo sok irasjellel (akar mondat kozben is)
''[...]mi a retkes ( ide most gondolj egy jo 2 perces sipolast ) ert kellett ilyen topikot nyitni? vegyel magadnak 1 kotelet bazmeg.
szerk kimaradt: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mert 1db ugye nem eleg''
Bővebben: link es az emlitett hozzaszolas a #11 (Bővebben: link)
nagyon nagy -- vegyel magadnalk 1 kotelet bazmeg -
Gambit
őstag
Vadászmenyét eszmefuttatása:
''Az A64 3200+ gyorsabb jóval mint a 2.8-as intel. Egyértelmű és nem csak játékokban. Az az 1mega chanch meg itt nem oszt szoroz az amd még mindíg jobb fele akkora chancal.''
Itt az eredeti: Bővebben: link
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
lesaux
veterán
figyejj 100000-es fordulatnál 3 centi átmérővel számolva a lapát szélén 80000g (nyolcvan-ezer g,
érted, egy nyolcas és négy darab nulla) gyorsulás van. vannak technikai anyagok, amik ezt bírják,
de azokat nem úgy hívják, hogy régi műanyag prochűtő. de nem akarlak lebeszélni semmiről,
barkácsoljál csak. addig se irogatsz ide faszságokat.
DaSilva írta. Tudjuk, hogy kinek.
Egy modi kiszedhetné a Mac által belerakott entereket meg ezt az offot, köszi -
VladimirR
nagyúr
valami orult a moderator kerestetik topicban azt uvoltozte, hogy ''vladimir vagyok'' (sajnos lemaradtam rola, csak mondtak)
erre jott Den valasza: ''hülye vagy te, nem vladimir'' - Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Faster kollega elemzi a piacot #4Soirée...
-
burgatshow
veterán
''miert, te mi a rakot akasz nezegetni 2.5 x 3.5 pixeles felbontason? 2 pixeles rucewillist, 1 pixeles pisztollyal?''
Elkövette: 747
Itt: Bővebben: link -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat hiba az igazi aranykopesek aranybanyaja vajjon ki lehwet????:
''vagy az is lehet hogy te valami ütödött auteista lökött gyerek vagy és ezzel az egészel csak a közönség izzgatás a célod'' from TitiRii in Bővebben: link
udv
-
VladimirR
nagyúr
ez tetszett:
''hejj emberek...nem lehet hogy ez a Vladi egy bot aki random modom benyögi a topikokba, hogy iqblaster, és idéz egy jóizüt az alapelvekből?'' - duracell89
az sem rossz, amit utana irt
Bővebben: link -
Sick Boy
őstag
A megasztáros topicban Bővebben: link VAN der BOSS hozzászólása: Bővebben: link
''megélhetési megasztár''
ez nagyon tetszett, részemről csak gratulálni tudokPowered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
Vki
tag
Impatésön kompatésön, átbaszlak a keritésön... By:Xelo
Nemigaz,hogy mindig,mindenki csak útálni tud engem... :(
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest