- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
VladimirR #2912 üzenetére
De amúgy miért ír így ez az ember? Párszor már szóltam neki, meg szerintem más is ,de már több ezer hsz-t írt ilyen értelmetlenül. Most vagy egy komplett idióta és feltűnési viszketegsége van , vagy én vagyok egy alsóbbrendű faj egy képviselője, és nem értem a hyperintelligens mondatait.
-
-
^Clown
addikt
válasz
VladimirR #2854 üzenetére
Mondjuk van különbség a két eset között: itt a srác úgy válaszolt saját magának, mintha egy más ember írta volna. Amikor pedig arra válaszolunk, amire utólag rájöttünk (velem is elő szokott fordulni), akkor azért nem ilyen stílusban írjuk le a mondandónkat. Ez a hsz. egy kicsit ijesztő volt
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
VladimirR #2523 üzenetére
Arra a kérdésre hogy miben akarod lejátszani nem tárgyi tudás híján helytelen az a válasz hogy LCD-tévén. (tévében?
- fura)
Ha azt kérdezte volna hogy min akarod lejátszani akkor oké, de a kérdés egyértelműen nem a megjelenítőre vonatkozott, ez nem tárgyi tudás, hanem nemodafigyelés. És ezért lett vicces, nem azért mert nem tudja hogy hogyan akarhatja lejáccani. -
Gambit
őstag
-
Gabás
addikt
válasz
VladimirR #1798 üzenetére
á, nem, én gonoszkodni járok ide. választ azért nem írtam, mert amíg világosan le nem írja a hibát, se időm, se kedvem kibogozni, mi a gondja a kérdezőnek (persze nem azt mondom, hogy rendszerjelentést készítsen, de az már sok, hogy valaki az explorer eltávolításához kér segítséget).
-
Lord Zero
addikt
válasz
VladimirR #787 üzenetére
összemosod a jelenséget és a jelenséghez kapcsolható személyeket - pedig nem szoktad
(én is azt tettem? - csak egy felkínált példalehetőséggel éltem, felőlem józsika vagy marylin monroe blogjáról is beszélhetünk, pláne, h kb annyi bajom lenne velük, mint twollahhal és annyi közük lenne a témához, mint twollahnak: semmi - mert a lényeg nem 1 adott személyen keresztül vezetendő végig)
szerk> ''szerintem egy blogot (akármelyiket)....'' (ld. #783)
az én álláspontom eddig tart, nem tovább
(ki, mit, hol, mikor rongál a topicokban - teljesen totálisan abszolút más kérdés, és tudom, h ezt te nagyon jól tudod)
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
VladimirR #764 üzenetére
Akkor bocs. Nem szoktam 10000 hsz-t végigolvasni naponta.
Egyébként meg próbáltam segítséget írni a srácnak és gondoltam senki sem sértődik meg ha belinkelem a mókás kérdését (leglaábbis számomra).
Ha ki akartam volna gúnyolni, akkor jól kiröhögtem volna a kérdése után és tojtam volna a fejére és nem jegyeztem meg volna, hogy még csak kezdő valszeg (azaz elnézzük neki, belefér).
Talán így már érthetőbb. -
Gambit
őstag
válasz
VladimirR #610 üzenetére
Mondjuk nem értem miért moderátorozol engem, de a mondanivaló világos, és egyet értek. (Hacsak nem I_Am-nek címezted a szöveget.) Azonban nem gondolom, hogy mbitet megkülönböztetett pozitív bánásmód illeti azért, mert a múltban megkeserítette az emberek életét. Magyarul hadd lehessen beírni ide, ha marhaságot beszél. Mert én csak annyit csináltam, hogy beírtam ide, a marhaságát. Ha elolvasod a hsz-t, abban nincs semmilyen desztillációról szó. Az eredeti topicban sem flameltem vele, és itt sem. Hadjáratról tehát főleg nincs szó.
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR #607 üzenetére
Enyhe költői túlzásokba esel ezzel a minden másnapi hadjárattal, de szemet hunyok.
Egyébként ugye innen indult az egész: Bővebben: link
Beszóltam? ---> Nem.
Más beszólt? ---> Igen, I_Am.
Beszóltál I_Am-nek? ---> Nem, nekem szóltál be. Pedig semmi mást nem csináltam, mint idéztem egy aranyköpést. Rengeteg embertől idéztek már itt, tudtommal még senki sem halt bele. Miért számít ez flame-nek? Kettős mércéje van, kolléga?
[Szerkesztve] -
beeboy
addikt
válasz
VladimirR #473 üzenetére
ezt találtam:
Bővebben: link
de komolyan: viccrovat - nem oda való szvsz. -
Bencom
senior tag
válasz
VladimirR #416 üzenetére
csak te offolsz feleslegesen az idegesítésemre, de csakazért sem fogom felkapni a vizet
Az offolást te kezdted, pedig nem kértelek rá:Bővebben: link
ne mondd, hogyez nem sazándékos gonoszkodás volt!
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
válasz
VladimirR #315 üzenetére
ööö, igen.
össze kéne állítani a hírhedtebb arcokról valami jellemzőt, akár idézeteketaz se baj, ha karikatúraszerű, mint én valahol itt feljebb X-Com support.microsoft.com-os url-jeiről amit mondtam. mer igazából ugye nem mindig support.microsoft.com-os url-eket bök be
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest