Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jeni

félisten

Én a Logitech Sphere webcamerát rendeltem meg akkor.és rendesen kihozták(igaz eltévedt a csomag de nyomon lehetett követni a neten-szó nélkül elismerték,amúgy ingyenesen fel lehet őket hivni.Spyke szerű vonalat tartanak fent) a GLS futár szolgálattal és a papiron az átvétel időpontjától indult a 2 éves garancia melyen a papiron is el lett könyvelve.Amúgy nyilványtartásban szerepelt a dolog.Egyedül a szállitási időpont az ami nem pontos.Rosszabbik fele az,hogy ha a termék rossz mert akkor a saját költségedre kell visszaküldeni(hogy megtéritik azt nem tudom)mert bontatlanul gyári állapotban kapja a megrendelő az árut.Jaa meg elöre ki kell fizetni a teljes összeget.Igy is olcsóbban kaptam meg mintha a boltban vettem volna meg itthon.Most ha nézzem a Pentax K10D akkor azon is lehet nyerni közel 15.e.Ft-ot.Még plusszban adnak 1 év garit.mert európában a Pentax gépekre 1 év jótállás van.

A gari állitólag úgy van,hogy az itthoni márka szerviz az a 1 év a második év pedig a Pixmánia vállalja fel,de akkor azt vissza kell küldeni a központuk raktárába

Új hozzászólás Aktív témák