- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
newwave0507 #61645 üzenetére
Csak nem a Zipernowsky-ban végeztél? :-)
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #61645 üzenetére
Én azért elvagyok ezzel is. Azért van munka bőven. Sokszor már túl sok is
De az tény, hogy mint műszerész, nem vagyok profi. Szerelni szerelek, kondit, ilyesmit cserélek sokat, de mélyebben nem foglalkozom vele, az olyan melókat (pl. SMD alkatrészek cseréje, meg chip újraforrasztás) már továbbpasszolom felkészültebb kollégának. Én sokkal inkább szoftver oldalával foglalkozom. A munkák nagy része szoftveres eredetű nálam.
Azért úgy alapvetően én nem hiszem, hogy a számítástechnikában nincs munka. Csak meg kell találni. Vagy munkának az embert. Azért egy jó szerelő, programozó, vagy egy specifikus dologban profi szakember talál melót, jó fizetésért.
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61641 üzenetére
Over Temperature Protection : ENABLED, ezt próbáld bekapcsolni., lehet valahol állítani a max értéket is!
Ha ez ki van kapcsolva akkor ha gubanc van semmi nem védi a gépet a túlmelegedéstől!CPU FAN 1& 2 Setting : AUTOMATIC MODE ha ezt állítod azt hiszem custromra akkor ha lejebb görgeted tudod állítani a Over Temperature Protection max hőfokát,azt az értéket ahol az említett funkció beleszól a gép működésébe.
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61639 üzenetére
Szuper!
A hűtő is szuperál? Miket állítottál?
"Over Temperature Protection : ENABLED," ezt mire raktad?
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61637 üzenetére
Ezekre passz a válaszom, Over Temperature Protection : ENABLED, próbából ezt rakd disabledre, vagy emeld a max hőfokot. De erre figyelj, mert ez figyeli, hogy ne legyen gond, és szükség esetén kikapcsolja a gépet!
CPU Thermal Throttling : ENABLED ezt is próbálhatod, és játssz a többi beállítással is, csak jegyezd meg, esetleg mentsd el miket, hogy állítasz!
Most fent van az új hűtő? Az is 4 pines, mint a gyári?
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61634 üzenetére
Biosba nézd meg, hogy van e arra vonatkozó opció, hogy cpu fan warning, ez kb annyit tesz jelez ha a cpu venti megáll stb, és mivel jóféle hűtöd van elképzelhető, hogy nem indul e bizonyos hőfok alatt! Tehát ahol a bios ba a hűtés állítható ott csinálj fényképet a menüpontokról.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #61632 üzenetére
Ez nem igaz ... A masodik pci-e slotban megint van kep .. Akkor most ez mi ?
Atdugtam a 2.ba , vissza az elsobe , most mukodik az elsoben is.
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61630 üzenetére
Ami limited adtál az kapásból ablakon kidobott pénz....sajnállak.....szerintem hétfőn rongyolj el érte.....(mindegy a lényeg a happy end legyen, és jó tanulópénz lesz!
)
-
válasz
newwave0507 #61622 üzenetére
Ja, de másképpen nem lehet megtanulni, cak ha csinálod. Fog az menni ha alkotsz még pár ilyet
Meg jó, ha ilyenkor vannak plusz alkatrészeid, mert akkor ki tudod zárni az egyes elemek hibáit. Nem ad képet? Másik VGA, ha azzal ad, akkor egyértelmű, ha nem, akkor lehet túrni tovább...
@dunc : Nekem egyszer volt cuccom szervizben, mert garis volt a fél gép. A többi alkatrészt helyből cserélttni akarták
A szerintük hibás Geforce2-es VGA még éveket szolgált utána nálam, aztán anyám gépében, a táp meg még mindig anyám gépében van, ugyanabban a házban, ami szervizben jártA kimozdulás nem mindig okozza ezt :S Mondjuk ilyenkor érdemes elfektetni a házat, mert akkor helyén marad minden.
Nem egy eset volt, ja, amikor a gép fekve ment, felállítva fagyott vagy nem indult -
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61626 üzenetére
Ha szervizbe viszed számíts a legrosszabbra, hidd el jobban jársz ha elhozod, és utazol 60 km et. A szerviz le fog húzni, és ezt a kb 2 perces munkát jól el fogja húzni, mert akkor úgy tűnik majd nagy munka volt vele...Szerintem kérd vissza szerviztől.
"Fogalmam nincs . Jovo heten jelentkeznek elvileg " ez már rosszul kezdődik....
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61624 üzenetére
Nem tudom, de nem normális, esetleg a biosba elsődlegesre volt állítva a pci exp. ?(a vga t rögzitetted csavarral? Csak mert a képeden nincs rögzítve.) A Hűtő kérdés is érdekes.
Mikor kapod vissza vissza a géped? -
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61622 üzenetére
Ilyenkor úgy kell, hogy egy hozzáértő ott van veled, és együtt megcsináljátok, egy asztali gépet összerakni valójában pofon egyszerű, csak a rutintalanságba benne van, hogy anyagi kárt okozol, és gondolom ezért para!
(jómagam is hazavágtam pár alkatrészt anno 10en x évvel ezelőtt
)
-
válasz
newwave0507 #61619 üzenetére
Nem hiszem, hogy tanulható. Szerel az ember (kollégiumban lakás sokat segít), és lesz rutinja. Sehol nem igazán tanítják, hogy ha nincs kép, mi okozza. Nagy cégeknél ilyenkor gépcsere, és megy tovább... Oké, számítástechnikai műszerész lehet az a szakképzés, ahol esetleg ilyesmit lehet felszedni.
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61617 üzenetére
Ahogy látom ameket írsz az jön lesz, nem vagy elég tapasztat, és határozott, ebben az esetbe jól döntöttél, hogy szakértő kézbe adtad a dolgok! Majd írd le a fejleményeket!
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #61616 üzenetére
Erre tudsz valami ötletet Exian ? Mert nekem már fogalmam sem volt . Ez volt már az utolsó dobása a gépnek
Több óra alatt összeraktam a hűtőt mindent kompletten , tesztelgettem . Majd mikor már csak a kártya volt vissza , bedobta a törölközőt .
De nem értem ezt .. hogy az első PCI-E slotban nem jó , majd átrakom a másodikba , ott már működik . Aztán vissza az elsőbe , és megint jó . Végre 23:30 körül lefekszem aludni , hogy majd másnap akkor már csak a windows lesz vissza .. , na igen . reggel indítom a gépet , semmi .. nincs kép ismét . És itt voltam már úgy , hogy tényleg nem tudok már mit kitalálni , meg én még egyszer nem kezdem előröl az egészet , már csak kárt teszek az egészben .
Barcson bevittem a szervizbe , hogy akkor rakják össze rendesen . Kártyát is csinálják meg , meg akkor bevittem a hűtőt is , hogy akkor ha belefér a keretbe akkor tegyék fel azt is .
Bocsánat , az újabb üzenetért , csak már nem tudtam szerkeszteni .
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #61608 üzenetére
Én már találkoztam olyannal is nem egyszer, hogy egész egyszerűen rosszul volt rajta a hűtő és azért nem indult. Nem feküdt fel rendesen és pillanatok alatt túlmelegedett és lerúgta. De első körben én is arra tippelek, hogy esetleg olyan értékre van állítva fordulatszám figyelő, amit nem ér el a venti alap sebessége és ezért nem indítja a gépet.
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61610 üzenetére
Jól dugtad rá a ventilátor csatlakozóját?
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61608 üzenetére
Szerintem keveset pörög ezért tiltja az indulást, a biosba elvileg van egy opció, hogy cpu fan warning, vagy valami hasonló!
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61594 üzenetére
Perfekt! A kupakokat szedd le mindenhonnan.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #61590 üzenetére
Naugye, hogy ugye. Megoldottuk a nemlétező problémát
Egyedül nekem az a hurigyuri gyári Intel hőkergető nem tetszik
Van egy eladó hatalmas Artic Cooling Freezerem, nem érdekel? Keveset ment. Meghalt alatta a gép, a mostani gépemben meg olyan proci van, ami hűtő nélkül is eldöcögne akár
Persze nem tudom, milyen proci van benne, lehet, hogy bőven elég neki a gyári.
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #61590 üzenetére
Miért nem? Hátulról csinálj egy képet.
-
válasz
newwave0507 #61584 üzenetére
Az laza. Amikor fa házakat építgettem, pont ugyanebbe cumiztam bele, hogy vannak lapok, amiken a felső kártyahely pont úgy van elhelyezve, hogy abban a magasságban már nem minden házon van hátul sín... De ha lefele néz a kártya alkatrészoldala, akkor belemehet.
Tedd oda a kártyát a foglalathoz...
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #61584 üzenetére
Esküszöm nem értem, ez nekem jónak tűnik
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #61578 üzenetére
Rakj fel inkább először egy képet, hátulról is, meg hogy hogy áll(na) benne a videókályha.
-
válasz
newwave0507 #61572 üzenetére
Létezik hozzá 1 ilyen átalakító eszköz, próbáld meg ezzel.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #61576 üzenetére
Bocs, ha hülye a kérdés, de a megfelelő csavarhelyekre raktad az alaplapot?
Szóval a hátlapi integrált cumók kivezetései azok jó helyen vannak? Nem lehet, hogy elcsúsztál kicsit a lappal le-fel?
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #61574 üzenetére
Pécsen vagy még? Ha igen, hozd el, megnézzük. Meg akkor egyúttal a kocsit is
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #61572 üzenetére
A hazba is belevan irva hogy tamogatja a micro atxet , es mashogy nem let betenni a lapot a hazba . Most ilyenkor ?:/
-
szkorhetz
őstag
válasz
newwave0507 #61562 üzenetére
Konkrétan Ő volt.
[link]
-
szkorhetz
őstag
válasz
newwave0507 #61523 üzenetére
Én innen, Hardverapróról vettem barátnőm gépébe valami 3500+postáért és két éve hibátlan.
-
nbl2
senior tag
válasz
newwave0507 #61543 üzenetére
Nekem van egy 40Gb-os Kingston.
-
válasz
newwave0507 #61486 üzenetére
Nem mondod
Az első eset
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #61485 üzenetére
Nagyon szuper ! A problémamegoldó megoldotta a problémát !
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #61483 üzenetére
A routert tudod pingelni? DNS rendben van? Jelerősség milyen? Más eszközzel megy?
-
Nevil2
tag
válasz
newwave0507 #61479 üzenetére
Thx!
-
air
nagyúr
válasz
newwave0507 #61419 üzenetére
-
mormota
senior tag
válasz
newwave0507 #61416 üzenetére
Nekem eddig nem volt bajom sehol. Lukoilos vagyok általában, bár mostanában a klubpetrol bejátszik, de szoktam a siklósi uti mobil petrolban is. Shellt a nyomulós pènztárosok miatt nem szeretem.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #61416 üzenetére
Én már jó régóta szinte mindig a temetőnél lévő Shellnél tankolok, nagy ritkán a kertvárosi (Lidl melletti) MOL-nál. A többit egyáltalán nem ismerem. Az egyikről hallottam rémtörténeteket, ott nem tankolok, de nyilvánosan nem írnám le, hogy melyik az
-
válasz
newwave0507 #61394 üzenetére
igen használható
-
válasz
newwave0507 #61386 üzenetére
külön kell a táp a a HDD-nek és külön csak az adatvezeték a transmitterbe
más is megpróbálta, például az autórádióba bedugni, és kb 2 perc után elkezdett füstölni a rádió
-
válasz
newwave0507 #61383 üzenetére
amíg el nem füstöl a transmitter, mert annyi tápot nem tud adni a HDD-nek
-
válasz
newwave0507 #61362 üzenetére
Hotel Pátria mögött, most látom 500Ft/nap
-
air
nagyúr
válasz
newwave0507 #61360 üzenetére
Google-ben a "Domus Pécs" kifejezésre ez a 3. találat.
-
válasz
newwave0507 #61357 üzenetére
A Jókai utca elég hosszú
ingyenes a domus parkoló, de védelmet nem kapsz hozzá
a Hotel Pátria mögött van napi 800Ft-ért parkoló
-
air
nagyúr
válasz
newwave0507 #61357 üzenetére
A Domus melletti markoló az egyetlen ingyenes a Jókai utca közelében.
Ha jól tudom, be van kamerázva. -
littlejohnny
aktív tag
válasz
newwave0507 #61285 üzenetére
-
válasz
newwave0507 #61252 üzenetére
OK, köszi. Sásd felé szoktam menni Laposvárra, arra rövidebb.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
newwave0507 #61144 üzenetére
Ez egy semmilyen "hozzászólás" volt, amit nem szoktak fórumokban megtenni, mert teljesen felesleges.
A másik, ha lelkes újoncként kulturáltan szólnak neked valamiért, akkor egyszerűen tudomásul illene venni és nem kell reflektálni, magyarázni és feltétlen valamit visszavágni.
A harmadik, hogy mindezt "off-ba" szokás tenni.
A negyedik, hogy félre ne érts, csak jeleztem neked pusztán azért, hogy tudd. Nem haragszom rád, nem bántani akarlak. Hidd el, anno nekem is egyengették az utamat mások. Ez egy ilyen dolog.További szép napot kívánok!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
newwave0507 #61142 üzenetére
Ez nem Facebook, vagy Google+, hogy ilyeneket kelljen "írnod". Mi itt megértjük a leírt szavakat is.
-
plaszy
őstag
válasz
newwave0507 #61135 üzenetére
Köszi, akkor kb. hétfő még esélyes
-
válasz
newwave0507 #61045 üzenetére
semmi különös
az óraszerkezetet valakitől veszi (seiko, casio), arra rárakja a burkolatot -
válasz
newwave0507 #61040 üzenetére
De ha az megvan, hogy ez gáz, akkor itt a megoldás : akaraterő. Lehet fejleszteni. Gyak. minden kényszerbetegség alapja az, hogy akaratgyenge az áldozat.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #60991 üzenetére
Dluinet jól beszél
3 gyerek, 2 munkahely és megszűnik minden ilyen jellegű problémád. Helyette lesz ezer másik, amiktől meg más bajaid lesznek
Pl. most 2 hete mindhárom gyerkőcünk nagyon beteg, éjszakáink nincsenek. De legalább nem magammal vagyok elfoglalva, hanem velük. Amíg egyedül éltem, akkor is éjszakáztam sokat, de akkor mindenféle pszichés dolog miatt, ahogy ezek szerint Te is. Nekem is voltak régen ilyen gondjaim, de jött a családi élet és elvágták
De tény, hogy depresszió oldásra a legjobb, ha az ember le van kötve és van egy normális terhelés.
-
válasz
newwave0507 #60996 üzenetére
Persze, igaza van Air-nek, hogy komolyan kell venni és kérd szakember segítségét, ha nem megy, de a szakember is csak akkor tud segíteni, ha Te is akarod, különben csak egyszerű pénzkidobás. Ennek az első lépése lenne az, hogy amikor a teljes laborod mintegy 50 eredményéből egy csillag sincs, akkor elhiszed, hogy nincs bajod. Ezek objektív adatok és nem szubjektív megállapítások, amit el lehet szúrni (a pszichológus is csak ilyen megállapításokat tehet egyébként). Ezért kell bíznod bennük.
-
válasz
napi 18 óra megfeszített munka 3 hónapon át heti hét napban
garantáltan nem leszel magaddal elfoglalva, csak az evéssel és alvással
-
válasz
Teljes labor. Ha nincsenek csillagok, akkor nincs baj és megnyugszik.
-
air
nagyúr
válasz
Pszichológus
-
válasz
newwave0507 #60651 üzenetére
rezonátort (a kipufogócső része) nézd meg milyen állapotban van
-
válasz
newwave0507 #60648 üzenetére
elkezdetem: 8perc
leállítottam -
válasz
newwave0507 #60637 üzenetére
Sajnos nem néztem meg a videokat, mert nem vagyok előfizetve a data.hu-ra, lassú letöltésbe pedig bele sem kezdek, csak az első videóra 7 percet mond a letöltésre.
Videót a youtube-ra töltsél fel, azt bárki megnézheti, akár még telefonról is, azonnal.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
newwave0507 #60641 üzenetére
Ez egy Opel származék motor, annyira nem ismerem, de nem láncos vezérlésű véletlen?
-
szkorhetz
őstag
válasz
Esetleg valamilyen csapágy is Lehet. Nekem Fiat Bravo T-Jetem van, annak is rohadt dízeles a hangja, valami csapágy ment szét, szaki szerint nem lesz semmi baja, majd ha szét kell szedni a motort, akkor foglalkoznak Vele, addig nincs mitől aggódni.
-
air
nagyúr
válasz
Benzines autónál a csörgés, csattogás szelep hibára is utalhat.
-
aneda
senior tag
válasz
newwave0507 #60534 üzenetére
Köszi!
-
aneda
senior tag
válasz
newwave0507 #60518 üzenetére
Milyen telóról váltottál?
Én is gondolkodom Z3C-ben ill. Z1C-ben, de nem tudom melyik legyen. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Nem. Eheted nyersen is. 😉
Amúgy, ez nem telefon kérdése, hanem az akkumulátoré. Már a nem okos telefonokban is olyan akksik voltak, amiket nem kellett.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
newwave0507 #60520 üzenetére
Most vettél?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Nem, alapon ki vannak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #60489 üzenetére
Persze, hogy nem megy, mert kihagytad az nfo 4. lépését:
1- Unpack, burn or mount
2- Install the game
3- Copy the crack from PROPHET dir
4- Go To Hell!Amúgy a warezt itt nem szeretik. Kérdésedet a torrent fórumában tedd fel.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #60349 üzenetére
Milyen oprendszer? Ugyanúgy kell beállítani, mintha ADSL kapcsolat lenne. Teljesen ugyanúgy működik, szóval sima PPPoE azonosítás van.
Lépések, ha pl. Win7 a rendszer:
- megnyitod a Hálózati és megosztási központot (legegyszerűbben úgy, hogy futtatásba beírod (másolod) ezt: "control.exe /name Microsoft.NetworkAndSharingCenter", a futtatást legegyszerűbben a wingomb+R kombinációval tudod előcsalni)
- ott Új kapcsolat vagy hálózat beállítása
- megjelenő ablakban Csatlakozás az internethez
- Szélessávú (PPPoE)
- megadod a kapott felhasználónevet, jelszót, adsz a kapcsolatnak valami nevet (pl. Digi)
- utána csatlakozás
- örülsz, használodopcionális: célszerű DNS szervereknek a google szervereit megadni, 8.8.8.8 és 8.8.4.4
-
RZozo
aktív tag
válasz
newwave0507 #60302 üzenetére
privát ment
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #60272 üzenetére
HERCULES is van
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
newwave0507 #60095 üzenetére
Van olyan aki otthon van a garanciális ügyintézésben?
Lassan 4 hete van egy Cooler Master V700-as tápom garanciában. Milyen lehetőségeim vannak?
Cserekészülék, stb.... -
válasz
newwave0507 #60095 üzenetére
-
válasz
newwave0507 #60086 üzenetére
nem én fényképeztem, ez sajtófotó
-
emre
veterán
válasz
newwave0507 #59985 üzenetére
Rendben.
-
emre
veterán
válasz
newwave0507 #59955 üzenetére
Gariból visszakapott, új, oem Sappihre 7870ghz edition esetleg?
40-be állom postát, de garit nem adok. Csak gyártóit tudod intézni ha gond adódik vele. -
válasz
newwave0507 #59969 üzenetére
Nagyon jó, de csak a dobozos. Múltkor vettem fél literest (műanyag) és nagyon rossz volt. Lehet, hogy azt itthon gyártják?
-
válasz
newwave0507 #59955 üzenetére
Van nekem egy NVIDIA GeForce 8600 GT, ha adsz érte 45000Ft-t, akkor most házhoz viszem.
-
gergobaby
aktív tag
válasz
newwave0507 #59864 üzenetére
Van GT630-am megkapod 40 alatt is
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #59841 üzenetére
"Ár: 1 Ft"
Később:
"Az ár FIX , ebből már nem szeretnék engedni ."
Szóval én ott nem látok árat, vagy 1 Ft-ért vihető?
(Az OK, hogy itt írtad, hogy 50 körül, de a hirdetésben?)
-
Vaze
őstag
válasz
newwave0507 #59701 üzenetére
Ezt jo olvasni,tudni hogy vannak meg jo es Rendes emberek
-
Vaze
őstag
válasz
newwave0507 #59695 üzenetére
Amugy tudott segiteni valaki Pecsrol?
-
OrangeBud
tag
válasz
newwave0507 #59698 üzenetére
Nm
-
Debilon
addikt
válasz
newwave0507 #59649 üzenetére
15 napos átírási idő van, ennyi idő alatt kell a nevedre kerülni
-
air
nagyúr
válasz
Az adás-vételi dátumától számított 8 napon belül köteles vagy átíratni. Régen ez volt a szabály, nem tudom, hogy változott-e.
Ezidő alatt természetesen használhatod, de nálad kell lenni a szerződésnek.
Tulajdonképpen birtokba vetted, de majd az átírással kerül a tulajdonodba. -
válasz
tökéletes világban:
együtt elmentek az eredetvizsgálat (te fizeted) > adásvételi félpénz átadásával > eladóval együtt bemész az ocsmány irodába mindkettőtök dolgát elintézitek> félpénz máik felét is odaadod> hazaméz megkötöd a biztosítástha közben megállít a rendőr akkor: kölcsönkaptad az ismerősödtől mára az autót (ez megbeszélve az eladóval)
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #59569 üzenetére
Jah jah, átérzem, ugyanígy vagyunk mi most a 7 személyesre való váltással: szeretnénk, szeretnénk, de nem minden áron és nem akármilyenre. Mi is gondolkodtunk, hogy 500-600 körül lesz valami, de ahogy nézegettünk, 1M körül már nagy ugrás van évjáratban és kivitelben, úgyhogy valszeg inkább "gyúrunk tovább". De még mindig nem tuti semmi
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #59565 üzenetére
Ha van rá lehetőséged és adódik is megfelelő alany, akkor én nem is gondolkodnék, hogy az 1.5-ös vagy az 1.6-os legyen. Ha igazak a pletykák, miszerint a fogyasztásuk átlagos-általános használat esetén szinte azonos, akkor azért még is csak jobb, ha ott van az a kis plusz erőtartalék (amit ha ki is használsz, akkor adott esetben nyilván többet eszik, de nem kell mindig kihasználni).
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #59561 üzenetére
Amúgy ha akarod, az enyémet megnézheted. Csak hogy legyen viszonyítási alapod
Meg megnézheted, hogy mit tud a legerősebb motor (enyém), mondjuk egy 1.3-massal szemben, ha az nézel. Persze, kitaposni nem fogom a belét a kedvedért
De azért normál esetben is érezhető a különbség...
Opel, ha netán F Astra, akkor nagyon nagy a rohadási rizikófaktor. Én kerülném. G Astra sokkal jobb, horganyzott lemezzel van az már szerelve, köze sem rohad annyira. Meg hát fejlettebb, modernebb technika az egész. F Astra az tulajdonképpen egy új köntösbe öltöztetett Kadett... régi technika, igaz, ennek megfelelően rohadtul kiforrott, sok cucc benne elnyűhetetlen és 1-1 huszonpár éves meglepően egyben van és stabil. Csak a rooo-haaa-dááás. Az gáz.
-
válasz
newwave0507 #59514 üzenetére
Ugye? A 60-70LEE-s izék, mint az enyém, meg 7-et. Mondjuk prszágúton is, illetve egyszer több száz km autópálya után volt 5.5 (tankolásos mérés) de azt nem hiszem el
23 éves autó.
@Exian : Mikor jössz a prociért?
@hoax : Nekem csak 1 van, de az is csereérett
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #59539 üzenetére
Még az enyém sem teljesen kizárt, csak még "kell rá aludni egyet... nyolvanegyet"
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #59536 üzenetére
Lanost kapsz olyan árkategóriában szerintem elfogadhatót (az enyémen kívül is
). Egy a lényeg: nem márkát, nem kilómétert, nem évjáratot, hanem állapotot vásárolsz. Egyszóval inkább az legyen szem előtt, mint hogy most milyen márka is, meg ilyesmi.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
newwave0507 #59536 üzenetére
Hahóó, amúgy lázad lement másnapra?
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #59529 üzenetére
Az a legnehezebb terület
Én tudom, végigszenvedtük tavaly... épp ezért voltam kegyetlenül boldog, amikor kiderült, hogy ismerős eladja a Lanost. Mert nagyon sok hulladékot végignéztem előtte, kereskedőknél is, maszeknál is. Ez a legrosszabb árkategória. Itt érnek véget a jó állapotú, de csillió éves csodák és itt kezdődnek a fiatalabb, de hibákkal, rohadással rendelkező versenyzők.
Egyszóval a legnehezebb terep ez az árkategória szerintem. Sok kókler tulaj ide próbálja beárazni az amúgy hulladék vackát, mondván, hogy ez még nem olyan sok pénz, hátha megadnak ennyit a romhalmazért... láttam közelről szemügyre véve olyan Swiftet 285-ért, amit a rajta lévő koszréteg tartott csupán össze. Indulni sem indult elsőre, másodikra sem, harmadikra is kb. betolni kellett, szóval... és alkudni nem lehetett volna belőle, fixen 285ért akarta adni a gazdája.
500 de inkább 600 körül és felette már nagyságrendekkel könnyebb válogatni.
-
Exian
addikt
válasz
Mint ítam privátban, nekem a 10.000 km-es összátlag fogyi 7.5-re jött ki. Pontosabban, nagyjából ez a folyamatos átlagfogyasztásom, ugyanis kezdetektől fogva vezetem androidos app-ban a tankolás-óraállás kombót és minden tankolásnál nézegettem, 7.3-7.6 között volt.
Szóval, nekem teljesen baráti a fogyasztása, ami meg is lepett. Ja, és úgy, hogy nagyon nagy részt városban megyünk.
Ja, amúgy még megy a családi dilemma, azért nem tudtam még érdemben reagálni a privátra.
Egyet tudok a Lanosokról, nagyon azt írják, hogy gyakorlatilag mindegy, hogy 1.3-as, 1.5-ös, vagy 1.6-os, mindegyik egyformán eszik, akkor viszont már jobb a legerősebb motor
(1.6 106LE, mint az enyém)
-
hoax
senior tag
válasz
8-9-et biztos...!
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #59509 üzenetére
UI : Tettem fel képeket a telefonról -> HA hirdetésemben megtalálható .
-
air
nagyúr
válasz
newwave0507 #59505 üzenetére
Tudomásom szerint csak a Szerencsejáték Zrt. által nyújtott szolgáltatás legális Magyarországon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged