- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mit kék forrasztani?
Mert én részemről benne vagyok
Meg akkor elviheted a wifit is@Cpt. Pirk : Ja ilyen urban legendek keringenek a Pollack medencéjéről is hogy mentk bevizsgálni a vizet a tisztiorvosi szolgálattól, aztán fürdésre alkalmatlan volt... csak az volt a bibi hogy a városi vízhálózatról töltik
Ez azért meredek lenne, de amúgy az intézetis sztorit még el is hinném.Eladó még egy Codegen 300W-os ATX táp is ha valakinek régebbi gépbe kéne... Merthogy P4 csati nincs rajta...
-
-
#TOTTI
őstag
A képeket témájuk/tartalmuk alapján is vizsgálja szóval betölti de nem szívesen..
Főleg neked nem mert előíteletekkel fogadtad már amikor feltelepítetted...
Szerk..: Nem tudom észrevettétek e de a képeken igencsak az ie6-ot alázzák az a logo nem az a logo..
Meet mostmán sárgaja karima..
-
RZozo
aktív tag
HDMI kábel 1,5 m-es kapható pl. a D-audio-ban a Király utcában 2200 Ft-ért. Nekem ez bevált a DVD lejátszó és a TV között. Persze lehet kapni kb. 8000 Ft/m áron is néhol, sőt megjelentek az ún. HDMI 1.3-as kábelek. De szerintem nem jelent akkora minőségbeli különbséget. Azt hiszem, hogy Infolexben kapható még olcsón HDMI, de az már gyanúsan olcsónak tűnik.
-
Nevil2
tag
Nézd. Én műszakiban dolgozom már egy ideje. A Braun soha nem a hihetetlen fejlesztések és a nagy ötletek márkája. A Braun a megbízhatósággal azonosítja a nevét. Éppen ezért is tartja többre magát a versenytársainál. Ezért drágább kicsit, mint a többi (és persze nem gyárt fapados termékeket).
Minden terméke ajánlható (talán a vasalóit nem erőltetném). Konyhában és szépségápolásban is kiemelkedő, a szájápolásban pedig egyedülálló.Nah, ennyit a fényezésről
Jelezz priviben, ha kell a vízforraló.
Jóccaké!
-
Bandus99
őstag
-
-
nits
újonc
Hehe, bárcsak, akkor valószínűleg olcsóbban lenne gépem, és nem kéne számolgatni, mit engedhetek meg magamnak.
Bizonyos okokból nekem most a webshopos megoldás lenne a legjobb, és azelőtt tp-comp vásárló voltam, ezért néztem meg azt az oldalt, csak gondoltam azért előtte körülnézek itt, hogy van-e tapasztalat, de ha nincs senkinek, már az is mond valamit...
-
köpet
aktív tag
Hm, jó kérdés... utoljára a 9800pro-m viselte, annál nem volt lényegesen hosszabb emlékeim szerint, oldalra 2-2,5cm lehet a kártyától (4-5cm körüli a merevítő, ami tartja a bordákat, de le kellene mérnem pontosan). A venti mondjuk rendesen túlnyúlik rajta, de azt nem a proci irányában teszi.
-
-
-
#TOTTI
őstag
Nem szeretek igy viaskodni... meg ez nem is bulvárérett story.. Megasztráros topikba meg nem irom be mert nem.. jobb ha pihen a dolog.. Nincs kedvem mindenkit bedarálni..
Majd maglatjuk mi lesz ha nem nyer a gyerek..! Meg különben is ilyen nűügyekbe én csak az áldozat vagyok.. vagyis igyekszem az maradni...
Tegnap is belefutottam egy olyan kérdésbe hogy.: Milyen autód van...? erre csak annyit tudtam hirtelen mondani hogy.: Olyan amibe a nagy segged belefér drága... -
#TOTTI
őstag
A lakatos krisztián..! saxooinges hegyescipős pisztolyos banda...
Szegedre "udvaroltam" aztán hát mittoén nem vagyok én fajgyülölő meg semmi.. csak ennek a krisztiánnak a bátyjának a csajával voltam (nem volt roma és nem tudtam hogy van embere "ha tudtam volna akkor se érdekelt volna") .. aztán a nagyapja meglátott talán Kárász utca vagy mi a neve.. aztán még pisztolyt is elővette menekülni kellett.... Azt se tudtam addig ki kicsoda ez a megasztár még sehol nem volt.. Mindez Szegöden történt.. hát nem volt semmi de sokáig nyomoztak utánam.. de megtudtam hogy a lány ilyen aztán.. inkább probaltam koptatni.. még pécsre is beállitott hozzám.. Aztán végülis annyira összevesztem vele is hogy elment haza.. Nem vagyok én szeretetszolgálat... Még sokáig ment a mocskolódás.. de engem nem igazan érdekelt.. annyi hogy lenémitottam a telefonom aztán mindez elmaradt.. idővel.. De azért jo volt ujra látni azt a jószivű embert ahogy sétálgat ott a karácsonyi standok közt és árad belőle a szeretet és a boldogság..
Még az öregapját is mutatták anno az elején.. azt a jólszituált félkegyelmű öregembert... jóformán ennyi.. Ez belefér ide..??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged