- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mit mondjak? Te aztán megfogtad a lényeget.
Ha Pécsett tömegével 45-90 millió forintos Mercedes Eqs-ek fognak járni, akkor az utakkal sem lesz probléma.
De csak a mi utcánkban a 2,1 tonnás dízelNissan Navara, a 2,4 tonnás dízel Mercedes GLS, a többi 2,1-2,5 tonnás dízel SUV-ok és a további 2 tonnás furgonok nem teszik tönkre az utat?
Azokkal nincs gond? -
Exian
addikt
Én külön "tömény" sikért használok, annak van igazán értelme/lényege szerintem.
Ez évekig elég akár, egy kilós kenyérhez egy evőkanálnyi kell mindössze a liszthez.
Dluinet: ja, akkor te is így használod, de az úgy miért nem jó? Ez sima liszt és hozzá van adva sikér (ahogy mi is csináljuk), vagy másban is jobb?
-
IO.sys
őstag
Jaj értem már.
Mindenki messze van a megfejtéstől.
VGA felújításból maradt anyag, azaz hűtőpad. Ha valakinek kell felújítás, akkor van hozzá hűtőpadom. A laptop felújításhoz is kell hűtőpad, azt is tudom javítani. A házas gép asztali számítógépet jelent, de szerintem a laptop is asztali számítógép, szóval nehéz nyelv a magyar. Néha elfelejtem, hogy nem mindenki szervizes. Venni semmit nem akartam, a tv viszont eladó, azt legalább sikerült leírnom.
-
blaca83
őstag
Mihez képest...!
Igen, a 4xxx széria most jelent meg, de millió felett van az ára és Ár/Érték/Teljesítmény-t figyelembe véve most a 3xxx széria csúcskártyáira érdemesebb beruházni.
Ha előbb szólsz a 4090-nel kapcsolatban, valószínűleg tudtam volna segíteni a testvérednek a beszerzésében.
-
Exian
addikt
Az én ezelőtti autómban meg más km óra volt a vásárláskor, mint egy korábbi műszak vizsgán
JSZP-n ugye nézhetőek korábbi műszaki vizsgán készült képek, és más fajta km óra volt benne (több féle elosztású létezik hozzá), persze több kilóméterrel
Amivel én vettem, abban már kevesebb volt úgy 80e km-rel. Igaz, az eladó mondta is, hogy biztos, hogy több km van benne, mint amit az óra mutat. Az óra szerinti 215e km kamu volt, simán benne volt 400-500e km vagy több.
-
Exian
addikt
"mindösszesen 145.000 kilométerrel 2008-as kora ellenére."
Én nyertem
Az enyémben 72.000 km van 1999-es kora ellenére és kvázi gyári állapotú kívül belül. És két éve, 21 éves korában került hozzám 51.000 km-rel. Azelőtt meg az első tulajtól került 19 éves korában 33.000 km-rel feleségem tesójáékhoz, tőlük vettük meg.
Mindazonáltal ebben a pillanatban elcserélném a tiedre és még fizetnék is rá
-
Sir Riccio
addikt
Én sem szégyellem magam az EuroIV-es dízelem miatt, de ha gond van vele viszem a szerelőhöz és eszembe nem jutna piszkálni a gyári szoftvert rajta (van vele elég gond anélkül is).
#98619zsolt19900: ezzel az a nagy gond, ami az "állapotot veszünk nem pedig futásteljesítményt" szöveggel is. Aminek az állapota lényeges abba nem látsz bele sem Te sem pedig a szerelőd komoly bontás nélkül (persze szét lehet borítani a motort, meg levenni róla a váltót, hogy lásd, hogy milyen állapotban van a kocsi, de azért legyünk már reálisak), mert tippre nem a kárpit vagy a bőrkormány fog elfeküdni a chiptuningtól (mert ez az, csak másképp hívják). -
zsolt19900
őstag
Mile József nevére keress rá, nekem ő csinálta még régebben a Passatot, teljesen jól sikerült, normálisan tartósan "írja meg" az autót + addig nem is csinál vele semmit, amíg nem látja úgy, hogy alkatrész/állapot oldalról megfelelő hozzá az autó (pl. nekem turbóbelet kellett cserélni ill. kitakarította a teljes szívóoldalt, mert ezek nélkül neki sem állt volna, logó csigára ráírni a többletet).
Ill. Sásdon is van még egy Szabó Róbert, őt is megkérdezheted nyugodtan. -
aneda
senior tag
Csak hogy tudd, az biztos, hogy a tuning valaminek a kárára fog történni.
Ez nem feltétlen érint téged, de az "optimalizálás" szóval telepakolt marketing szövegek valóságtartalma nulla, bullshit az egész.
A teljesítménynövekedésért cserébe romló emissziót, szélsőségek körülmények közötti megbízhatóság/élettartam csökkenést kaphatsz.
Nincs ezzel baj, csak ez a valóság.
Olyen helyet keresnék, ahol van teljesítmény mérőpad, ez alatt full lutri az egész.
Mivel a tiédben automata váltó van, érdemes utánajárni, milyen nyomatékot visel el. Sokszor a váltó védelme miatt van szoftveresen csökkentett motorteljesítmény. -
Sir Riccio
addikt
Ez amikor a Tuner József okosabb mint az ötszáz mérnök aki a motort tervezte és akinek volt 500 motorja tesztelni és aztán úgy állította be, hogy az összes alkatrész biztosan elbírja és közben teljesítse a környezetvédelmi normákat is. Szerintem ha jobb autó kell, jobb autót kell venni.
-
-
Exian
addikt
Jah, akkor azért jó a fogyasztásod, mondjuk szövegszerkesztőnek mi a bánatnak kell ilyen VGA kártya?
Add nekem inkább, kellene videó konvertáláshoz
Azért érdekességképpen egyszer mérhetnél egy olyan pillanatnyi fogyasztást, amikor 100%-on hajtod a CPU-t és a GPU-t is! Akár játékkal, akár valami tesztprogrammal, legegyszerűbb az Aida64 stabilitástesztje, bejelölve, hogy a VGA-t is tesztelje.
Úgy valószínűleg megtöbbszöröződne a fogyasztás.
-
a2d2
addikt
Az szerintem teljesen jó, kb 50W-ot fogyaszt átlagosan (gondolom van amikor terheled van amikor meg csak áll a rendszer).
Amúgy pont ma reggel írtam hasonló témában a VR topikban ha érdekel (ott ugye folyamatos maxon pörgő teljesítmény kell hogy kihajtsa a szemüveget):
[link] -
Exian
addikt
Ez attól is függ, hogy milyen a gép. Mármint, hogy mi a pontos konfiguráció, elsősorban a CPU-ra gondolva. Attól függ, hogy jó e vagy sem a mért fogyasztás. Mert ugye azért nem mindegy, hogy egy ezer éves, 2 magos gép eszi meg ugyanazt az energiát, mint egy mostani új, erős gép.
Én is amúgy épp tegnap nyomtam rá a gépemre a fogyasztásmérőt csak úgy kíváncsiságból, mert "új" (másik) gép, "új" (másik, nagyobb) monitor lett.
Én csak pillanatnyi fogyasztást néztem, napi átlagot még nem lestem meg. Nekem monitor nélkül 30-50 W között fogyaszt, monitorral 80-100 W. Egy 27"-os monitor van rajta. Gondolom neked a monitor azért nem megy 24 órában, tehát kb. ugyanúgy fogyaszt az én gépem is napi szinten, mint a tied (bár nekem nem megy egész nap).
A gép nem nagy szám, illetve még a sokat zabáló korszakból való, egy i5-3470, 4 GB rammal, SSD-vel, VGA nélkül.
A te konfigod micsoda és milyen monitorral? Vagy te csak a gépre raktad a fogyasztásmérőt, a monitor nincs rajta? Ez sem mindegy, mivel nálam a monitor nagyjából annyit megeszik, mint maga a gép!
-
rnrn
aktív tag
Valószínűleg így lesz, azaz, ha lesz magasabb fogyasztás, mint a jelleggörbe szerinti, akkor a havi diktálás utáni hónapban azonnal legombolják a piaci árat, de elszámoláskor (2023.07.31.) visszaadják a koinokat, ha az éves rezsicsökk. mennyiség alatt marad az éves felhasználás. Legyen így... Ez így igazságos, logikus és ÉRTHETŐ is lenne.
-
Visormail
addikt
Azt a gyíkba írja, azt láttam. [link]
Kicserélik, ha meghibásodik egy LED égő?
Igen, a LEDCSERE programban átvett LED égőket az átvételtől számítva két évig kicseréljük. A csere helye: 2000 Szentendre, Dobogókői út 1. CYEB iroda. Kérjük, hozza magával a meghibásodott LED égőt, személyazonosításra alkalmas okmányt, és a LEDCSERE szerződést vagy számlát.Khm, Szentendrén?
-
Visormail
addikt
Rohadt unalmas szöveg. Te találtál benne bármi érdekeset? Arra gondolsz, hogy ha nem veszed át az égőt akkor kötbért kell fizetned?
Exian szerintem nem működik már ez a címük.
Befejezetlen kézbesítés Ideiglenes probléma merült fel az üzenet info@hisecajto.hu számára történő kézbesítésekor. A Gmail még 45 órán keresztül próbálkozik a kézbesítéssel. Ha a kézbesítés ezután sem sikerül, a rendszer értesíti Önt.
Befejezetlen kézbesítés Ideiglenes probléma merült fel az üzenet info@hisecajto.hu számára történő kézbesítésekor. A Gmail még 22 órán keresztül próbálkozik a kézbesítéssel. Ha a kézbesítés ezután sem sikerül, a rendszer értesíti Önt.A honlapon van egy üzenet küldő űrlap https://hisecajto.hu/kapcsolat/
-
Exian
addikt
Ja ertem.
Hülye kérdés lesz, de akkor nem jó egy bármilyen fehér ing?
Amúgy IO.sysnem igaza van: ha ilyet kérnék a suliban, akkor bizonyára van tapasztalatuk benne, hogy hol lehet beszerezni. Illetve, a lányoméknál volt az szokás a táncos osztályban, hogy összefogtak a szülők és egyedileg készíttetteték el varrónővel a szükséges ruhákat, a szükséges méretben. Persze ez mindig drágább, mint a konfekció tömegholmi a boltból.
-
Exian
addikt
Meg persze netről millió helyről.
Melyik iskola ez? Egyik gyerekemnél sem kértek ilyet sehol.
-
-
aneda
senior tag
Lehet hogy elméletileg egyszerűbb az elektromos autó, gyakorlatilag azonban rengeteg plusz erőforrás kell hozzá, ezért is drágább jelenleg.
Eddig autót megszokás alapján csináltak a gyártók, az elmúlt sok évtized felgyülemlett tapasztalata megvolt, hogy most meg néznek, pl. hogy is kellene kinézzen egy akkumulátor tálca, vagy egy ülés alá rakott akksi pakk? A Toyota 30éve csinál szériában hibrid autót, szerinted a többi gyárnak mennyi lövése van hozzá?
Elmondom semennyi, azt sem tudják mit jelent a villamos kapacitás, feszültség, áram kifejezések, hiszen eddig ezt mindig a beszállítók oldották meg. (BOSCH, Valeo, Magneti Marellli, stb.)
Úgyhogy az autógyártóknak nem az általad leírt dolgok miatt fő a feje, hanem a techológia átállás miatt, amit az alapjaiban (!) más autók jelentenek, az meg viszi a pénzt mint a csuda, ahhoz meg mit szólnak a részvényesek??? (lásd. profitmaximalizálás) -
Most olcsóbb lesz az elektromos, mert kevés ember kell hozzá vagy drága.
Döntsük el, mert nem tudok továbblépni.
100 éve az emberek 80%-a a mezőgazdaságban dolgozott, most 3% körül van az arányuk.
Miattuk nem aggódsz?
Érdekes, hogy az automatizálással nem kevesebb, hanem több munkahely lett, legalábbis, az elmúlt 100 év tapasztalata ezt mutatja..
Nem ez miatt lesznek munkanélküliek az emberek, azt átfogóbb folyamatok határozzák meg általában. -
-
aneda
senior tag
Nagyon sok mindenben egyetértek veled, különösen a gazdasági megtérülés és felhasználói szokások témában.
Azonban ettől függetlenül az autógyárak egyértelműen elmozdultak az elektromobilitás irányába, ezt saját tapasztalatból meg tudom erősíteni. Az elmúlt három évben csak elektromobilitással kapcsolatos projekteink voltak, Suzuki Vitarától kezdve Mercedes EQS-ig, sőt már az autójavítás vonalon is volt projektünk! (lásd. általad felhozott példa)
Hiába szűnik meg egy csomó munkahely a belső égésű motorgyártás csökkenése miatt, az nem egyszerre történik, hanem elhúzódóan és a felszabadult munkaerőt simán felszívják az elektromobilitáshoz kapcsolódó területek. Amúgy meg mindenhol munkaerőhiány van. (jelenleg)
Az autógyárak nem akarnak a Nokia sorsára jutni, ezért muszáj nekik beleállni a dologba, ki-ki lehetőségeihez mérten.
Jelenelg M.o.-n szerintem ott releváns a tisztán eletromos autó, ahol van fölös napelem kapacitás és az adóelőny realizálható (cégautó).
Egyéb esetben felhasználástól függő módon lehetnek opciók, pl. Plug-In hibrid, kicsi városi EV, de ez mind komoly matekot igényel. -
" Szerintem a szálláshelyeken simán letiltják, hogy autót tölts, vagy pénzt kérnek érte majd."
S ha van a közelben public töltő?A német autógyárak mennek az elektromosok felé is, illetve a német kormány is nagyon megy az elektromos felé. Mondjuk ez lobbi kérdése.
BTW a nem elektromos SUV-ok is nehezek.
-
a2d2
addikt
Én most örülök nagyon hogy nem a Kia Sorentot választottam. Szerencsére csak egy kósza gondolat volt. A használat jellege miatt (90%-ban rövid távok városon belül) mindenképpen benzines automata jöhetett csak szóba.
1.8-as szívó benzines CVT-s Verso volt a cserealany (9.3-as átlagfogyasztással).
Erre jött ki ez a három opció (7 üléses jöhetett csak szóba):
- Kia Sorento 2.5 szívó benzin automata
- Toyota Proace City 1.3 turbo benzin automata
- Prius+ 1.8 HSD E-CVT (atkinson szívó benzin + kis akksipakk a könyöklő alatt)
A Proace a kis turbó motor miatt el lett vetve, meg igazából maga a márkakereskedés beszélt le róla hogy eszembe ne jusson ezt a Verso-t lecserélni egy ilyenre.
Nézegettem a városi fogyasztásokat, a Versohoz képest a Sorento plusz 3 liter, a Prius+ mínusz három liter. 400Ft-os benzinnel számolva 10 év alatt 2-2 millió a különbség a Versohoz képest. Szóval a Prius+ a Sorentohoz képest már 4 milliót megspórol ami nem kevés pénz. 7-800Ft-os benzinárral számolva a duplája! Az már egy jó használt autó ára.
És valóban simán hozza a 3 liter mínuszt a Prius. Úgy hogy kihagytuk a síelést is (Boszniába járunk, 80-as tempóval) és tavaly is kerülővel mentünk oda-vissza végig autopályán, belső sávban 130-140-150-el nyaralni a Covid miatt ahol nem teljesít olyan jól a HSD.
Most végre megint tudunk Bosznián keresztül menni. Szerintem fogyasztási rekordot fogok döntögetni az autóval, majd lenullázom előtte. -
"Nekem mindig is a Bmw i3 rex megoldása volt a legjobb, amikor a fix fordulatszámon pörgő benzinmotor, ahol a legkevesebb a károsanyag kibocsátás, tölti az aksit. Nem tudom ezt miért kellett kiírtani"
Range extender. Nincs ez kiirtva, sem nem tilos, csak gondolom kevéssé éri meg a gyártóknak, de szerintem ha jobban szétnézel, találsz ilyet is, amibe rendelhető (i3-ba is rendelhető feature volt). -
UHHH
őstag
Ha nem kell rohadt nagy sebesség, akkor ebből 3 db az 150 giga:
https://digi.hu/mobilinternet
3 x 50 GB és csak 3000 Ft per hó.
Persze kell hozzá 3 különböző előfizető, de sokan vagytok digisek. -
Exian
addikt
Jah tényleg.
Esetleg Ephone? Náluk van évek óta (konkrétan 2011 óta) a VoIP telefonos rendszerem, ahogy nézem, van mobilnetjük is. Ha jól nézem 1TB adaforgalom 6990 Ft, gondolom nem kellene több.
Ha kevesebb is elég (szerintem igen), akkor 25-50 GB csomagok vannak 5000 Ft alatt.
-
Exian
addikt
Nem olvastam utána: ez melyik szolgáltatót használja? Mekkora a sávszélesség? A telekomnál a "gigaerős" korlátlan mobilnet 7990 Ft, az nem jó?
-
0xmilan
addikt
Vannak RF hekkelo kutyuk, amivel lehet felvenni meg visszajatszani jeleket, de egyreszt draga, masreszt nem biztos, hogy ugy mukodne, ahogy szeretned. Mert ha a kapu rolling code-ot hasznal, akkor nem lehet egy fix, elore felvett jellel nyitni.
Szoval ez inkabb csak igy erdekessegnek. -
Exian
addikt
Jah. Nekem is van egy megmagyarázhatatlan dolgom hasonló téren. Huawei P30 teló... valami miatt, ha a horgász-kemping székem sörtartó rekeszébe rakom a telót, ami ráadásul tokban van, akkor random felhív számokat a névjegyzékből! X-AKTA!
Tudom, oda sört kellene rakni, de sokszor van úgy, hogy oda pont be tudom kényelmesen pottyantani. Aztán már többször arra lettem figyelmes, hogy kicsörgés hangot hallok, nézem a telót, hív valakit... és ez többször előfordult ebben a székben
-
-
K1LLMy53Lf
senior tag
köszi az infót neked és mindenki másnak is, ez így hasznos volt, h azért valóban terhelhető ez a cucc is. egyelőre vettem egy kisebb fal-részre element-systemes falsín+konzol+fapolc kombót, meglátjuk mennyi polc kell még ezen felül. ami számomra negatív ebben a 10k-s műanyag cuccban, hogy fix a polcmagasság, nem változtatható, mint salgó/falisín esetén, és így az esetek 90%+ában túl nagy, ami helypazarlás. de mindenképpen veszek 1et majd, ha látok valahol, mert ha pillanatok alatt szétszedhető/összerakható, fél kézzel áthelyezhető, akkor akár a tároló "közepén" és fel tudom állítan ideiglenesen, ha kell extra hely
-
Zewa
senior tag
50kg, ami akkor igaz, ha szepen, eloszlatva terheled...
En hasznalt Salgo parti vagyok. Orok mint a nyomorusag, barmikor athelyezheto, bovitheto es osszefuzheto. Meg sem kottyan neki 2-3db 30literes erjesztő vödör vagy ~20kg-os teli soros rekesz.
ps: Rapillantva a Jofogasra, durvan elszalltak az arak. -
-
-
Tegla80
addikt
Biztos van aki ugy tekint ra es a hasonlo kategorias termekekre.(mint Te is)
Viszont ha helyen kezeljuk a dolgokat es nem ulunk fel a hype vonatra akkor atlag embernek mindennapi hasznalatra teljesen megfelelo lehet par evig.
Plusz mobilos/tab topikban ajanlott keszulekek a Realme termekei,mert olcsobban hozzak jelenleg a nagyobb nevek tudasa 1azon kategoriaban.(mint a xiaomi regebben mert naluk is vastagabban fog mar az arazo cerka,miota felkapottak lettek. )
Nameg sok embernek(az orszag kb 70%) ez nagy kiadas a keresetehez merten..... szep szam az a 4xx.e ft,mint atlagkereset (En is szeretnem),de sajna az csak kozmetika.A valosag meg ez,h emberek ennyiert neznek pl telefont. -
Exian
addikt
Nem igaz, mi a kisebb tesóját vettük, a 4/64-es C21Y-t és igazából tök jó készülék! Azt hittem, majd az első játéknál elhasal, amit a fiam kipróbál, de ugyanúgy fut rajta, mint a feleségem ~150ezres Samsungján (azért hozom azt példának, mert én nem engedem játszani a saját telómon, ezért a feleségemén lógott eddig
). Szóval nem feltétlenül ördögtől valóak az olcsó kínai vackok, ez a készülék kimondottan jól sikerült. A kijelző is egész jó. Persze főleg, ha azt nézem, hogy így a csereakció keretében 19.900 Ft-ért jutottunk hozzá.
-
Esqs
tag
-
-
Exian
addikt
Most jut eszembe, a Szabó Sanyi nálam is volt egyszer, ám végül még sem ő csinálta meg a melót, hanem az emlitett volt kollégám.
Őt én is ajánlom, mert amúgy korrekt, jó szakember, csak aztán végül úgy alakult, hogy a kollégával bartelben meg tudtuk oldani, így nem került nekem semmibe az amúgy kb. 50 ezres meló (én cserébe csináltam neki számítógépet meg stb).
-
Exian
addikt
Megkérdeztem az illetőt, sajnos nem tud most vállalni semmit bizonytalan ideig, szemével műtötték
Viszont eszembe jutott még egy valaki, vagyis egy cég, akik nálunk melóhelyen csinálják a vizes melókat (de nálam otthon is csináltak már ők is ezt-azt). Korrekt, normális cég, meg a srác is (a cégvezető, akivel én beszélni szoktam), őket is érdemes megkérdezni, hátha. Privátban küldöm az elérhetőséget.
-
Exian
addikt
Erre tudok embert szerintem. Ha még sem akarod magad csinálni
Nálam nemrég cserélt a WC-ben komplett csöveket. Meg már egy csomó dolgot csinált, komplett vízvezeték szerelést több lakásunkban konyhában, stb. Mostani lakásban olyan helyre kellett vizesblokkot rakni, ahol előtte sosem volt (konyhát át helyeztük), azt is megoldotta szépen. Melóhelyen ő volt a vizes karbantartó. Nyugdíjas már, de mellette maszekol. Ha érdekel, megkérdezem és megadom a számát, ha vállalja. Úgy képzeld el az embert, mint a Pumukliban az Éder mester
hasonlít is rá és temperamentumban is hasonló, jó szaki. Én úgy gondolom olcsón is dolgozik. Nekem szinte ingyen
-
0xmilan
addikt
En most az arkad melletti Ofotertben voltam ceg miatt kotelezo szemvizsgalaton. Vannak fancy muszerek es a doki (Dr. Ba'nyai Ida) is hozzaertonek tunt, de nincs kb. semmi osszehasonlitasi alapom.
Kaptam monitorhoz valo szemuveget, ami szuri a 'karos' kek fenyt.
Van egy 10e ft-os kuponom komplett szemuvegre, de nevre szolo es nem tudom, hogy mennyire lehet meghekkelni a rendszert. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sasszem klinika Budán, független attól, hogy szeretne-e lézeres szemműtétet vagy sem. Mint korábbi szemüveges (30 évig), olyan alapos vizsgálaton soha nem voltam, mint amit ott csinálnak az ingyenes állapotfelmérés alatt. Csak vigyen jóféle napszemüveget, mert utána 2 napig vámpír lesz, annyira hatékony pupilla tágítást csinálnak.
Egyébként ott is azokat az eszközöket használják, mint máshol. Szemnyomás mérés, réslámpás vizsgáló, dioptria mérő gép, meg tábla olvasás de közben pl. a szem geometriáját is megmérik. Én amúgy a Veres Endrébe jártam korábban szemészetre, elégedett voltam az ott tapasztaltakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest