- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RZozo
aktív tag
válasz
Palafi #39390 üzenetére
Az SD box 300Ft-ért/hó drága lenne?
Én pl. DVB-C tuneres TV-vel egy VHS videomagnóval és az erre rákötött USB-s 3000Ft-os video digitalizálóval vettem fel PC-re DVB-C csatornáról.
Ezért gondolom, hogy a DVB-C tuneres SD box-szal és egy analóg video bemenettel rendelkező akármilyen felvevő készülékkel össze lehet hozni (persze csak SD adásnál). -
-
RZozo
aktív tag
válasz
Palafi #39384 üzenetére
A Movie Cube eszköz gondolom, hogy DVB-T tuneres, ezért nem talál csatornákat. DVB-C tuneres eszköz kellene. Lehet kapni néhányat, de nem túl olcsó, nem túl nagy a választék, DVB-C kártya PC-be szintén nem olyan olcsó. A Digi kínálatában akad néhány, SD és HD berendezés, bérelni is lehet, így ki lehet próbálni őket minimális költséggel.
-
-
-
agressiv
addikt
-
FuckeR19
senior tag
válasz
Palafi #35002 üzenetére
Akkor ott nagyobb gondok vannak. Ha szerencséd van alaplapon nem ment tönkre semmi és csak 1 kijelzőt kell venned. (erre nagyon kevés az esélyed szerintem)
hcl: Te hőlégfúvóval szárítod a vízbe esett telókat?
djSiku: Reseteld a patronokat és máris kiderül, de nem hiszem hogy patron miatt nem szkennelne. Ha megosztod a hibaüzenetet lehet okosabbak leszünk.
-
-
-
nesa
veterán
válasz
Palafi #33958 üzenetére
Veszel egy ilyen hazat es nem kell kulon keresni ilyen vackot.
-
válasz
Palafi #32140 üzenetére
Ha leteszteled, akkor van SATA is, csak azt nem tudtam rendesen kipróbálni. Nem nagyon használok lemezeket, párat kipróbáltam benne, azt olvasta, de hosszabb távú tapasztalatom nincs vele.
Ha gondolod, odaadom, kipróbálod, és ha OK, akkor kifizeted.(Az IDE-s nem az enyém, csak árulom, onnan tudom, hogy jó, hogy használva volt, mielőtt a tulaja eladta az egész gépet.)
-
-
domesz
aktív tag
válasz
Palafi #32132 üzenetére
Itt nagyüzembe készül
Jól is néz ki. -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Palafi #27706 üzenetére
én ugy csináltam, hogy felhívtam random az egyik bizományist a hungárián, mondtam milyen, stb, 10k-ban megegyeztünk,jött érte két nagydarab uriember, de szó nélkül fizettek, meg se nézték, vitték...
pontosabban nem megegyeztünk. mondták, 10k-ért viszik,mire mondtam, hogy az kevés, erre mondták, ő ezt tuti elviszik, ha már kijöttek.
nem vitáztamamúgy is korrekt volt az a pénz azért a hűtőért.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Palafi #27587 üzenetére
Nem elírtad? 50nél 54-68ig: "helyszini bírság alkalmazható"t ír és nem "csak helyszinen bírságoltatható"t.
Újabban egyre több mérést látok és a legtöbbje szopatos. Elkerülő Pécs tábla után közvetlenül. (zöd octavia) Legutobb sötétitett aszem Astra tolt lefele az útrol követési távolság kb 1-2m!! lehetett, de nem adtam gázt mert akar elözzön. 10sec múlva kiszurtam a mérőt.
De az átlagot ez idegesíti, félti a kocsiját, gázt ad.... aztán már villogják is le. Legcsúnyább az lett volna ha fékeznem kellett volna egyet hirtelen mert pl gyalogos és ezért belémronygolnak.... simán rámverték volna, hogy indokolatlan fékezés. -
a2d2
addikt
válasz
Palafi #23970 üzenetére
Na itt a megoldás: ez master kit
• OPK Master Kit:
• Mikor egy viszonteladó OEM Office 2007 eladására készül, legeloször Microsoft Office OPK Master Kit-et kell vásárolnia, mely tartalmazza többek között az elotelepíto lemezkészletet is. Az OPK Master Kit csomagolásán, kívül található az OEM Partner License Agreement. Az OPK Master Kit felbontásával – a szokott oem licencelési formának megfeleloen - a viszonteladó tudomásul veszi, és elfogadja, a licencelési feltételeket. A termék megrendelheto kereskedo kollegáknál, illetve az ügyfélszolgálaton. Áprilisig kedvezményes áron szerezheto be. Áprilistól a termék jogdíj köteles lesz, így ára jelentosen emelkedik.
-
yerico
senior tag
válasz
Palafi #12186 üzenetére
Mint az Externet, amikor felmondtam az ADSL-t.
Fizettem 4 megát 7200-ért. Csak egy mega jött persze max, váltottunk jó pár levelet, hogy nem a fizetett szolgáltatásnak megfelelő sávszélt adják, erre megmaradt az egy megás csomag 6000-ért. Amikor lejárt a hűségnyilatkozatom, akkor szóltak, hogy sorry, de a 6000 Ft-os csomagot meg kell emelniük 5290(!!!) forintra. Mivel a váltás a T-Online-hoz havi 4500-ban fájt, ezért átmentem oda. Erre felhívnak az Externettől, hogy mi lenne, ha náluk maradnék havi 4290-ért. Csakazértis átmentem. -
bossvico
senior tag
válasz
Palafi #12171 üzenetére
Üdv a club-ba.
Nagy majmok ezek, de meg lehetett volna mondani nekik, ha tényleg ez lesz, akkor felmondod a szerződést mivel nem terhel hűségnyilatkozat és újra belépsz hozzájuk, mivel ők az újonnan beesőknek nagyobb kedvezményt adtak mint nekem aki már 3 éve náluk fizette a netet.
Oktondiak.
-
-
Kobe
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest