-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Magnum_ #18238 üzenetére
Hát én amikor Uránban laktam akkor sem nagyon mentem a belvárosba autóval. Pedig akkor sem volt egy idő után már diákbérletem.
Parkolóbérlet meg nem drága egy kicsit?
Bár amúgy ha az ember ritkán jár akkor persze érthető hogy olcsóbb autóval menni.Amúgy én meg a város szélén dolgozok, szal kénytelen vagyok autózni, meg nagyobb bótokba is (Tuskó) mert a Spór meg a Plus pl. rohadt drága.
@Agostino : Na ja ha más városba kell mászkálni akkor OK az autó érthető.
@tsigalko87 : Én itt 1Gb-os Kingstont javítok te meg a 8Gb-ost dobálod ingyé
(Ne vegyetek Kingston DTI-t, nem bírja az USB csati a feszegetést...)
Na ON.
Eladó egy 512Mb-os noti DDR333 RAM
Egy 128MB-os noti DDR400 RAM
Egy Intel mini PCI WiFi
40Gb IDE noti winyó -
Zewa
senior tag
-
-
Agostino
addikt
válasz
Magnum_ #18238 üzenetére
Üdv.
Kösz a képet! Én a kettőt kombinálom. : ))))) Hétvégén autó, hétközben általában busz. Egyébként találtam egy képet, és nem egészen értem ennek a városnak a logikáját, bármennyire is szeretem. Szóval [e szerint a térkép szerint] a Belváros feletti rész, Apáca útja stb mindenféle zónán kívül esik... don't get it.. de most, hogy belegondolok még dióztam is rajta, hogy itt hogyhogy nincsen jegykiadó vibrátor...
-
válasz
Magnum_ #17832 üzenetére
Hm, nem lehet hogy hajjal van tele?
Az gennyes meló de megoldható otthon is.
Aztán persze ha nem akkor szerelő az igaz.
Nekünk itt pl. tök tiszta volt a rács, csak az előző lakó által itt hagyott cumó + ami a mi időnkben lefolyt mellé, megtette a hatását. Kipucoltuk, k.... büdös volt, de most OK.@Agostino : Szántó koliban a fénymásolósok is köttetnek, meg a TTK és a Pollack HÖK-ön is elég olcsó. És gyorsak.
-
daninet
veterán
válasz
Magnum_ #17840 üzenetére
mi amikor pécsre költöztünk alapból rossz volt az összes lefolyó, a drágalátos főbérlő erre nem vette a fáradtságot...aztán vettünk egy wc pumpát és meg kell mondjam q*va jó dolog
próbáld ki először....
a löttyök hatástalanok akárhány litert öntesz bele mert pl a hajat nem bontja és ha attól dugult el akkor annyi..... -
Dodder
tag
válasz
Magnum_ #17836 üzenetére
Valamelyik balfék itthon lehúzta a wc szagtalanítót azt a fajtát amit a wc csésze oldalára kell akasztani. Frankón eldugult ,ez szombaton történt felhívtuk vasárnap a szerelőt hogy jöjjön ki hétfőn. Erre vasárnap estére már megjavult valszeg ahol beszorult onnan továbbjutott.Mert nem gyütt vissza a "lényeg"
.
-
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #17606 üzenetére
Ez a 4 valojaban 2 marka nekem PL a bosch jobban bejon mint a siemens csak kulsoben kulonboznek a lemez alatt egyforma.
Nekem is van 2 energomat de meguntam oket nagy zaj, verte az uj csempet, es hol-ez hol-az kellet hozza, es nagyon ruhellem javitani.
Amugy eleg jol birjak anyam vette egyiket miutan szulettem 78-79 korulamugy az se magyar talalmany AEG licensz
-
-
válasz
Magnum_ #17437 üzenetére
Én meg szeretek egyben odaérni ahova indultam, és nem baszogatva lenni rendőrök által...
Na jó a múltkor Kanizsa felé becsúszott a 140 is, de azokban a hosszú egyenesekben bűn kihagyni. Meg ott látom hogy nincs rendőr.
Nem mellesleg vasárnap volt, alig forgalom.
Aztán utána meg az anyázás amikor egy-egy jól rejtőző kátyút elkap az ember. -
kano
nagyúr
válasz
Magnum_ #17373 üzenetére
1000 hála (nem köszönöm meg mert nem szaporodnak majd
).
Van külön kaukázusi kefirgomba (lehetőleg házi tejet kell ráönteni és kaukázusi kefír lesz belőle, máshogy is néz ki a gomba) és japán kristálygomba(vízzel kell felönteni).
Próbálok szerezni itt Pesten mindkettőt és péntekenként megoldható az átadás (IC-vel Pécs felé jövök haza). -
kano
nagyúr
-
válasz
Magnum_ #17235 üzenetére
Ember, már értem mért van neked annyi hsz.-ed.
A linkben található szöveges dokumentumba van a film elérhetősége (URL).
Egyszerre csak egy sort másoljál át a böngészőbe, ahol megnyit egy oldalt ahonnan letöltheted egy 100Mb-os darabját. Ha megvan mind a 8-9 db, akkor egy fájlkicsomagolóval kicsomagolod, és már tied is a film.Remélem nem voltam nagyon szájbarágós
, és így már érthető lesz számodra.
-
Zewa
senior tag
válasz
Magnum_ #17175 üzenetére
"szerintem ezzel sincs baj, legalább nem vagy hsz.-vadász."
Jah.. neki tuti nincs napi átlag 14hsz-e
ps.: Ha súlyzót akarsz venni akkor Hervis/Intersport/Interspárban kapsz elég normális szetteket ~5K ig.Úszógumi strandra? Ugyan már...egy kis bringázás minden nap +nem eszel össze mindent aztán sanyi.
Fallabda tényleg kemény 1óra alatt rendesen le lehet izzadni. -
a2d2
addikt
válasz
Magnum_ #17190 üzenetére
Nekem is csak porosodik a súlyzóm. Megmondom mi a tuti: hasizom-fekvőtámasz-hasizom-fekvőtámasz felváltva pár sorozat naponta csodákra képes. Van ilyen fekvőtámasztámasztékom (jó kis szó, mi?), nagyon szépen erősíti a hátat is meg talán valamennyire a lábat is egyszerre. Hasizomnál pedig leteszem a díszpárnát a földre, ráülök, és úgy hogy ne érjen a lábam a földhöz lábat is és felsőtestet is egyszerre emelni. Ezzel a módszerrel elég 15-ös ismétlés mondjuk 4x, nem tart sokáig. Közben nyújtod is a hasad a vekvőtámasz résznél. Próba cseresznye.
-
Jadro
veterán
válasz
Magnum_ #17188 üzenetére
Én tavaly vettem Hervisben. Szép krómozott kivitel, kb. 9-10 kilóig pakolható. Le volt árazva, bár pontosan nem emlékszem már hogy mennyibe fájt. 3-4000 ft körüli árban vesztegették. Remélem azt mondanom sem kell hogy valahol a szekrény aljában porosodik.
Szóval nézd meg Hervisben! Én nem tervezem eladni, mert ki tudja mi jöhet még ha kisüt rendesen a nap. Még az is előfordulhat hogy emelgetni fogom.
-
-
gabx76
senior tag
-
aneda
senior tag
válasz
Magnum_ #17051 üzenetére
Szerintem sehova...
Jobban jársz ha egy normális nap viszed, mintha a félárasnak tűnő torkos csütörtökön rossz kedvetek lesz.
Esetleg próbáld be a Pezsgőházat, nem egy frekventált étterem, és komolyan figyelnek a minőségre, ergo nagyot nem csalódhatsz! -
Jadro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest